- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.821
Yarın işe başlıyorum çok heycanlıyım :)
1 haftalık iş geçici ama olsun heycan yaptım çokta soğuk biriyim nasıl kaynaşıcam insanlarla bilmem ...
Ama tüm gün yan yana olucan ya işte kaynaşmadan da olmaz:)
1 haftalıksa pek kaynaşmana gerek yok gibi
ne isi bebegimm
Ama tüm gün yan yana olucan ya işte kaynaşmadan da olmaz:)
Ama benimde öyle bi huyum var ki yeni girdiğim bi çevrede çok konuşmam sıkılırım ilk önce bi incelerim nasıl insanlar diye:)
Bi hafta markette stantta durcam canım şeker stantı bayram geliyor ya :)
Çok canım sıkılıyordu evde bide bu durumlar iyice psikolojimi bozdu arkadaş önerdi sanada değişiklik olur dedi bende başvurdum çağırdılar işte :)
bende calısırdım cok standlarda ama varya zordur he insanlarla ugrasmak bide seker standıysa cocuklardan kafayı yersin
hayırlı olsun yeni işin canım bize fırlat kız ordan şeker
Çamaşır yıkamayla alakalı bir şey gibi görünüyor ama
Ne olduğunu anlamadım canım
Bütün şekerler sizin olsun kuzum :)
gwen nasıl güzel mi bu stant işleri zaman geçiyor mu :)
İnsanlarla uğraşmak gerçekten zor
Kızlar sizlere bir şey sorucam. Sevgiliniz bi hata yaptığında ama affedilebilir bi hata. Sadece kavga edilebilecek yada küsülecek bi hata yani ayrılığa gitmeyecek bi hata yaptığında sizin o anki tavırlarınız davranışlarınız ne oluyor? Elbette kızgınlığınızı belli ediyorsunuz ama onu affetmek için bi kenara çekilip susuyomusunuz yada günler başının etini yiyip söylenip duruyomusunuz onu affedene kadar? Ve yaptıklarınız karşısında sevgiliniz ne yapıyor? Bunu merak ediyorum.. Ve bu şekilde de birbirimize bazı akıllar verebiliriz.
Ayy çok tatlı canım nerden aldın..güle güle kullan bu arada
soğuk davranıyorummm trip atıyorum pek susmayı başaramam en azından içimdeki kızgınlığı bitirene kadar söylenirimm yaptıklarım karsısında önce o da benım gbi soguk davranıyo sonra gönlümü almaya çalışıyo güzel sözler ya da özür falan diliyo baya uzatmıyorum direk affediyorumKızlar sizlere bir şey sorucam. Sevgiliniz bi hata yaptığında ama affedilebilir bi hata. Sadece kavga edilebilecek yada küsülecek bi hata yani ayrılığa gitmeyecek bi hata yaptığında sizin o anki tavırlarınız davranışlarınız ne oluyor? Elbette kızgınlığınızı belli ediyorsunuz ama onu affetmek için bi kenara çekilip susuyomusunuz yada günler başının etini yiyip söylenip duruyomusunuz onu affedene kadar? Ve yaptıklarınız karşısında sevgiliniz ne yapıyor? Bunu merak ediyorum.. Ve bu şekilde de birbirimize bazı akıllar verebiliriz.
tek basınaysan zor ama yinede ordan birilerini buluyosun calısanlardan falan milletin gelip sordugu sorular kopuk oluyor yabiz birkere tanıtım amacıyla dergi dagıtıyoduk ucretsiz birisi zorla para vermeye kalktı dusun artık
7 Eylülde TOEFL IBT sınavım var :18::18::18::18::18:
SASHAMİA canım nasılsın ya geçmşi okuyamıorm netim çok yawaş çıldırtıo beni kimseyi takip edemedim. Tatil araya girince tüm konulardan koptum. Sanırm doktora fln gidiomuşsun iimisin artık kuzum son durumlar ne
SASHAMİA canım nasılsın ya geçmşi okuyamıorm netim çok yawaş çıldırtıo beni kimseyi takip edemedim. Tatil araya girince tüm konulardan koptum. Sanırm doktora fln gidiomuşsun iimisin artık kuzum son durumlar ne
özlemezmiyim kızzben tatile gidince ozliycekmisiniz leeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?