Uzun Zamandan Sonra Katlanan Sorunlar

Eşim beni önemsemediğini veya bunun böyle süreceğini falan söylemiyor ki, kendisi hep düzeleceğinden, mutlu olduğundan falan bahsediyor. Ona göre her şey çok iyi ve daha da iyi olacak o yüzden beklemedeyim.
Ayrıca kime ne sert eleştiri yapmışım hatırlamıyorum bile, tam tersi fazla yumuşak olduğumu düşünürdüm

Boşanmak zaten hep aklımda ve her an gerçekleşebilecek bir şey. Şu an pamuk ipliğine bağlıyım aslında, dile getirmesem bile zaten hissediyordur uzak duruşumdan.
Normal bir karı-koca hayatı yaşamıyoruz çoğu zaman.
Genelde günümüz koltuğun iki ucunda birbirimizle alakasız bir şeylerle meşgul olarak geçiyor. Benim bildiğim yeni evliler diz dize, göz gözeler ama biz hiç öyle olmadık ve artık olmak da istemiyorum. İçimde geçmeyen bir öfke var, en sakin anımda bile eşime karşı sinirliyim ve ne dese azarlıyorum.

sen hala o eski eşyaları çöpe atmadın mı ya?
Beni bu eşyaların içine gömecekler sonunda
Bir kısmını attık aslında,yenisin aldığımız için o da. Koyacak 3. bir odamız olsa eminim oraya tıkıştırırdı.

Koalina Kesinlikle evlilik terapistine gitmenizi öneriyorum. İkinizin iyiliği için..

evet yeni evliler çocuk yokken diz dize olur.
dip dibe olur.
hatta bazen bıkkınlık gelir.
zaman geçse de evlilik azıcık eskise , evlilik otursa ayrı ayrı zaman geçirilse diye bakarsın

evet yeni evliler çocuk yokken diz dize olur.
dip dibe olur.
hatta bazen bıkkınlık gelir.
zaman geçse de evlilik azıcık eskise , evlilik otursa ayrı ayrı zaman geçirilse diye bakarsın
Bizim evde misafir varmış gibiyiz her daim. İlginçliklerden biri de bu. Tatillerde bile çoğu zaman ayrıyız, evdeysek de o bilgisayar başında ben kendi işlerimde oluruz.

Bizim evde misafir varmış gibiyiz her daim. İlginçliklerden biri de bu. Tatillerde bile çoğu zaman ayrıyız, evdeysek de o bilgisayar başında ben kendi işlerimde oluruz.
canım . bakalım kaynananlar evden ayrılacak mı gerçekten
eğer gideceklerse az daha sabret
yani bi de bu yönden bakmış olursun
ama ya gitmezlerse
hep aynı sözler çünkü

canım . bakalım kaynananlar evden ayrılacak mı gerçekten
eğer gideceklerse az daha sabret
yani bi de bu yönden bakmış olursun
ama ya gitmezlerse
hep aynı sözler çünkü
3-4 haftaları kaldı sözde ama gitseler bile 2 senede değişmeyen durum 3 haftada mı değişecek diyorum.
Yine de bekliyorum.

3-4 haftaları kaldı sözde ama gitseler bile 2 senede değişmeyen durum 3 haftada mı değişecek diyorum.
Yine de bekliyorum.
bu kadar beklemişsin . biraz daha bekle.
hakkında hayırlısı olsun inşallah
yalnız evlilik dediğin senin yaşadığın şey değil.
kendine iyi bak .
herşey gönlüne göre olsun

Sizde ki temel problemlerin eşinizin ailesinin -yarı- sizde yaşamasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum.

İki kişilik hayatınızda yolunda gitmeyen bir şeyler var, kayınaile evine taşınınca ne değişecek?

Terapi almanız fikrine katılıyorum, madem her şeyi denedim demek istiyorsunuz, vakit kaybetmeden bunu da denemelisiniz.

Bence de terapi bu arada evliliğinde boşanmayı düşünmeyen kaç kişi var ki hakkaten?
Buraya yazılan kocaların hepsi boşamalık nerdeyse ama evlilik bu ha deyince noktalanmıyor üstelik 30 u geçince insan bir düşündüğü şeyi otuz defa düşünür hale geliyor.
Kadınlar kulubü kadınlarının her durum işin yapıcı, akılcı bir çözümü var, onları dikkate alın derin

Terapi için araştırmaya başladım ama para da biriktirmek lazım, seansı 300 TL civarı.

Selam canım okuyorum ama bir çözüm bulamıyorum çünkü eşinin karakteri bu hani yontayım demen kendine uydurman da bir kaç yıl alır diye düşünüyorum, sabretmen lazım

Koalina kocan henüz büyümedi. İşte bu sebeple erkek tarafının anasıyla babasıyla yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum. Büyümüyorlar. Sorumluluk almıyorlar.
Çok bekledin. Eğer sabrın kaldıysa bekle anası babası gitsin diğer eve, bir başbaşa kalın, evinizi yurdunuzu bilin bakalım.
Adam sadece uzun dönemli ergenlik yapıyor aslında. Eğer biraz daha sabrım var diyorsan, biraz daha bekle. Bir tamamen başbaşa kalın.
Ama yok, ben artık bu kadarım diyorsan, orada da haklısın.

Terapi için araştırmaya başladım ama para da biriktirmek lazım, seansı 300 TL civarı.
Hakkaten çok pahalı ücretler ama değer inan. Zamanında ben de az harcamadım, ama benim terapist bende travma yarattı üstüne. Üstelik vajinusmus teşhisiyle yaşadım bir buçuk yıl meğersem rahim içi perde imiş o..neyse sen ihmal etme erkek bu gerçekten birçok şeye kafaları basmıyor, tek yönlü bağlantı kurabiliyor biçoğu. Tek tek ve daha açık komut gerek. İstediğini aynen söylemen lazım.

Ablacım sen bunları buraya yazıp duruyosun da senden naber diyebilirsin bu arada . Yani benim kocaya duygusal besin fazla geldi, iyi niyeti çok pis sömürdü. Ben de ben yandım siz yanmayın diye birilerine yardımcı olayım diye buralardayım, selam

Eh işte sonuç böyle oluyor maalesef. Taviz verme.

o kocayı ailesinden koparman lazım
anası danası abası hepsi evliliğinizin içinde

iyi de koca bu durumdan memnun, yoksa konu sahibi kaçırsın kocayı uzak memlekete derdik. zaten memur, tayin istese bitti gitti de, o koca gelir mi? valla aslında denemek lazım. bence o koca boşanır yine gitmez karısı ile başka memlekete...

İşin kötü yanı da kocanın aileci olması zaten. Yemiyo içmiyo onlara anlatıyor herşeyi
Çok zor koalinanın işi
Şu ayrı ev olayı bi olsun bakalım

Şaka gibi bir gün daha geçiriyorum.
Kaynanamın doğum günü hafta sonu. Annem de hafta sonu geliyor 3 günlüğüne, biletini ara tatilde almıştık aylar oldu. Alırken de kaynanamın doğum günü hiç aklıma bile gelmedi. Hoş gelseydi de anneme "yok o hafta sonu gelme" demezdim, saçma bir doğum günü için. Eşime de eğer kutlanacaksa ailesinin yanına gitmesini, hafta sonu da kalabileceğini annemin bunu dert etmeyeceğini söyledim. İnat gibi tutmuş onları çağırmış gelin diye. Neden çağırdın, annem var dedim; bizde kalmazlar dedi. Yahu bizde kalmayacaklarsa neden sen çağırıyorsun, kimde kalacaklarsa o çağırır dedim cevap yok. Görümcem de doğum günü sizde mi olacak diyince bilmiyorum diyebilmiş sadece. Şimdi ben 3 günümü annemle mi geçireyim bunlarla mı uğraşayım. Bu kadar saygısızlık olmaz artık ya.

koalina eski yorumlarında da hatırlıyorum, eşimin ailesinde tüm özel günler kutlanır demiştin.
ancak bu özel günler hep sana patlıyordu nedense.
gerçekten de amma dertli özel gün sevdasıymış bu.

senin yerinde olsam kv yi veya görümceyi kendim arar, annemin uzun zaman sonra gelmesi sebebiyle kendimin organizasyon yapamayacağımı, hatta yapılan organizasyona bile katılıp katılamayacağımın belli olmadığını, isterlerse erteleyebileceklerini yoksa kendilerinin organize etmesini, benim kırılmayacağımı söyler.
bu seferlik de böyle oldu, derdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…