- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 198
- 35
- Konu Sahibi BalikKraker
-
Pardon benim yorumumun nesi kırıcı? Kırmak için yorum yazmadım ama sorununda saçmalığnı gizliyemedim açıkcası. Tarif bile verdim bide başınımı okşıcaktım?
Spermin gideceği yol kapalı değil mi? Hicbir zaaman tam birleşme olmamışken hangi hamilelikten bahsediyoruz.
Gerci insan beyni o kadar enteresan ki bi hafta hamileyim diye gezsen karnın siser
Kendine bunu yapma, lutfenVajinismus hastasi olmasina ragmen surtunmeyle iliski yasayip hamile kalan kadinlari duymamissiniz anlasilan.
Boyle bir ihtimal feci dusuk olsa da var.
Bana Allah yeter...
önceki konularınızı okumadım. soruya gelince. arkadaşınızın bahsettiği akıntı regl başladıktan yaklaşık 14 gün sonra başlayan yumurta akı gibi olan şeffaf akıntı olsa gerek, o akıntı yumurtlamanın olduğu zaman artar, akıntının görevi dölyolunu kayganlaştırarak ilişkiyi kolaylaştırmak, hani satılan kayganlaştırıcılar var ya, onun gibi. yani. o nedenle arkadaşınızın dediği gibi hamilelik gerçekleştiyse akıntının da olmaması mantıklı çünkü zaten yumurta döllenmiş. dölyolunun kayganlaşmasına gerek kalmamış... gayet mantıklı bence
ilişkiye giremediğiniz için mi boşanıyosunuz
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Kırıcı yorumları cok kınıyorum. 2 dakikanızı ayırıp konu sahibinin eski konularını şöyle bir gözden geçirip yorum yapsaydınız bu konudaki hassasiyetini anlar ve şu mubarek günlerde kalp kırıp ah almamış olurdunuz.
Her neyse
Konu sahibi arkadaşım, ben evli bile değilim bu konuda bir bilgim yok malesef ama kan testinden cok erken hamileliklerin bile anlaşılabildiğini duymuştum, yakınında sağlık ocagı varsa hemen yaptırıver en azından aklın kalmaz.. İnşallah hayırlı olur her şey senin için.. Gerçekten cok üzüldüm konularını okudum..
konularını okudum çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun hamile olduğunu sanmam için rahat olsun
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Belki de vajinismus hastasi ve bosanmak uzere olan bir kadin olarak o testi talep etmek bile canimi sikiyor.
Hani ben ne durumdayim ki gidip bu testi yaptiriyorum, bu manyaklik diyorum kendime.
Hamile degilimdir zaten ama merak benimkisi iste.
Bana Allah yeter...
Oo ben eski konusuna bakmamistim yeni okudum. Bakire olup gebe kalan biri var. Neden olmasin ki. Meryem validemiz var. Ihtimal o da vajinal akintiyla test etmistir o donem kosullarinda
Sen vajinismustun galiba. Tam birleşme olmadıysa hamile olman düşük ihtimal.
Tabi vajinismusken hamile kalan insanlar tanıdım, emin olmak isitiyosan test yaptır.
Bu arada eşinle olan sorunların çözülememesine üzüldüm, hayırlısı olsun.
konularınızı okuma fırsatını yeni buldum ve sizin adınıza cok üzüldüm..cunku bende o lanet illeti yaşadım..evledndigim ilk aylar esimle ilişkiye giremedim bir cok kişiye saçma gelebilir ama böyle bir rahatsızlık var..ve adı vajinismus...dısardan bakılınca dedgim gibi saçma gelebilir ama onu yasadıgım için bir kadını nasıl yaraladığını cok iyi biliyorum..Allah şükür burdaki bir kaç arkadaş sayesinde bunu atlattım.. YALNIZ TÜM KK KADINLARINDAN BİR RİCAM LÜTFEN BU PSİKOLOJİK RAHATSIZLIGI YASAYAN İNSANLARLA NE OLURSA OLSUN DALGA GECMEYİN..YA DA HALİYLE ALAY EDECEK SEYLER YAZMAYIN..belki yasamadıgınız için bu kadar basit geliyor ama bunu birde karsı tarafın acısından duşunun lütfen..konu sahibi arkadaşım çıkmazda oluşunu anlıyorum ve elimden geldiğince sana yardım etmek isterim..belkide yasadıgın sıkıntılar uzuntuler esini bu duruma getirmiştir..dilediğin zaman yaz olur mu..Allah Yar ve yardımcın olsun
Bende evli değilim ancak şunu sormak istiyorum.Sizin evliliğininzin devamı..hamile kalmanızamı bağlı?
eğer halen daha bi umut diye hamilemiyim diye düşünüyorsanız eşinizi seviyorsunuz sanırım ama sizin sorununuz önemli tabiiki anlayış isteyen bi konu.Umarım en doğru kararı verirsiniz.
Akıntıyla anlaşılacak birşey değil bu.Kiminde öyle olabilir ama asla kesin olarak hamileyim diyemezsiniz.Eğer hamileyseniz vazmıgeçeceksiniz boşanmaktan ?? tam anlayamadım
Kendine bunu yapma, lutfen
Bakire olup hamile kalan insanlar biliyorum annem anlatmıştı, nette de cok ornekler var..
Haklısın çok zor psikoloji olmalı eminim, ama en azından merakını gidermek adına deneyebilirsin..
Hakkında hayırlısı..
konularinizi bilmiyorum ama alayci yorumlardan nefret ediyorm bazı arkadaşlar kirici olmayı seviyor galiba.allah gönlüne göre versin
Cok tesekkur ederim.
Allah razi olsun...
Bana Allah yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?