Vajinal Akıntı

Anliyorum.

Bu acidan bakinca oldukca mantikli geliyor aslinda kulaga.

Bunu degerlendirecegim.

Anlayisiniz icin tesekkur ederim.

Bana Allah yeter...

peki hamileyseniz ne değişecek? boşanma davası açılmayacak,eşinizin ailesi bir anda melek olup sizi bağırlarına basacaklar,sizin aileniz herşeyi kabul edecek ve de siz vajinusmusu yenmiş,eşiniz size boşanma blöfü yapmmaış mı olacak??
yoksa sadece o bebeğe yazık mı olacak,sırf sizin benciliiğiniz yüzünden sağlam olmayan bir evliliğe ,ego tatminini kurban olduğu için,evlilik kurtulsun diye bir sebeple dünyaya getirildiği için???

Son düzenleme:
Anliyorum.

Bu acidan bakinca oldukca mantikli geliyor aslinda kulaga.

Bunu degerlendirecegim.

Anlayisiniz icin tesekkur ederim.

Bana Allah yeter...

Rica ederim tatlımm.. Boşanma konusunda da vajinusmus konusunda da ne sen İLKSİN ne de SON olacaksın... sakınn yılma dik dur.. Allah'a emanet ol

Arkadaslar bende vajinismus hastasiyim ve bir seneyi gecti evleneli. Bir senedir bende tedavi goruyorum sexuolog araciligiyla. Benim sorum acaba siz nazil bu sorunu atlattiniz. Cok kotu gunler yasiyorum evliligimin ilk gunlerinde gece gunduz agliyordum. Surekli esim isten gelmeden dua ediyordum allahim insallah ayagim kirilirda esim bende birsey istemez diye. Simdi pek kafama takmamaya calisiyorum ama bu halen aramizda buyuk bi sorun

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Maksadi bana yardim etmek ve destek olmak olan arkadaslara tesekkur ederim.

Regl oldum bugun.

Bakire halimle binde bir ihtimal hamile kalip bir de istisnai bir durum olan ustune gorme olayi yasamiyorsam eger hamile degilim.

Bin tane tesaduf bir araya gelmez zira.

Merak edenlere...

Bana Allah yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…