- Konu Sahibi BalikKraker
-
hamileligi bu sekilde anlaman mümkün deil kiDefalarca kezden sonra yeniden merhaba arkadaslar,
Sacma sapan bir beklenti ve takintinin cahillikle olan karisimi sonrasi sormaya karar verdigim bir soru bu. Durumumdan az cok http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=35933557 link'indeki konumda bahsetmistim.
"Ya sacmalama o yolla cocuk sahibi mi olunur?"
"Oyle bir adamdan cocuk sahibi olup ne yapacaksin?"
"Bu huzursuz ortama getirecegin cocuga acirim ben."
turunden yorumlara doymus haldeyim. Lutfen bunlari gecelim.
Benim asil sormak istedigim sey bambaska. Soyle ki:
Yakin bir arkadasim hamile olup olmadigini regl donemine yaklastiginda gelen vajinal akintisindan biliyordu. Hamile degilseniz ve regl olacaksaniz, o akinti gelirmis. Hamileyseniz ve regl olmayacaksaniz, o akinti olmazmis.
Ne derece dogru bir bilgidir bu?
Hani gerceklik payi varsa bu teoriye gore hamile degilim. (Kalacagim da yoktu ya, iste...)
Pazartesi gunu bosanma davasini anlasmali olarak aciyoruz esimle. Ve hala icimden bir sey "Ya hamileysem?" diyor, susturamiyorum.
Davayi acmadan az cok bu durumu netlestirmek istiyorum.
Bana Allah yeter...
Sene 2014, vajinal akintiyla hamilelik test edecek
Gunun gectiyse gebelik testi, yok adetine varsa kan testi yaptir
hamileligi bu sekilde anlaman mümkün deil kicunku regl ve gebelik belirtileri benzerdir ki akıntı bnde cok olmuştu ve hamileyim..eger cok gunun yoksa yada gunun geldiyse kan testi yaptır olmadı evde yapılan gebelik testlerinden yap bir tane
Gunumun gectigi filan yok, geldigi de yok. Sadece evli ve cocugu olan bir arkadasimdan duydugum bilgiyi ogrenmek istedim.
Kirk kere dogurmadim kusura bakmayin.
Insanlari henuz yasamadiklari seyler hakkinda cahil olduklari icin kucumsemek huyunuzu bir gozden gecirin derim.
Zira sadece kalp kiriyorsunuz.
Bana Allah yeter...
Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin. Ogrenmek istedigim buydu tam olarak.
Henuz regl zamanin gelmedigi yahut gecmedigi fakat bosanmanin esiginde bir kadin oldugum icin buradan danismak istedim.
Sorum hamile miyim degil miyim degil zaten, akinti olur mu olmaz mi.
Yargilayan, yahut cat diye kalp kiran yorumlarin aksine verdiginiz bilgi icin minnettarim.
Tesekkurler tekrar.
Bana Allah yeter...
Sene 2014, vajinal akintiyla hamilelik test edecek
Gunun gectiyse gebelik testi, yok adetine varsa kan testi yaptir
Nerde yaşıyosunuz acaba ? Yani bi hastane sağlık ocagı falan yokmu? Akıntıydı bilmem neydi uğraşana kadar gidin bi kan testi yaptırın. He bide hamile bayanın idrarına karbonat dökünce kabarırmış. Yine bunu kk da okumuştum. İdrarını bi kaba koyup üstünede bi kaşık karbonat at bakalım köpürcek mi :) akıntıdan hamileliği anlayamazsınız bence. Hoş karbonattan ne kadar anlaşılır bilemiycem ama akıntıyı sorucak haldeyseniz hastane eczaneye gidemediğniizi düşünerek yazdım
Nerde yaşıyosunuz acaba ? Yani bi hastane sağlık ocagı falan yokmu? Akıntıydı bilmem neydi uğraşana kadar gidin bi kan testi yaptırın. He bide hamile bayanın idrarına karbonat dökünce kabarırmış. Yine bunu kk da okumuştum. İdrarını bi kaba koyup üstünede bi kaşık karbonat at bakalım köpürcek mi :) akıntıdan hamileliği anlayamazsınız bence. Hoş karbonattan ne kadar anlaşılır bilemiycem ama akıntıyı sorucak haldeyseniz hastane eczaneye gidemediğniizi düşünerek yazdım
Arkadaşlar çok kırıcı yorumlar yapıyorsunuz ne gerek var kırmaya birbirimizi...
Sizin gibi ukalalik edecekler rica ederim benim sorularima cevap vermesin.
Bana Allah yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?