- 19 Nisan 2020
- 240
- 511
- 18
- 36
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Geçmeyen acı Yok emin olun.
Neden ayeılmıştınız ?
Geriye bakıp üzülmek boşuna.Gençlik tecrübesizlik
Neyse ki telafisi varyuksek lisansi biraktim, hala ruyalarima girer,
ugrasip dururup derslerle,
tez sunumunda sunu deseydim boyle mi olurdu, bunu deseydim boyle mi olurdu diye.
Çenemi tutamayıp yanlış kişilere dert yandığım zaman kötü hissediyorum. Yıllar sonra aklıma geldiğinde bile neden o kişiye onları söyledim diye kafama takıyorum.Uzun yıllar aklınıza geldikçe üzüldüğünüz bişey var mı?
Ben 14 yıl önce nişan atmıştım, ona zaman zaman üzülürüm, şimdiye ortaokula giden çocuğum olacaktı belki de...Ta o zamanki karşılıklı yazışmalarımız hala duruyor..Belki de hala doğru insanı bulamadığım içindir ama onca ilişkimin arasında en çok üzüldüğüm o olmuştur
telafisi vardi daNeyse ki telafisi var
bence siz hiç pisman olmayin.13 yıl boyunca sevdiğim adamı tek celse de boşadım 2 yıl oldu
ahhh o duygularımm ahh o sevgim bazen diyorum boşanmasaydım onlarca kadınla birlikte olsaydı ama o köşesin de otursaydı ve ben hep o duyguyu yaşasaydım şimdiler de o duyguyu bulmak çok zor çok özlüyorum çok
bence siz hiç pisman olmayin.
inşallah dogru insanla yeniden yasarsiniz o duygulariyok pişman diilim boşandığıma yine olsa yine boşanırım
o pişman barışmak istiyor ama ona karşı duygularım yok ki sadece o zaman ki duygularımı çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?