Ahahha sinsiligimle sizlere faydali olacaksam ne mutlu bana
Oncelikle tabiki sozlumuzun ailesine iyi davraniyoruz sevmesek bile asla sevgilimize karsi kotulemiyoruz cunku kilit nokta budur. Yarin oburgun bisey olsa sen xaten yengeme giciksin her yaptigi batiyor derler dikkat
Sonrasinda eltimiz bize geldiginizde hamaratliktan dokturuyoruz mumkunse cok rastlanmayan seyler yapalim. (Disi parcalanmis kurabiye hamuru olan ici kremsanti olan pismeden yapilmis kurabiye gibi) ugrasalim tarif falan istesin karisik anlatalim beceriksiz hissetsin kendini hamaratlikta elimize su dokemeyecegini anlasin ki ona gore davransin kafasini karistiricaz burda
esine de abi diyip diyip iyi davranicaz ki elti sinsilik yaptiginda esi cok iyi kiz sen buyutuyosun desin. Evine gittigimizde de bize emir veremeyecek cunku biz hamarat ve iyi kalpliyiz. Bisey isterse kendi bildigimiz gibi yapip ikiniz yalnizken bi sen mi biliyorsun ev isini yemegi ben boyle biliyorum boyle yaparim sen farkli.kendi bildigin gibi yap diyop gulumseyip lafi sokuyoruz.
kilit nokta yanda birileri varken iyi gozukup yalnizken onun lafinin bizim icin onemi olmadigini hissettirmek