- 14 Mayıs 2013
- 202
- 106
- 53
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
O benden beklerse beklerim evine gittigimde emirlee yagdirip durdu bana
O senin tercihin, yapmayabilirdin. Emirlerine itaat da etmeyebilirdin.O benden beklerse beklerim evine gittigimde emirlee yagdirip durdu bana
eltilik yapıyordur o görümcelik ve kaynanalık bambaşka kategorileronlara gittiğimde sürekli bana gorumcelik ve kaynanalik yapmaya çalışıyor
Merhabalar kizlar ,
Sozleneli 2 hafta oldu . su 2 haftada eltim korkulu ruyam oldu resmen artik psikolojim bozuldu nolur bana bi akil verin. isteme gunum ce sonra onlara gittiğimde sürekli bana gorumcelik ve kaynanalik yapmaya çalışıyor emirler yagdiriyo .
Dun hasta olduğum için eltim ve kayinvalidem geldi o hasta halimle anneme kiyamadim kalktim eltim kenarda dikiliyo hic birşeye yardım etmedi. hasta hasta guya bana bakmaya geldiler hizmet ettirdi ... birde ben bulasiklari diziyorum bana bulasiklara giriyimmi dedi sinirden gec icerde otur sen dedim . ailemde erkekler bile 1 tane kisi eltimi sevmemis
Evine gittim kv beraber oturuyo kendi oturdu yemege ben herseyi yaptim ..
Bisey soyleyin ben neden hayir demeyi isimi bilmiyorum bunla nasil bas etcem kisisel gelişim kitaplari okuyorum artık ben muhattap olmamaya çalışıyorum mal mal konusup duruyo
1 haftadir takinti haline geldi. bana büyüklük yapmaya calisiyo emri vaki emir vererek konusuyo ben onun gibi uyanik degilim beni kullanmasindan korkuyorum . sozlumede anlatiyorum patavatsiz o heycanlaninca napcagini bilemez dedi. aslinda çok iyi biridir felan diyo onada sinir oluyorum.
Ruyalarima geriyor resmen
Bununla basedemeyip ayrılmayı bile düşünüyorum icimden hi his evlenince hersey çok kötü olacak diyor
Anlattıkların içinde eltinin yaptığı en ufak kötü bir şey yok. Geçmiş olsuna gelmişler ve misafirler. Annene kıyamayıp kalkan sensin. Eltin senin evine gelip niye hizmet etsin? Hastaysan yat aşağı annen yapsın işi. Gelen eltin değil de başka biri olsaydı yine gelen misafirden mi hizmet bekleyecektin. Bir de kadın bulaşık yıkamayı teklif etmiş. Eğer ses tonun da sert çıktıysa o kurduğun cümleyle terbiyesizlik yapan sen olmuşsun. Ayrıca onun evine gittiğinde sana zorla mı iş yaptırdı. Hoş kadının kendi evi yok, kayınvalidesiyle kalıyor. Yani sen oraya gidince eltine değil, kayınvalidene hizmet ediyorsun. Nedir bu elti hazımsızlığı anlamıyorum. Aynı kocaya kuma gitmiyorsunuz arkadaşım. Rahat ol azıcık.Merhabalar kizlar ,
Sozleneli 2 hafta oldu . su 2 haftada eltim korkulu ruyam oldu resmen artik psikolojim bozuldu nolur bana bi akil verin. isteme gunum ce sonra onlara gittiğimde sürekli bana gorumcelik ve kaynanalik yapmaya çalışıyor emirler yagdiriyo .
Dun hasta olduğum için eltim ve kayinvalidem geldi o hasta halimle anneme kiyamadim kalktim eltim kenarda dikiliyo hic birşeye yardım etmedi. hasta hasta guya bana bakmaya geldiler hizmet ettirdi ... birde ben bulasiklari diziyorum bana bulasiklara giriyimmi dedi sinirden gec icerde otur sen dedim . ailemde erkekler bile 1 tane kisi eltimi sevmemis
Bisey soyleyin ben neden hayir demeyi isimi bilmiyorum bunla nasil bas etcem kisisel gelişim kitaplari okuyorum artık ben muhattap olmamaya çalışıyorum mal mal konusup duruyo
1 haftadir takinti haline geldi. bana büyüklük yapmaya calisiyo emri vaki emir vererek konusuyo ben onun gibi uyanik degilim beni kullanmasindan korkuyorum . sozlumede anlatiyorum patavatsiz o heycanlaninca napcagini bilemez dedi. aslinda çok iyi biridir felan diyo onada sinir oluyorum.
Bununla basedemeyip ayrılmayı bile düşünüyorum icimden hi his evlenince hersey çok kötü olacak diyor
Hayır tabiki o size cephe alacakBenim acimdanmi
Ya daha sözlüsün elin mutfağında ne işin var!! Geçen de böyle bi konu vardı çok sinirleniyorum hemen gelinlik yapmaya özenmeyin yapmayın da zaten. Aile mi kuruyorsun millete hizmetçimi oluyorsun bi düşün. Samimiyetten kızıyorum aynısını kardeşim yapsa saçını başını yolarım ya elalemi şişirip bi taraflarını havaya kaldırıyorsunuz ondan sonra şikayet şikayet tepenize çıkarmayın milleti.. giyin şıkır şıkır git misafir gibi otur kalk ay hastayım ay başım ağrıyor de otur millet sana hizmet etsin kalitenizi düşürmeyin artık ya bu kadar mısınız ( bunu yapan tüm genç kızlara söylüyorum)Merhabalar kizlar ,
Bunu herkes anlamaz. Herkes tatlılık tan anlamazPasiflik olarak adlandirmiyo ben hic tartisma olmasin herseyi tatlilikla halledeyim kafasindayim buda karsi tarafa pasiflik olarak yansiyabiliyo.
ELTİ VAR elti var benim eltim 40 yaşında o kadar iyi ki kv me gidince otur sen der çalıştığımı bildiği için. ama ben duramıyorum tabi. yine de bişeylere koşturuyorum. evde yemeğim olmaz yemeğe gel der yemek yollar evime. beni benden daha çok düşünür. bi de şuan hamileyim aman şöyle dikkat et böyle dikkat et kendine şöyle yap böyle yap diye sürekli yardımcı olur. senin elti türün biraz tembel ve patavatsız anlaşılan. bence yapman gereken duymamazlıktan gelmek direk kv ile muhatab ol mesafeli bi şekilde. kv nasıl biri bilemem ama mesafe iyidir.Cok uzulup takiyorum kendimi elestiriyorum ve hayir demeyi bilmiyorum. belki yarari olur diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?