- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.781
aslında adam akıllı mantıklıca bi oturup konussanız bence ikiniz içinde cok iyi olacak en azından tamamen bitirme kararı alsanızda sende önüne bakarsınn ya da devam edersinizzAynen öyle canım.
Ayrıyız şimdi.
Ama dışarda görse geç saatte karışıyor..
Bu hafta gececi çalışıyordu hergün çıktığımı düşündüğüne eminim :)
oda varya hem ayrıyız ayagında ama karısmaya gelince karısıyo
aslında adam akıllı mantıklıca bi oturup konussanız bence ikiniz içinde cok iyi olacak en azından tamamen bitirme kararı alsanızda sende önüne bakarsınn ya da devam edersinizz
kıyaamam cnm yaa geçmiş geçmişte kalmıştırr aslında sevgilinin bunu sorun etmesi yanlıs bence önemli olan ondan sonrasıBence şu an ikimizde konuşmak için hazır değiliz...
Konuşmak isterim ama kendimi hazır hissetmiyorumda...Bu aralar sadece görmek istiyorum onu.
Uzaktan göreyim o görmesin beni...
kıyaamam cnm yaa geçmiş geçmişte kalmıştırr aslında sevgilinin bunu sorun etmesi yanlıs bence önemli olan ondan sonrası
Hem ayryz ayaklarinda,hemde karisiyo.senden adim beklio anlasilan.her an donebilir aslinda
hayırlısı olsun artık nediyelim cnm dilerim mutlu olursunBana göre de geçmiş geçmişte kalmıştır ama o bırakamıyor geçmişi bi kenara.
Bazen hak veriyorum ona bazen kızıyorum.
Ben böyle hissederken onada bişey diyemiyorum ki...
hayırlısı olsun artık nediyelim cnm dilerim mutlu olursunbende yatayım artıkk geç oldu bayaa iyi geceler görüşmek üzeree
kin + konusmama olayi ayni benim sevgilim.rest cek madem ayriyiz karisamazsin de.ters tepki yapacaksa deme ama.hangi sifatla karistigini once sifatini belirlemesini,sonra karismasini soyle.cok asabiyse deme :)sen bilirsinAdım attığım zamanlarda oldu geçtiğimiz günlerde...Geçmişi kabullenemiyorum dedi..Benim sözlerime inanmadığını söylediği zamanlarda oldu.Bi süre geçip kafasını topladıktan sonra geliyor bana yine ama sinirliyken kimseyi dinlemez hiç kimseyi...Çok kincidir... abisiyle ufak bi kavgaları olmuştu aynı evin içinde 4 aydır konuşmuyor siz düşünün...O onun kanı canı ....Benlede bi ay gibi bi süre ayrı durabiliyor... Sonra yine sensiz yapamıyorum diyor...Bu sefer döner mi? Bilmem ...Belki...Bazen çok umudum oluyor bazen hiç olmuyor...
kin + konusmama olayi ayni benim sevgilim.rest cek madem ayriyiz karisamazsin de.ters tepki yapacaksa deme ama.hangi sifatla karistigini once sifatini belirlemesini,sonra karismasini soyle.cok asabiyse deme :)sen bilirsin
Hiç "Ben bu anı sanki daha önce yaşamıştım" dediğiniz oluyor mu?
Çoook olmaz mı :)
Garip bir şey di mi?
Reenkarnasyon bu demiyorum
Rüyalar gelecekten haer veriyor da diyemiyorum
Ama bunun sebebini açıklayacak br şey de bulamıyorum
Aslında benim ruyalarla bir problemim var
Gercek hayat ile ruyalarımı ayrt edemiyorum
Bazen bana cok buyuk sıkıntı veriyor
Mesela okulda derse gittim zannediyorum gitmemişim
Mesela o gün babamla telefonda Konuşmuşuz zannediyorum konuşmamışız
Sevgilimle kavga ediyorum, ama kavga sebebini gerçekte yaşamamışız rüyaymış
Bazen mesela arkadaşımla msjlaştım zannediyorum bakıyorum sonra msj fln yok
Bazen kafayı yiyorum "ruya" mıydı "gerçek" miydi diye düşünmekten
Evet garip bir şey...
Gördüğüm rüyayı tıpatıp yaşadığım zamanlarda oldu...
Aynı rüyayı defalarca gördüğüm zamanlarda oldu...
Aynı olayı defalarca yapıp aynı zamanda ben bu anı kaç kere yaşıcam dediğim şeylerde oldu....
Ve nadirde olsa senin dediğin gibi rüyayla gerçeği karıştırdığım zamanda oldu...
Neden öyle oluyor bi fikrim yok ...
En kotusu de ruyada ciglik atmak, bagirmak veye aglamak istemek
Ama ciglik atamamak, bagiramamak, aglayamamak :-(
Ciglik atmak istiyorsun bagirmak istiyorsun ama sesin cikmior :-(
Bir de su ruyayla gercegi ayirt edememe olayim cok sık olmasa :-(
Çok asabi sinirlendiğinde gözü kimseyi görmez...
Ağzından çıkanlara hakim olmaz...
Ama buna rağmen geçenlerde Senden vaçgeçtim dedim... Başka bi olayda Sen kim oluyorsunda bana karışabiliyorsun dedim....
Vaçgeçtim senden dedim diye sevgini s.... dedi :26:
Sen kim oluyorsun karışıyorsun deyince, ben kimim demek tamam bundan sonra sende benim hiçbişeyimsin o zaman dedi... :26:
Bu adamın psikolojisi iyi değil...Ne benle ne bensiz.
Şimdi ise ikimizde susma kısmındayız.
Çok asabi sinirlendiğinde gözü kimseyi görmez...
Ağzından çıkanlara hakim olmaz...
Ama buna rağmen geçenlerde Senden vaçgeçtim dedim... Başka bi olayda Sen kim oluyorsunda bana karışabiliyorsun dedim....
Vaçgeçtim senden dedim diye sevgini s.... dedi :26:
Sen kim oluyorsun karışıyorsun deyince, ben kimim demek tamam bundan sonra sende benim hiçbişeyimsin o zaman dedi... :26:
Bu adamın psikolojisi iyi değil...Ne benle ne bensiz.
Şimdi ise ikimizde susma kısmındayız.
Hiç "Ben bu anı sanki daha önce yaşamıştım" dediğiniz oluyor mu?
üzüldüm canım yaa yasadıkların kolay değil gerçekten yanı hayal ettimde sanırım ben böyle bi evlilik istemezdim bunları yaşamak istemem tabi neolacağımızı bilmiyoruzz..sıkıntıların bi an önce feraha kavuşur umarım sevginiz daim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?