- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Gecen konuda aynisiydi. Kibledim. Sen baya pasifsin galiba. Bu eltiyle cok isin var senin.
sen art niyeti olmayan birisin yazdıklarına göre ama insanları kendin gibi sanma onun karakterine göre davran ,sözlün ve kayınvaliden sen haklı olsan bile ortam bozulmasın diye sana haklısın demezler, iyi niyetini suistimal yaptırma yalnızca gereken işleri yap ,gün gelir yapmasaydın olur ,mevlam taktir bilen insanlarla karşılaştırsın.Elti'nede lafını esirgeme saygı içerisinde söyle , sanma bir eltin öyle aynı karakterler hayat içinde karşımıza çıkıyor ,o öyle bir karakter deyip kendine sıkıntı yapma ,hakkında hayırlısı olsun sözlünü seviyorsan bir kişi yüzünden mutluluğuna engel olma...Pasiflik olarak adlandirmiyo ben hic tartisma obir eltilmasin herseyi tatlilikla halledeyim kafasindayim buda karsi tarafa pasiflik olarak yansiyabiliyo.
Senin evine gelince ondan hizmet bekleme.
Onun evine gidince de sen hizmet etme.
Sana emir vermesine izin verme.
Ay yapamam kusura bakma, ben onu beceremem sen yap gibi cümleler kullan.
E kalmayacaksın işte.Desemde pat diye alakasiz bisey soyluyo bi anda kaliveryorum
Ben de başlık başıma gelenler olunca başına cidden bi şey geldi sandım.
Cici kız olmayı bırakıp biraz tırnaklarını çıkaracaksın mecburen.Gidip de sağa sola daha sözlüyken eltini anlatma bi de.
Kişisel gelişim kitabı ne alaka anlayamadım onu okuyup eltiyle nasıl mücadele edeceksin
Abartmışsın.. Senin evine gelip mutfağa girecek değildi ya.
Disli olman lazım, ama o da kv ile yaşıyormuş her yonden eziklik ve kıskançlık olacak sanırsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?