vajinismus ve hamilelik.

cok istiyorsaniz cocugu kovaya kucuk bir kap ver ona isini gorsun sonra da sen onlari icerü icerü sakin icme haa

yanlış yazmışım meselenin özünü anlatabildiğimi düşünüyorum, neden güldünüz

Bu kadar kisi anlamamissa, hepsinde mi sorun var sizce? acaba yazdiklarim anlasilmiyor mu, ya da garip mi diye dusunmeyi deneseniz...
Hani anlattiginiz sey surtunme ve vajina girisine bosalmak falan olsa hepimiz normal karsilayacagiz.
Ayda bir kez surtunmeyle, bosalma olmadan hamile kalmaktan sozediyorsunuz, bilmemkimin kizi hamamda hamile kalmis hikayeleri gibi durmuyor mu sizce?

ilk çocuğumunolmasıiçin bayağı çaba harcadım, ayrıntısına girmiyim,yumurtlmagüütakibi vs herşeyi yaptım ben bu ay bir kez oldu ve bununla olur mu acaba çocuk diye sordum,düşük ihtimalama olur mu acaba

Yaaa bu "hamile miyim?" konuları hep zeka eksikliği içerir gibi geliyor bana kusura bakmayın.
Akıl var,izan var..bu kadar sene dile kolay hem bieşy yapma vajinusmus için hem 6 gün geçsin son gün üzerinden ona da gidip bi test yaptırma..sonra burdan,milletten akıl iste..offf Yarabbim

hamile olduğumu düşünmüyorum aslında umut etmekistiyorum, bunu anlaşılmaz yaşanır
tedavi olmak kişisel ir tercihtir
zeka eksikliğiiçiteessüf ederim, zira hakkıma girdiniz, hakaret edilebilecek bişisormadım

ya hanimlar iyi misiniz? egonuzu tatmin etmeye mi geldiniz burayada kirici yorumlar yaziyorsunuz. bayan diyoeki vajinusmus hastasiyim ilk cocugum surtunme yoluyla oldu, hala vajinusmusum. esimle surtunme yoluyla iliskiye girdik, ama bosalmadi. gebelik belirtilerim var hamile olma olasiligim var mi. bu kadar. saka gibisiniz.

konu sahibesi. surtunme yoluyla iliskiye girip hamile kalmissin bu Rabbimin lutfu sana. ne guzel. ben 3 sene ugrastim su cocuk icin. etraftada cok var ugrasan.. esin bosalmadiysa bence hamile degilsin. ama bellide olmaz zevk suyundan bile hamile kalan var. kan testi yaptirda icin rahat etsin varsa kanda cikar

Arkadaslar konu sahibesi konu icerğinde cocuk istemiyoruz dememişmiydi şimdide HAMİLE OLDUGUMU DÜŞÜNMÜYORUM UMUT EDİYORUM DİYOR.

evet sorun olarakn görmüyorum bunu, rahmim bu şekilde de çocuk üreteiliyorsa sorunyok
Evlilik sadece çocuktan ibaretmi sizin için. Bende vajinismustum 6 ay sonra tedavi oldum. O 6 ayı nasıl geçirdiğimi bilmiyorum. Eşim anlayışlı olmasına rağmen ben kendimi hep eksik hissettim. Maddi durumum yok dersiniz anlarım ama tercihiniz beni oldukça şaşırttı. Kafayı hamilelige takmissiniz.vajinismus forumuna gidin siz önce belki tercihiniz değişir.

beni anlayabilen birileri varmı acaba?lütfen cevap yazın
Durumun cok da ilginc degil canm olabilecek bsey ilk cocugunda ayni sekilde olmus sonucta ama bunda bosalma olmadi diyosun erkeklerden gelen bosalmadan onceki sivilarda sperm barindiriyor olabilir de olmayabilirde test yapmani tavsiye ederm ki birlesme olmadan hamile kalabildigin icin kesin degilsindir diyemeyz

Olur olur, siz rahmim bu sekilde de cocuk uretiyor (cocuk uretmek de cok garip bir tabir olmus ya neyse) demissiniz zaten, bosalmaya falan gerek yok, her sekilde olur.

Ayrica diger arkadaslrnda dedigi gibi bu hastaliktan kurtulmak şart esinizde bi yere kadar idare eder ya da siz idare ettigini dusunuyorda olabilirsiniz.. Sorun buyuk cozum gerekli bu da sizde bitiyor

Başlangıçta fake olduğunu düşünmüştüm...

Benim kafama takılan burda birsürü ergen bu soruyu sordu, herkes de hamile değilsin dedi.... Demekki öyle de hamile olunuyormuş...

Konu sahibi normal doğum çok istedim, hazırdım ama Dr vajinismus yüzünden sezaryen istedi demişsin. Buna hazır olup tedaviye hazır olmamak çok ilginç.

ben anladim.. hele hele bu vajinusmusu yasamis biri olarak cok iyi anladim.. arkadaslar arastirirsaniz, icine bosalmadan hamilelikde memnun, arada kacan sperm hatta zevksuyu ile bile hamile kalmak mümkünmüs, vajinusmusken bende hamile olmak istedigimde cok arastirmistim.. ama sizinki birazcik zor gibi... cünkü okey iliskiye girmeden hamile kalabilirsiniz ama bosalma yoluyla ama esiniz hic bosalmamis ama zevk suyuyla olabilir diyorllar ama cookkkk düsük ihtimal. bence sizinki psikolojik..

Şimdi benim kafam karıştı :S

Evlisiniz, ayda bir kere sürtünerek birlitelik yaşıyorsunuz ama boşalma olmuyor. Yani birliktelik dediğiniz şeyin sonunda kimse rahatlayamıyor mu? Neyse artık duralım mı deniyor? Hayal etmeye çalıştım ama edemedim niyeyse.. Eşiniz hiç demiyor mu buna bir çözüm bulmalıyız diye?

Hamilelik kısmını zaten hiç mi hiç anlamadım. Boşalma yok, birleşme yok, çok ütopik geldi bana ihtimal olarak...

Arkadaslar konu sahibesi konu icerğinde cocuk istemiyoruz dememişmiydi şimdide HAMİLE OLDUGUMU DÜŞÜNMÜYORUM UMUT EDİYORUM DİYOR.
bilinçliolarak çocuk yapmayaçalışmıyoruz, o sürecin içinde değiliz, daha doğrusu bilinçli olarak çocuk sahibi olmak istememeimdururumda biri için sıkıntılı, olmaması gerekli, olmaması içinde maksimum özeni gösteriyoruz fakat Allah eğer ki bu özene rağmen çocuk verirse inanaçlarım gereği o çocuğu birlütuf olarak görürüm, Allahın gönderdiği bir can, bir hayat olacak, ben bilinçliolarak istmesemde Allah ufak bşr olasılıkta onu bana tekrar nasip edecek ki bu çok özel bişi bir hediye bence, evet böyle bir durumu umut ediyorum eğer olursa
konumu sürekli bir fake yalan durumuna getirilmeye çalışılıyor, rahatsız edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…