- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.881
2 tane 20 lik dişte bende varrr çekilmesı lazımm ama korkuyorumm hem çürük değil ama gömük çıkıyo bazıları zamanla cıkar o bosuna sağlam dişini çektrme diolar ama bakalımm :18:Sağol canım kanal tedavisi yapmadı dişimi çekti :)
20lik dişimdi ama acımadı iğne vurdu 2 yerden o da sinek ısırığı gibi bir şeydi :)
selam kızlar nasılsınız
slm cnm hosgeldınn iyiyim ben sen naslsınselam kızlar nasılsınız
2 tane 20 lik dişte bende varrr çekilmesı lazımm ama korkuyorumm hem çürük değil ama gömük çıkıyo bazıları zamanla cıkar o bosuna sağlam dişini çektrme diolar ama bakalımm :18:
benım 2 dişte gömük cnm yaa damağı kesip sonrada dikiş atılıyomuş falan o yüzden korkuyorum acıkcası iyice..Canım benim 20lik çıkmıştı birde kırılmıştı yarısı :S
Ağrı yapıyordu çok.
Gömük olanları damağı kesipte alıyorlarmış 20lik dişlerin çıkma sürecide feci ağrılı geçiyor ve çok uzun zamanda çıkıyor ...
Ama senin bi kısmı çıkmış o yüzden senin çekilmesi gerekmiyor bence yani çürük yoksa ..
İyilik senden naber:)
slm cnm hosgeldınn iyiyim ben sen naslsınyoktun dün falan buarada puffiness de yokk :26:
benım 2 dişte gömük cnm yaa damağı kesip sonrada dikiş atılıyomuş falan o yüzden korkuyorum acıkcası iyice..
bakalım canımm cesaret edebilirsem bi gün gidebilirimmCanım o zaman bi dişçiye göster yani eninde sonunda gidicek o dişler:S
Bende çok korkuyorum biliyorsun ama koltuğa oturunca her şey bitiyor :)
bakalım canımm cesaret edebilirsem bi gün gidebilirimmbenım uykum geldi yaa yatayım artık iyi geceler tatlım
kokusu burnumda tütüyo yaa bazen ağlayasım geliyo özlemdenn az kaldı bulusucaz hemde ben gidicem sonra o gelicek ama yetmiyo iştee buluşuyoruz 7-8 saat birlikte oluyoruz ama sanki 7-8 saniye gibi geçiyo
bebıkım ben de senı merak edıyordum .uzun suredır yoktun .bı tatıle gıttın terkettın bu dıyarları
eet canım son yasananlardan sonra terapıye basladım .ıyı geldı toparladım kendımı .
eger gıtmeseydım kafayı kesın yerdım .neyse kı sımdı hafıfledım
sen nasılsın tatıl nasıl gectı ?
2 tane 20 lik dişte bende varrr çekilmesı lazımm ama korkuyorumm hem çürük değil ama gömük çıkıyo bazıları zamanla cıkar o bosuna sağlam dişini çektrme diolar ama bakalımm :18:
sedasyon olmaazsam ben hayatta o dişi çektiremem yaaaa :18:benım canım acayip tatlııı hatta hazır baygınken doktordan rica etsemde benım kulaklara 2 delik delse olmazmı diye aklımdan geçmiyo değillHaftaya benimde gömülü 20 lik dişim çekilecek. 2 aydır çektirmeye çalışıyorum tamam diyorum bu sefer olacak Doktora gidiyorm ağlayarak kaçıyorum. DOktor artık gelme dicek bu seferde kaçarsamBenimde 2 tane gömülü dişim var kuzum ya.. Doktorunu iyi araştır işinde çok iyi olanlar bi çırpıda çıkarıyrmuş dişleri...
Ben bayıltılarak yapılmasını istedim benim doktorumda yapıyor. Sedasyon yöntemiyle derin uyku hali genel anestezi gibi deil. Ama gel görki bana uygulanmicak babam karşı çıktı. Boğazdan tüp salmadıkları için bir anda derin nefes alıp ağzımda kullanacakları ilaçları ciğere çekme riski varmış ciğere ilaç girer girmez hayatını kaybediyormuşsn.Anestezi hayallerim suya düştü:18:
Bakalım nasıl aldırıcam hiç bilmiorm çok korkuorm ya
aynı konu yüzünden mi cnm :26:Erkek arkadaşımla 3 gündür küsüm
slm cnm hosgeldin aramızaaaa kendinden ilişkinden bahset bakalım :) evet bi süre sadece sulu yemekler çorba falan içebiliyomussun sanırımm o nerdeyse herkeste oluyomuş nette araştırmıştımm :18:selam gençler ben de aranıza katılıyorum :))
semiramis ben 20lik dişimi cerrahiyle aldırdım
çene cerrahı aldı.
alırken ağrı filan olmadı
anestezi etkisi geçince hafif bi ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil.
çok fazla şişmedi yüzüm.
ama benim çenem tutuldu yaklaşık 1 ay kadar ağzımı tam açamadım o sıkıntı oldu bende.
ama o da benim talihsizliğim sanırım, hiç duymadım başka
slm cnm hosgeldin aramızaaaa kendinden ilişkinden bahset bakalım :) evet bi süre sadece sulu yemekler çorba falan içebiliyomussun sanırımm o nerdeyse herkeste oluyomuş nette araştırmıştımm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?