Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben geçen yıllarda 20lik değil ama kök dişimi çektirdim ahh anamm ooo neydi yaa zannedersiniz doğum yaptım ya
ağzım parçalandı resmen kadına dedim ki benim bu dişim çürük ağzıma iltihap kokusu geliyor çek bunu dedim "aa olur mu canım ben onu kurtarıcam şimdi "dedi
iyi madem hadi kurtar dedim
dolguya başladı törpülüyor törpülüyor bitmiyor diş bayılıcam tırnnnnn diye törpünün şiddetini hissediyorum
sonra dedi çörük çok dipte kanal tedavisine gçiyorum sinirleri alıcam dedi
ona da eyvallah dedim ikinci morfini yedim bunun içinde
başladı iğnelerin biri giriyor biri çıkıyr artık kanallarımı açmak için o kadar derine soktu ki minik iğnelerden iğneler yamuldu düşünün dedim çok canım acıyor "aa sabret bitanem az kaldı"bilmem ne beni telkin etmeye çalışsada kan doldu ağzım dedim baktı olmuyor "kanalların o kadar dar ki iğne girmiyor yapamıyorum "dedi
dedim "ya doktor hanım çekin dişimi istemiyorum"dedei sen çoktan vazgeçmişsin dişinden dedi gülerek ama ben orda fenalık geçiricem bu sefer başladı dişi çekicek derinden çekmeye çalıştıkca diş gelmiyor
dişim beni o kadar seviyor ki yani ayrılmak istemiyorkadın zorladıkca zorluyor aletlerin biri diğeriyle sürekli değişiyor en sonunda parçalanarak çıktı dedi kadın o kadar ujğraştım bir de çekmesine uğraştırdı senin dişin:)
eve bir geldim uyuyup kalmışım bir kalktım yüzüm şişimiş nasıl ağrım var ağnada bir bakayım dedin çıkan dişin yerine alt damak yırtılmış parçalanmış resmen hala biile bir buçuk yıl kadar geçti yırtıklık var diş kökünde yani çokk zordu yaa

hoşgeldin junocuk
kimin sorunsuz ilişkisi var ki zaten

hoşbulduk arkadaşlaaaarrr
cidden yaa burdan bi bakıyorum en iyi denilen erkeklerin bile bi yamuğu çıkıyor mutlaka
güvenmez oldum iyicene

bende güvenimi kaybettim ya gerçi benim ilişkim bitti ama gene bile geçen rüyamda aldatıldığımı gördüm uyandım ağladım sinirden

sağol canım
bi giderken zor oldu işte ne bileyim tuhaf bi his içindeyim sadece

ne kadar kısa sürecek diye kendimizi motive etsekte ilk zamanlar böyle olur..
bende çok gözyaşı döktüm yaz tatillerinde sevgilimden ayrılırken.. 4-5 ay ayrı kaldığımız oldu yoktan yere.. hiçbi sebep yoktu sadece o bahaneler uydurdu gelmedi.. seninki hiç değilse kutsal bi görev için gitti canım..

Allah kavuştursun, nereye gitmişti?

Son düzenleme:
[video=youtube;BlVObvf9X3c]http://www.youtube.com/watch?v=BlVObvf9X3c[/video]

Hoşgeldin aramıza canım
sedasyon olmaazsam ben hayatta o dişi çektiremem yaaaa :18:benım canım acayip tatlııı hatta hazır baygınken doktordan rica etsemde benım kulaklara 2 delik delse olmazmı diye aklımdan geçmiyo değill

Kız walla bende senin gibiyim ya ama doktor sedasyon tehlikeli hastane ortamında değiliz çnkü dedi. Bayıltan hastaneler var kuzum onları bi araştır istersen. Babam bayıltılmama çok karşı benden geçti artık ayıkken aldırcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…