Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

1 haftalıksa pek kaynaşmana gerek yok gibi
Ama tüm gün yan yana olucan ya işte kaynaşmadan da olmaz:)
Ama benimde öyle bi huyum var ki yeni girdiğim bi çevrede çok konuşmam sıkılırım ilk önce bi incelerim nasıl insanlar diye:)

Bi hafta markette stantta durcam canım şeker stantı bayram geliyor ya :)
Çok canım sıkılıyordu evde bide bu durumlar iyice psikolojimi bozdu arkadaş önerdi sanada değişiklik olur dedi bende başvurdum çağırdılar işte :)

Kızlar sizlere bir şey sorucam. Sevgiliniz bi hata yaptığında ama affedilebilir bi hata. Sadece kavga edilebilecek yada küsülecek bi hata yani ayrılığa gitmeyecek bi hata yaptığında sizin o anki tavırlarınız davranışlarınız ne oluyor? Elbette kızgınlığınızı belli ediyorsunuz ama onu affetmek için bi kenara çekilip susuyomusunuz yada günler başının etini yiyip söylenip duruyomusunuz onu affedene kadar? Ve yaptıklarınız karşısında sevgiliniz ne yapıyor? Bunu merak ediyorum.. Ve bu şekilde de birbirimize bazı akıllar verebiliriz.

hayırlı olsun yeni işin canım bize fırlat kız ordan şeker

Bütün şekerler sizin olsun kuzum :)
gwen nasıl güzel mi bu stant işleri zaman geçiyor mu :)
İnsanlarla uğraşmak gerçekten zor

tek basınaysan zor ama yinede ordan birilerini buluyosun calısanlardan falan milletin gelip sordugu sorular kopuk oluyor ya biz birkere tanıtım amacıyla dergi dagıtıyoduk ucretsiz birisi zorla para vermeye kalktı dusun artık

genelde kızarım ilk olarak o altan alıyorsa uzatmam ozur diler vs o gun mesafeli olurum ama sonra kızgınlıgım gecince aynı konusurum ama arada yaptıgı hatayıda soylerim unutturmam

Ayy çok tatlı canım nerden aldın..güle güle kullan bu arada

tatlım bunu sevgilim netten bulmuştu, alalım demişti, tamam dedim geçtim ben. bugün de pazarda dolaşırken aa bir de ne göreyim sevgilimin netten bulduğu deterjan kutunun aynısı, hemen aldım. ona da sürpriz olcak bilmiyo daha çamaşır mandalım ve deterjan kutum hazır daha sadece çeyize bak

soğuk davranıyorummm trip atıyorum pek susmayı başaramam en azından içimdeki kızgınlığı bitirene kadar söylenirimm yaptıklarım karsısında önce o da benım gbi soguk davranıyo sonra gönlümü almaya çalışıyo güzel sözler ya da özür falan diliyo baya uzatmıyorum direk affediyorum

3 stant olcak yanyana tek olmicam ama ben soğuk biriyimdir ya :)

sedefccimmm cok tatlıymış gerçekten yaaaa cok begendımm deterjan kutun var en azından bende o da yokkk

bebıkım ben de senı merak edıyordum .uzun suredır yoktun .bı tatıle gıttın terkettın bu dıyarları

eet canım son yasananlardan sonra terapıye basladım .ıyı geldı toparladım kendımı .

eger gıtmeseydım kafayı kesın yerdım .neyse kı sımdı hafıfledım

sen nasılsın tatıl nasıl gectı ?

bebıkım ben de senı merak edıyordum .uzun suredır yoktun .bı tatıle gıttın terkettın bu dıyarları

eet canım son yasananlardan sonra terapıye basladım .ıyı geldı toparladım kendımı .

eger gıtmeseydım kafayı kesın yerdım .neyse kı sımdı hafıfledım

sen nasılsın tatıl nasıl gectı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…