Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sedefccimmm cok tatlıymış gerçekten yaaaa cok begendımm deterjan kutun var en azından bende o da yokkk

ayy tatlışım teşekkürler
ya zaten daha şimdiden çeyize gerek yok da böyle ıvır zıvırlara dayanamıyorum
bu arada sınavımda başarılar dilemişsiniz, dualarınız işe yaradı aa ile geçtim, çok mutluyum

Yarın işe başlıyorum çok heycanlıyım :)
1 haftalık iş geçici ama olsun heycan yaptım çokta soğuk biriyim nasıl kaynaşıcam insanlarla bilmem ...

Tatlım hayırlı olsun işin .Ben ünw yıllarında part time olarak, uzun süre yapmıştım o işi.
Bence çok eğlenceli :) keyif alacağını düşünüyorum .
Canım yaşadıklarını biliyorum kendini topanarlamana ,iyi olmana çok sevindim.
izmire cnm 10 gun kalıcaz kısmetse bakalım

Benim memleketime geliyorsun desene canım

Son düzenleme:
kızlar yarın benimki geliyor herşey belli olacak tamam yada devam şekilde
yarınki kombinimi kafamda oluşturdum ama henüz karar veremedim
nasıl bişeyler oluşturdun canımm :26: benim içimden bi ses barışacaksınız diyo yaa arada sevgi var çünküü okadar emek var birbirinizi grünce dayanamaayacaksınız bence

nasıl bişeyler oluşturdun canımm :26: benim içimden bi ses barışacaksınız diyo yaa arada sevgi var çünküü okadar emek var birbirinizi grünce dayanamaayacaksınız bence

tatlım çok takıp takıştırmayacağım yarın sanki çok hevesli gibi görünmek istemiyorum ona sade bişeyler tercih ettim
bilmiyorum canım ya sorunlar devam edecekse hiç olmasın yani
üzülmek istemiyorum artık yoruldum

Son düzenleme:
hayırlısını dilemekten baska yapacak bişeyimiz yok cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…