- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.841
özlemezmiyim kızznereye gideceksiniz nekadar kalacaksınız karar verdiniz miii :26:
ayyy ne güzel yaaaizmire cnm 10 gun kalıcaz kısmetse bakalım
sedefccimmm cok tatlıymış gerçekten yaaaa cok begendımm deterjan kutun var en azından bende o da yokkk
cok sevındımm canımmmayy tatlışım teşekkürler
ya zaten daha şimdiden çeyize gerek yok da böyle ıvır zıvırlara dayanamıyorum
bu arada sınavımda başarılar dilemişsiniz, dualarınız işe yaradı aa ile geçtim, çok mutluyum
ben tatile gidince ozliycekmisiniz leeeen
özlemezmiyiz canımcım sevgilinle mi gdiyosunuz
izmire cnm 10 gun kalıcaz kısmetse bakalım
Sevgiliyle tatil ah ah
sevgiliyle degil kızzzz ama yinede onla olucam yani bir bakıma onla tatil gibi
Yarın işe başlıyorum çok heycanlıyım :)
1 haftalık iş geçici ama olsun heycan yaptım çokta soğuk biriyim nasıl kaynaşıcam insanlarla bilmem ...
Tatlım hayırlı olsun işin .Ben ünw yıllarında part time olarak, uzun süre yapmıştım o işi.Ama tüm gün yan yana olucan ya işte kaynaşmadan da olmaz:)
Ama benimde öyle bi huyum var ki yeni girdiğim bi çevrede çok konuşmam sıkılırım ilk önce bi incelerim nasıl insanlar diye:)
Bi hafta markette stantta durcam canım şeker stantı bayram geliyor ya :)
Çok canım sıkılıyordu evde bide bu durumlar iyice psikolojimi bozdu arkadaş önerdi sanada değişiklik olur dedi bende başvurdum çağırdılar işte :)
Canım yaşadıklarını biliyorumbebıkım ben de senı merak edıyordum .uzun suredır yoktun .bı tatıle gıttın terkettın bu dıyarları
eet canım son yasananlardan sonra terapıye basladım .ıyı geldı toparladım kendımı .
eger gıtmeseydım kafayı kesın yerdım .neyse kı sımdı hafıfledım
sen nasılsın tatıl nasıl gectı ?
izmire cnm 10 gun kalıcaz kısmetse bakalım
nasıl bişeyler oluşturdun canımm :26: benim içimden bi ses barışacaksınız diyo yaa arada sevgi var çünküü okadar emek var birbirinizi grünce dayanamaayacaksınız bencekızlar yarın benimki geliyor herşey belli olacak tamam yada devam şekilde
yarınki kombinimi kafamda oluşturdum ama henüz karar veremedim
nasıl bişeyler oluşturdun canımm :26: benim içimden bi ses barışacaksınız diyo yaa arada sevgi var çünküü okadar emek var birbirinizi grünce dayanamaayacaksınız bence
hayırlısını dilemekten baska yapacak bişeyimiz yok cnmtatlım çok takıp takıştırmayacağım yarın sanki çok hevesli gibi görünmek istemiyorum ona sade bişeyler tercih ettim
bilmiyorum canım ya sorunlar devam edecekse hiç olmasın yani
üzülmek istemiyorum artık yoruldum
kurabiyem bakalım nolcak yarın insallah iyi gecer
ne sınavı o cnım
ETS nin yaptigi ingilizce sinavi :-( Mezun olma sartimiz bi sinavi gecmek :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?