- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.801
Çok asabi sinirlendiğinde gözü kimseyi görmez...
Ağzından çıkanlara hakim olmaz...
Ama buna rağmen geçenlerde Senden vaçgeçtim dedim... Başka bi olayda Sen kim oluyorsunda bana karışabiliyorsun dedim....
Vaçgeçtim senden dedim diye sevgini s.... dedi :26:
Sen kim oluyorsun karışıyorsun deyince, ben kimim demek tamam bundan sonra sende benim hiçbişeyimsin o zaman dedi... :26:
Bu adamın psikolojisi iyi değil...Ne benle ne bensiz.
Şimdi ise ikimizde susma kısmındayız.
kızçeler oyun problemimizi çözdükkk
ben buna restimi çektim, 24 saat oyun oynuyosun yeter be senin silkroadına da pesine de dı dı dı..
ondan sonra dedi ki '' aşkım hiç dikkat ettin mi ben her ay özellikle bir haftada çok oyun oynuyorum, bunu hiç düşündün mü'' dedi. saf saf hayır dedim. sonra dedi ki '' sen reglken çok cadı oluyosun yani bu normal halinin 10 katı kadar oluyo, bundan şikayetim yok sonuçta hormonların yüzünden, ama ben de robot değilim, insanım, benim de bi tahammül gücüm var, bu durup dururken parlamalarına karşı sabırlı davranamazsam kavga etcez'' dedi. '' senin bu regl günlerinde fedakarlık yapması gereken kişi benim, susup alttan alması gereken benim, o yüzden kendimi oyuna veriyorum, istemesem de oynuyorum, yoksa sana sarmaktan sana bağırmaktan korkuyorum'' dedi. ''hee tamam şimdi anladım'' dedim.''o zaman ben sana söz vereyim, reglken çok çıldırmamaya gayret göstercem'' dedim. o da ''ben de o zaman söz veriyorum artık bu kadar çok oynamıcam'' dedi. hallettik şimdilik üff reglken çok çekilmez olduğumun farkındayım zaten ama azcık sabırlı olsam nolur sanki
kızçeler oyun problemimizi çözdükkk
ben buna restimi çektim, 24 saat oyun oynuyosun yeter be senin silkroadına da pesine de dı dı dı..
ondan sonra dedi ki '' aşkım hiç dikkat ettin mi ben her ay özellikle bir haftada çok oyun oynuyorum, bunu hiç düşündün mü'' dedi. saf saf hayır dedim. sonra dedi ki '' sen reglken çok cadı oluyosun yani bu normal halinin 10 katı kadar oluyo, bundan şikayetim yok sonuçta hormonların yüzünden, ama ben de robot değilim, insanım, benim de bi tahammül gücüm var, bu durup dururken parlamalarına karşı sabırlı davranamazsam kavga etcez'' dedi. '' senin bu regl günlerinde fedakarlık yapması gereken kişi benim, susup alttan alması gereken benim, o yüzden kendimi oyuna veriyorum, istemesem de oynuyorum, yoksa sana sarmaktan sana bağırmaktan korkuyorum'' dedi. ''hee tamam şimdi anladım'' dedim.''o zaman ben sana söz vereyim, reglken çok çıldırmamaya gayret göstercem'' dedim. o da ''ben de o zaman söz veriyorum artık bu kadar çok oynamıcam'' dedi. hallettik şimdilik üff reglken çok çekilmez olduğumun farkındayım zaten ama azcık sabırlı olsam nolur sanki
Kız seninki gene iimiş benimkini hayatta ben oyunun başından kaldramadığım yetmiormuş gibi bide benide başlattı oyunlara. Bizim halimizi görsen bana acırsın. Benimki bunun ew arkadaşı ve bi iki dier erkek arkları salona geçiorz kuruorz laptopları hepimizi aynı oyunu oynuorz. Knight online belki duymuşsunuzdurErkek gibi oldum çıktım bende napim sewgilimi ordan alamıorm bari yanında olim =))
kızlar mustafa aradı açmadım arkasından mesaj göndermiş yarın geliyorum yola çıkmadan haber veririm geldiğimde seni nereden alacağımı söylersin diye
ben onun oyuncağımıyım ya 1 hafta boyunca arama sorma sonrada emri vaki yapar gibi bu mesajı gönder
aklım çok karıştı ne yapacağım şimdi ya
git kızım karsılıklı konus iste
ya benim derdim bana canının ,stediği gibi davranması ben aradığımda açmadı o kadar mesaja karşılık vermedi şimdi kalkmış müsait olup olmadığımı bilmeyerek bunu söylüyor
valla cnm haklısın evet ama yuzune karsı dok icini simdi gtmezsin sonrasında keske gitseydim dersin o pismanlıgı yasamamak icin diyorum ben
ayyy atroşşş inşallah bizde öyle hissederizz duygulanırız sadeceee aslında evli baayanların ağzını aramak lazım ama utanıyorum işteee
Hiç "Ben bu anı sanki daha önce yaşamıştım" dediğiniz oluyor mu?
Canım baya ağır laflar etmişsin .
Sana diyorum ama bende senin gibiyim .Bazı zaman ben bile kendime tahammül edemiyorum
özel mesaj attım ama görmedin sanırım :) allah sabır versin anlıyorum seni.beklemek en iyisi galiba birşey yapmadan beklemekk..
olmaz mıı :) lisedeyken psikoloji dersinde hocamız neden böyle olduğunu anlatmıştı.Bazı anları bi gözümüz diğerinden çok az milimetrik farkla önce farkediyormuş beyne önce iletiyormuş (tabi bu saniye değil çok çok minik bi süre ) diğer göz daha sonra beyne iletince ben bu anı daha önce yaşamıştım diyormuşuz :) hocanın yalancısıyım :)
ben sana özel mesaj atmıştım atmamışım gibi görünüyor atmışmıyım atmamışmıyım ?
hahahah :)
:) bu topik ilgi alanıma giriyorrrr. benimde olmaması için hiç bir sebep yok okul iş askerlik tamam....ama ben aileme açılmakta zorluk çekiyorum :S:18:
Yarın işe başlıyorum çok heycanlıyım :)
1 haftalık iş geçici ama olsun heycan yaptım çokta soğuk biriyim nasıl kaynaşıcam insanlarla bilmem ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?