Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızçeler oyun problemimizi çözdükkk
ben buna restimi çektim, 24 saat oyun oynuyosun yeter be senin silkroadına da pesine de dı dı dı..
ondan sonra dedi ki '' aşkım hiç dikkat ettin mi ben her ay özellikle bir haftada çok oyun oynuyorum, bunu hiç düşündün mü'' dedi. saf saf hayır dedim. sonra dedi ki '' sen reglken çok cadı oluyosun yani bu normal halinin 10 katı kadar oluyo, bundan şikayetim yok sonuçta hormonların yüzünden, ama ben de robot değilim, insanım, benim de bi tahammül gücüm var, bu durup dururken parlamalarına karşı sabırlı davranamazsam kavga etcez'' dedi. '' senin bu regl günlerinde fedakarlık yapması gereken kişi benim, susup alttan alması gereken benim, o yüzden kendimi oyuna veriyorum, istemesem de oynuyorum, yoksa sana sarmaktan sana bağırmaktan korkuyorum'' dedi. ''hee tamam şimdi anladım'' dedim. ''o zaman ben sana söz vereyim, reglken çok çıldırmamaya gayret göstercem'' dedim. o da ''ben de o zaman söz veriyorum artık bu kadar çok oynamıcam'' dedi. hallettik şimdilik üff reglken çok çekilmez olduğumun farkındayım zaten ama azcık sabırlı olsam nolur sanki

Son düzenleme:

ben sana özel mesaj atmıştım atmamışım gibi görünüyor atmışmıyım atmamışmıyım ?

hahahah :)

Kız seninki gene iimiş benimkini hayatta ben oyunun başından kaldramadığım yetmiormuş gibi bide benide başlattı oyunlara. Bizim halimizi görsen bana acırsın. Benimki bunun ew arkadaşı ve bi iki dier erkek arkları salona geçiorz kuruorz laptopları hepimizi aynı oyunu oynuorz. Knight online belki duymuşsunuzdur Erkek gibi oldum çıktım bende napim sewgilimi ordan alamıorm bari yanında olim =))

SASHAMİA canım nasılsın ya geçmşi okuyamıorm netim çok yawaş çıldırtıo beni kimseyi takip edemedim. Tatil araya girince tüm konulardan koptum. Sanırm doktora fln gidiomuşsun iimisin artık kuzum son durumlar ne

biliyorum o oyunu da canım ama sevmedim ben, bizde sevgilim kuzeni ben aynı anda nfs oynuyoruz, most wanted manyağıyız ama bu sarmadı beni, en sonunda kurtuldum sanırım yani inşallah, darısı isteyen tüm kızların başına

kızlar mustafa aradı açmadım arkasından mesaj göndermiş yarın geliyorum yola çıkmadan haber veririm geldiğimde seni nereden alacağımı söylersin diye
ben onun oyuncağımıyım ya 1 hafta boyunca arama sorma sonrada emri vaki yapar gibi bu mesajı gönder
aklım çok karıştı ne yapacağım şimdi ya

git kızım karsılıklı konus iste

ya benim derdim bana canının ,stediği gibi davranması ben aradığımda açmadı o kadar mesaja karşılık vermedi şimdi kalkmış müsait olup olmadığımı bilmeyerek bunu söylüyor

valla cnm haklısın evet ama yuzune karsı dok icini simdi gtmezsin sonrasında keske gitseydim dersin o pismanlıgı yasamamak icin diyorum ben

ayyy atroşşş inşallah bizde öyle hissederizz duygulanırız sadeceee aslında evli baayanların ağzını aramak lazım ama utanıyorum işteee

ben hiç sanmıyorum bebek ya ilk gece duygulandığım için aşktan ağlıcağımı kesinlikle acıdan ağlarım
kız sor ya ne utanıyosun yakının yok mu evli ya da evli arkadaşın topikte de evli yok ki sorak ya
gerçi benim çevrem evli dolu neredeyse bütün arkadaşlaarım evli yengelerime sorabilirim anneme sormam o acısada aımıyor diyor beni korkutmamak için

Canım baya ağır laflar etmişsin .
Sana diyorum ama bende senin gibiyim .Bazı zaman ben bile kendime tahammül edemiyorum

Başka kötü söz çıkmaması için zor tuttum kendimi canım ama onun lafları sinirlendiğinde ağırdır.
O yüzden onun ağır laflarını aradan çıkararak yazıyorum onun dediklerini buraya:S
Ve aynen dediğin gibi bazen bende kendime tahammül edemiyorum.

Canım bana msj gelmedi ki..
Baktım ama yok :44:
Başka birine atmış olmayasın?

Son düzenleme:
Yarın işe başlıyorum çok heycanlıyım :)
1 haftalık iş geçici ama olsun heycan yaptım çokta soğuk biriyim nasıl kaynaşıcam insanlarla bilmem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…