Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Sağol canım kanal tedavisi yapmadı dişimi çekti :)
20lik dişimdi ama acımadı iğne vurdu 2 yerden o da sinek ısırığı gibi bir şeydi :)
2 tane 20 lik dişte bende varrr çekilmesı lazımm ama korkuyorumm hem çürük değil ama gömük çıkıyo bazıları zamanla cıkar o bosuna sağlam dişini çektrme diolar ama bakalımm :18:

2 tane 20 lik dişte bende varrr çekilmesı lazımm ama korkuyorumm hem çürük değil ama gömük çıkıyo bazıları zamanla cıkar o bosuna sağlam dişini çektrme diolar ama bakalımm :18:

Canım benim 20lik çıkmıştı birde kırılmıştı yarısı :S
Ağrı yapıyordu çok.
Gömük olanları damağı kesipte alıyorlarmış 20lik dişlerin çıkma sürecide feci ağrılı geçiyor ve çok uzun zamanda çıkıyor ...
Ama senin bi kısmı çıkmış o yüzden senin çekilmesi gerekmiyor bence yani çürük yoksa ..

benım 2 dişte gömük cnm yaa damağı kesip sonrada dikiş atılıyomuş falan o yüzden korkuyorum acıkcası iyice..

Canım o zaman bi dişçiye göster yani eninde sonunda gidicek o dişler:S
Bende çok korkuyorum biliyorsun ama koltuğa oturunca her şey bitiyor :)
bakalım canımm cesaret edebilirsem bi gün gidebilirimm benım uykum geldi yaa yatayım artık iyi geceler tatlım

Evet baya ayrı kaldım sizden canım ya Tatil eh idare ederdi benim odunla bol kavgalı bir süreçti tatil benim için....

Hafiflemene çok sevindim canım ya terapi alman çok iyi olmuş Senin etekler ne durumda diktirdinmi kuzum bende aynısını diktiricemde biraz zayflamayı bekliorm 9 kilo aldımda bu kilolu halime yeni hiç bişi almam valla cezalandırdım kendimi

Haftaya benimde gömülü 20 lik dişim çekilecek. 2 aydır çektirmeye çalışıyorum tamam diyorum bu sefer olacak Doktora gidiyorm ağlayarak kaçıyorum. DOktor artık gelme dicek bu seferde kaçarsam Benimde 2 tane gömülü dişim var kuzum ya.. Doktorunu iyi araştır işinde çok iyi olanlar bi çırpıda çıkarıyrmuş dişleri...

Ben bayıltılarak yapılmasını istedim benim doktorumda yapıyor. Sedasyon yöntemiyle derin uyku hali genel anestezi gibi deil. Ama gel görki bana uygulanmicak babam karşı çıktı. Boğazdan tüp salmadıkları için bir anda derin nefes alıp ağzımda kullanacakları ilaçları ciğere çekme riski varmış ciğere ilaç girer girmez hayatını kaybediyormuşsn.Anestezi hayallerim suya düştü:18:

Bakalım nasıl aldırıcam hiç bilmiorm çok korkuorm ya

sedasyon olmaazsam ben hayatta o dişi çektiremem yaaaa :18:benım canım acayip tatlııı hatta hazır baygınken doktordan rica etsemde benım kulaklara 2 delik delse olmazmı diye aklımdan geçmiyo değill

selam gençler ben de aranıza katılıyorum :))

semiramis ben 20lik dişimi cerrahiyle aldırdım
çene cerrahı aldı.
alırken ağrı filan olmadı
anestezi etkisi geçince hafif bi ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil.
çok fazla şişmedi yüzüm.
ama benim çenem tutuldu yaklaşık 1 ay kadar ağzımı tam açamadım o sıkıntı oldu bende.
ama o da benim talihsizliğim sanırım, hiç duymadım başka

slm cnm hosgeldin aramızaaaa kendinden ilişkinden bahset bakalım :) evet bi süre sadece sulu yemekler çorba falan içebiliyomussun sanırımm o nerdeyse herkeste oluyomuş nette araştırmıştımm :18:

slm cnm hosgeldin aramızaaaa kendinden ilişkinden bahset bakalım :) evet bi süre sadece sulu yemekler çorba falan içebiliyomussun sanırımm o nerdeyse herkeste oluyomuş nette araştırmıştımm :18:

hoşbulduukk :))
valla ben kaşığı ağzıma sokamıyordum, kuş gibi o derece
ama dediğim gibi bi benim başıma geldi sanırım, komplikasyon işte, sizde olmaz muhtemelen
sedasyona anesteziye filan hiç gerek yok, ağrı hissedilmiyo zaten.
doktorunuz da iyiyse sakinleştirir zaten.

3.5 senedir kavgalarla süren bi ilişkim var.
birbirimizi baya yıpratıyoruz aslında ama çözüm de yok
öyle bişeyler işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…