- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.861
canım benim dua edeceğim sana inşallah yüksek bi derece ile geçersin sınavı
kızlar canım sıkıldı yahuu bi konu bulsakta azıcık muhabbet etsekk :105:
Sagol bitanem
Sizin de hakkinizda hayirlisi olsun insallah
suanda aklıma takılan şey trendyin son actıgı konu ve hesabı neden kapatıldı :26:edelim kuzum hadi bulalım bi konu elbirliğiyle
benımkide buaksam erkenden uyuduu msjlaşıyoduk konusuyoduk ne güzelll heraksam
benımki maç varsa kısa kısa geçiştirici cvplar verirr bende ozaman cok sinir oluyorummBiz 1 haftadir farkli sehirlerdeyiz ve cok az msjlasiyoruz
Bugun topu topu 12 tane msj atmisim :)
Sevgilim her msjima gec cvp veriyor benim en sinir oldugum seydir
Bu konuda cok kavga ederiz
Yine oyle yapior bu sefer kavga etmek yerine msj atmamayi terci ediyorum
Bir iki kere sitem ettim hemen kendini savundu ben de hiiiiic uzatmadan tamam hayatim dedim kisa kestim
Boylesi daha iyi msjlasmiyoruz kafa rahat
maaşallah canımm7 yıldır ilişkimiz var ancak ben her yıl evlilikten daha da fazla korkuyorumm.kaçıyorum resmeennbakalım nereye kadarr
benımki maç varsa kısa kısa geçiştirici cvplar verirr bende ozaman cok sinir oluyorummay cok seviyorum ama yaaa yaptığı şeylere bile adam akıllı kızamıyorum off aşkım kaabardı gece gece gene
hosgeldınnn canımmm napıyosun bakalım günün nasıl geçtiiiBen geldim geneee
kokusu burnumda tütüyo yaa bazen ağlayasım geliyo özlemdenn az kaldı bulusucaz hemde ben gidicem sonra o gelicek ama yetmiyo iştee buluşuyoruz 7-8 saat birlikte oluyoruz ama sanki 7-8 saniye gibi geçiyoİnsanlar uzak kalinca Ozler
Ben de ozlem fln yok
Hadi bakalim
hosgeldınnn canımmm napıyosun bakalım günün nasıl geçtiii
benımde bi ara öyle olyodu canım yaa o şişkinlik cok beter bişeyyykarnım oyle siski sanırsnki 3 aylık hamileyim
geçmiş olsun öncelikle cnm ee cok acıdımı peki canın kaanal tedavisini yaptı mı :26:Hoşbuldum canım nasıl geçsin tüm gün uyayarak geçti:)
Dişçiye gittim sabahtan çektirdim dişimi sonra geldiğim gibi yattım akşam 7 de kalktım :))))
Yani bugündende hayır yoktu bana :)
geçmiş olsun öncelikle cnm ee cok acıdımı peki canın kaanal tedavisini yaptı mı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?