Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Semiramis kız bu kadar az mesefade çok masraf olmaz ki kuzum :26:
Yani en azından en az ayda 1 kere görüşme imkanınız rahatlıkla olur

Semiramis kız bu kadar az mesefade çok masraf olmaz ki kuzum :26:
Yani en azından en az ayda 1 kere görüşme imkanınız rahatlıkla olur
dogru söylüyosun cnm ama mesela bu ay maddi durumu el vermiyo gelmeye sonuçta kısa mesafede olsa masraf oluyo baya ben gidicem bu ay kısmetse bidahaki ayada o gelir artık :26:

dogru söylüyosun cnm ama mesela bu ay maddi durumu el vermiyo gelmeye sonuçta kısa mesafede olsa masraf oluyo baya ben gidicem bu ay kısmetse bidahaki ayada o gelir artık :26:

Sende haklısın canımda bazen erkekleri anlamak mümkün olmuyor neden biliyormusun başka şeyler için para buluyorlar böyle şeyler için para bulmuyorlar.Senin için demiyorum canım mesela en basit örneği çevredeki tanıdıklar borç harç içindeler yada bir şey olduğu zaman para yok diyorlar ama her zaman ellerinde sigara ve bira görüyorum bunlara para buluyorlar hayret ediyorum onlara

haklısın cnm benımkinın sigarası içkisi yok allahtann ozaman görüşmemiz dahada zor olurdu emınımmm onlar cok masraflı şeyler çünküü fatih parasından ailesinede veriyo o yüzden bu ay zor durumda kalmış öyle dedi geçende faturalara falan katkıda bulunuyo

Doğrudur canım.
İyiki yok içki sigarası.
Çünkü etrafta çok duyuyorum görüyorum para yok deyip bunlar için para bulanları.
Para yoksa almıcan içmicen dimi ama yani.

Uykumda geldi gibide yok gibide yarında diş doktoruna gidicem off

ay kıyamam neden gideceksın canımmm ben cok korkuyorum diş doktorundann yaa :26:

ay kıyamam neden gideceksın canımmm ben cok korkuyorum diş doktorundann yaa :26:

Uzun zamandır diş ağrım var bi hafta önce gittim çekilmesi lazım ama önce ilaçları kullancan dedi ve geldi çattı doktor zamanı
Çekilcek diş birde dolgu var.
Zaten bu yaşımda kaç dişimi kaybettim çok sağlıksız dişlerim var benim ya

1 kez gttm disciye kanal tedavi yapti oda :) korkmayin ya agridan iyidir.ablam gtmedi gtmedi ameliyatla aldilar disini
ben hayatımda 1 kez dişçiye gittim kanal tedavisi oldu ama acı hissettim ve dişim hiç uyuşmadııı doktorda ikinci iğne falan vurmadı bana sakinleştirici vurduruyo salak adammm sankı bi işe yarayacakkk maşallah diyim suan ağzımda hiç çürük yok aman olmasında tekrar göze alamam :18:

Maşallah canım
Bende çekilcekleri çektirip dolgularıda yaptırdıktan sonra çekilen dişlerimin yerlerine diş taktırcam :)
Yani dişler elden geçicek :)

Maşallah canım
Bende çekilcekleri çektirip dolgularıda yaptırdıktan sonra çekilen dişlerimin yerlerine diş taktırcam :)
Yani dişler elden geçicek :)
olsun cnm ya mecbur suanda belki bende yok ama olmayacak değill illa olacakk :) sevgilinden hiç haber falan varmı cnm :26:

hımmm siz suan tamamen ayrı mısınız cnm ben pek anlayamadım yanı gezmene falan karışıyo ama sevgilide değilsinizz :44:

Aynen öyle canım.
Ayrıyız şimdi.
Ama dışarda görse geç saatte karışıyor..
Bu hafta gececi çalışıyordu hergün çıktığımı düşündüğüne eminim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…