Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

genelde kızarım ilk olarak o altan alıyorsa uzatmam ozur diler vs o gun mesafeli olurum ama sonra kızgınlıgım gecince aynı konusurum ama arada yaptıgı hatayıda soylerim unutturmam

Ya ben kendimi hiç frenleyemiyorum. O hata yaptığından ağzıma geleni söylüyorum. Özür dileyeceği varsada benim o laflarım yüzümdem dilemiyor bazen. Diliyor elbette ama sonradan. Yani haklıyken haksız durumuna düşüyorum çoğu zaman çenemi tutamadığım için. Ağır laflar kullanıyorum cünkü. :26:

Son düzenleme:
hayırdır anzer ?

canım 2-3 gündür bi triplerde.. konuşmak istiyorum konuşmuyor benle mesaj atıyorum kestirip atıyor.. ben de kızdım ne bu böyle diye bunalımdayım dedi.. ne bunalımı aç değilsin açıkta değilsin bi sıkıntın yok dedim.. var dedi neymiş dedim senle yaşadığımız sorunlar dedi.. bende ne sorunu ya sorun yokki ortada senin triplerinden başka dedim.. sağol bütün fedakarlıklarımın karşılığını verdin, işsiz güçsüz olmanı bile başına kakmadım bekledim hala daha bekliyorum, beni nerdeyse ayrılmaya zorladın hatalarınla, onlarıda sildim temiz sayfa açtım senle başladım adam olmamana rağmen dedim.. ama benden bu kadar bu kadarıda fazla dedim bitirdim.. senden tek isteğim beni aramaman bende aramicam sana söz veriyorum dedim.. teli kapattım..
ha bide laf arasında çok yoruldum seni adam etmeye çalışmaktan dedim bana adam olmuyorum demekki diyebildi.. umarım bu süreci çabuk atlatırım bana dua edin kızlar..
barışana kadar demediği şey kalmıyodu biliyosunuz bana verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı.. yine bana bağırmaya çalıştı ama telefonda.. off gerçekten çok sıkıldım ya bitirmektede pişman değilim umarımda hiç olmam..

son olarak verdiği sözler havada kaldı yani

son olarak verdiği sözler havada kaldı yani

aynen canım.. yeter uğraştığım ya ben çocuk mu bakıcam ömrüm boyunca.. ya da sevgilimle mutlumu olucam, gelecek hayalleri mi kurucam??
ben ona sevgimi verdikçe şımardı en sondada böyle tepeme çıktı işte.. adam olan o sevgiyle şımarmaz o sevginin değerini bilirdi.. bi erkek bu kadar naz yapıp trip atar mı ya soğudum valla..

bu erkek milletinin hepsi mi böyle şımarıktır yaa
popoları kalkmış resmen hepsinin

ama bence arar seni yine anzer

bu erkek milletinin hepsi mi böyle şımarıktır yaa
popoları kalkmış resmen hepsinin

ama bence arar seni yine anzer

yok yok aramasın yeter istemiyorum..
dedim arama tek isteğim bu her seferinde verdiğin sözlere inanıyorum çünkü dedim.. oda kandırıyo muyum yani seni diyo hala bana.. yok ben manyağım tüm verdiğin sözleri tuttunda bana rahat battı töbe ya..

valla ben de arama diodum ama arayınca açmadan duramıyodum.
benimki de az önce sinir etti beni
işteyim şu anda özledin mi diyorum, no dedi yaa şaka gibi

Kizlar bir suredir bir cocuk var hayatima dahil oldu

Yani iste bana asık oldugunu soyluyor

Sevgilim var 3.5 yıl oldu diyorum bana mısın demiyor

Ya belki bakire degilim niye bu kadar toz peme bakiyorsun diyorum

Ona da olsun sen benim gozumde tertemizsin diyor

Çattık ya

En nereye gidersem oraya geliyor golge gibi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…