Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Aynen öyle canım.
Ayrıyız şimdi.
Ama dışarda görse geç saatte karışıyor..
Bu hafta gececi çalışıyordu hergün çıktığımı düşündüğüne eminim :)
aslında adam akıllı mantıklıca bi oturup konussanız bence ikiniz içinde cok iyi olacak en azından tamamen bitirme kararı alsanızda sende önüne bakarsınn ya da devam edersinizz

oda varya hem ayrıyız ayagında ama karısmaya gelince karısıyo

Evet öyle...
Mesela bi keresinde kavga etmiştik gerek onun inadı gerek benim inadım bi ay ayrı kaldık ayrıydık ama yine msjlaşıyorduk daha doğrusu kavga ediyorduk msjlarda hep bi hesap sorma havası falan...
Bi çocuk onun yakın arkadaşına beni sormuş hala senin arkadaşınla beraber mi diye bunu öğrenince gitmiş o çocukla kavgaya onun gecesinde de geldi kapıma yalvarıyor çık dışarı göreyim seni diye...
Ondan sonraki günde baya bi kavgadan sonra yalvar yakar barıştık gene....
Bu adam böyle işte... dengesiz.
Ne istediğini bilmiyorum ben ..

aslında adam akıllı mantıklıca bi oturup konussanız bence ikiniz içinde cok iyi olacak en azından tamamen bitirme kararı alsanızda sende önüne bakarsınn ya da devam edersinizz

Bence şu an ikimizde konuşmak için hazır değiliz...
Konuşmak isterim ama kendimi hazır hissetmiyorumda...Bu aralar sadece görmek istiyorum onu.
Uzaktan göreyim o görmesin beni...

Bence şu an ikimizde konuşmak için hazır değiliz...
Konuşmak isterim ama kendimi hazır hissetmiyorumda...Bu aralar sadece görmek istiyorum onu.
Uzaktan göreyim o görmesin beni...
kıyaamam cnm yaa geçmiş geçmişte kalmıştırr aslında sevgilinin bunu sorun etmesi yanlıs bence önemli olan ondan sonrası

kıyaamam cnm yaa geçmiş geçmişte kalmıştırr aslında sevgilinin bunu sorun etmesi yanlıs bence önemli olan ondan sonrası

Bana göre de geçmiş geçmişte kalmıştır ama o bırakamıyor geçmişi bi kenara.
Bazen hak veriyorum ona bazen kızıyorum.
Ben böyle hissederken onada bişey diyemiyorum ki...

Hem ayryz ayaklarinda,hemde karisiyo.senden adim beklio anlasilan.her an donebilir aslinda

Adım attığım zamanlarda oldu geçtiğimiz günlerde...
Geçmişi kabullenemiyorum dedi..
Benim sözlerime inanmadığını söylediği zamanlarda oldu.
Bi süre geçip kafasını topladıktan sonra geliyor bana yine ama sinirliyken kimseyi dinlemez hiç kimseyi...
Çok kincidir... abisiyle ufak bi kavgaları olmuştu aynı evin içinde 4 aydır konuşmuyor siz düşünün...
O onun kanı canı ....
Benlede bi ay gibi bi süre ayrı durabiliyor... Sonra yine sensiz yapamıyorum diyor...
Bu sefer döner mi? Bilmem ...Belki...
Bazen çok umudum oluyor bazen hiç olmuyor...

Bana göre de geçmiş geçmişte kalmıştır ama o bırakamıyor geçmişi bi kenara.
Bazen hak veriyorum ona bazen kızıyorum.
Ben böyle hissederken onada bişey diyemiyorum ki...
hayırlısı olsun artık nediyelim cnm dilerim mutlu olursun bende yatayım artıkk geç oldu bayaa iyi geceler görüşmek üzeree

kin + konusmama olayi ayni benim sevgilim.rest cek madem ayriyiz karisamazsin de.ters tepki yapacaksa deme ama.hangi sifatla karistigini once sifatini belirlemesini,sonra karismasini soyle.cok asabiyse deme :)sen bilirsin

kin + konusmama olayi ayni benim sevgilim.rest cek madem ayriyiz karisamazsin de.ters tepki yapacaksa deme ama.hangi sifatla karistigini once sifatini belirlemesini,sonra karismasini soyle.cok asabiyse deme :)sen bilirsin

Çok asabi sinirlendiğinde gözü kimseyi görmez...
Ağzından çıkanlara hakim olmaz...
Ama buna rağmen geçenlerde Senden vaçgeçtim dedim... Başka bi olayda Sen kim oluyorsunda bana karışabiliyorsun dedim....
Vaçgeçtim senden dedim diye sevgini s.... dedi :26:
Sen kim oluyorsun karışıyorsun deyince, ben kimim demek tamam bundan sonra sende benim hiçbişeyimsin o zaman dedi... :26:
Bu adamın psikolojisi iyi değil...Ne benle ne bensiz.
Şimdi ise ikimizde susma kısmındayız.

Çoook olmaz mı :)

Garip bir şey di mi?
Reenkarnasyon bu demiyorum
Rüyalar gelecekten haer veriyor da diyemiyorum
Ama bunun sebebini açıklayacak br şey de bulamıyorum

Aslında benim ruyalarla bir problemim var
Gercek hayat ile ruyalarımı ayrt edemiyorum
Bazen bana cok buyuk sıkıntı veriyor
Mesela okulda derse gittim zannediyorum gitmemişim
Mesela o gün babamla telefonda Konuşmuşuz zannediyorum konuşmamışız
Sevgilimle kavga ediyorum, ama kavga sebebini gerçekte yaşamamışız rüyaymış
Bazen mesela arkadaşımla msjlaştım zannediyorum bakıyorum sonra msj fln yok
Bazen kafayı yiyorum "ruya" mıydı "gerçek" miydi diye düşünmekten

Evet garip bir şey...
Gördüğüm rüyayı tıpatıp yaşadığım zamanlarda oldu...
Aynı rüyayı defalarca gördüğüm zamanlarda oldu...
Aynı olayı defalarca yapıp aynı zamanda ben bu anı kaç kere yaşıcam dediğim şeylerde oldu....
Ve nadirde olsa senin dediğin gibi rüyayla gerçeği karıştırdığım zamanda oldu...
Neden öyle oluyor bi fikrim yok ...

En kotusu de ruyada ciglik atmak, bagirmak veye aglamak istemek
Ama ciglik atamamak, bagiramamak, aglayamamak :-(
Ciglik atmak istiyorsun bagirmak istiyorsun ama sesin cikmior :-(
Bir de su ruyayla gercegi ayirt edememe olayim cok sık olmasa :-(

o dediğinden bi kere oldu Çok uzun bi süre kendime gelemedim...
Sanırım o olaya karabasan deniyor...
Bağırdığını zannediyorsun çığlık attığını zannediyorsun ama sesin çıkmıyor kıpırdayamıyorsun bi süre sonra gidiyor üstünden o şey ama korkusu kalıyor...

Canım baya ağır laflar etmişsin .
Sana diyorum ama bende senin gibiyim .Bazı zaman ben bile kendime tahammül edemiyorum

Son düzenleme:

özel mesaj attım ama görmedin sanırım :) allah sabır versin anlıyorum seni.beklemek en iyisi galiba birşey yapmadan beklemekk..

Hiç "Ben bu anı sanki daha önce yaşamıştım" dediğiniz oluyor mu?

olmaz mıı :) lisedeyken psikoloji dersinde hocamız neden böyle olduğunu anlatmıştı.Bazı anları bi gözümüz diğerinden çok az milimetrik farkla önce farkediyormuş beyne önce iletiyormuş (tabi bu saniye değil çok çok minik bi süre ) diğer göz daha sonra beyne iletince ben bu anı daha önce yaşamıştım diyormuşuz :) hocanın yalancısıyım :)

emeksiz sıkıntısız bir yere varılmıyor, insan kolay sahip olduğu şeyin değerini bilmiyor malesef...
üstelik bizim çok fazla bir sıkıntımız yok çok şükür.. çok daha kötü durumda olanlar var..
Şunum olsun bunum olsundan çok , rabbim hakkımızda hayırlısı ise nasip etsin demek çok doğru olur..
maddi sıkıntılar gün gelir aşılır, bizimki hesaplarıma göre 6 ayda ödenecek, Allah'ın izni ile.. Rabbim daha büyük + bizim olmayan borçtan korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…