- Konu Sahibi mandalinalimon
-
yanlış yazmışım meselenin özünü anlatabildiğimi düşünüyorum, neden güldünüz
ilk çocuğumunolmasıiçin bayağı çaba harcadım, ayrıntısına girmiyim,yumurtlmagüütakibi vs herşeyi yaptım ben bu ay bir kez oldu ve bununla olur mu acaba çocuk diye sordum,düşük ihtimalama olur mu acabaBu kadar kisi anlamamissa, hepsinde mi sorun var sizce? acaba yazdiklarim anlasilmiyor mu, ya da garip mi diye dusunmeyi deneseniz...
Hani anlattiginiz sey surtunme ve vajina girisine bosalmak falan olsa hepimiz normal karsilayacagiz.
Ayda bir kez surtunmeyle, bosalma olmadan hamile kalmaktan sozediyorsunuz, bilmemkimin kizi hamamda hamile kalmis hikayeleri gibi durmuyor mu sizce?
hamile olduğumu düşünmüyorum aslında umut etmekistiyorum, bunu anlaşılmaz yaşanırYaaa bu "hamile miyim?" konuları hep zeka eksikliği içerir gibi geliyor bana kusura bakmayın.
Akıl var,izan var..bu kadar sene dile kolay hem bieşy yapma vajinusmus için hem 6 gün geçsin son gün üzerinden ona da gidip bi test yaptırma..sonra burdan,milletten akıl iste..offf Yarabbim
tercihim bu yöndeNeden vajinismus için tedavi olmuyorsun
Tercih derken menunsunuz yani halinizdentercihim bu yönde
evet sorun olarakn görmüyorum bunu, rahmim bu şekilde de çocuk üreteiliyorsa sorunyokTercih derken menunsunuz yani halinizden
eşin daha ne kadar memnun olabilir, bencillik değilmi bu. ilk başta saygı duyulabilir ama bunu çözmek için hiç çaba yoksa saygı duyulacak bi tarafıda kalmıyo.evet sorun olarakn görmüyorum bunu, rahmim bu şekilde de çocuk üreteiliyorsa sorunyok
Evlilik sadece çocuktan ibaretmi sizin için. Bende vajinismustum 6 ay sonra tedavi oldum. O 6 ayı nasıl geçirdiğimi bilmiyorum. Eşim anlayışlı olmasına rağmen ben kendimi hep eksik hissettim. Maddi durumum yok dersiniz anlarım ama tercihiniz beni oldukça şaşırttı. Kafayı hamilelige takmissiniz.vajinismus forumuna gidin siz önce belki tercihiniz değişir.evet sorun olarakn görmüyorum bunu, rahmim bu şekilde de çocuk üreteiliyorsa sorunyok
Durumun cok da ilginc degil canm olabilecek bsey ilk cocugunda ayni sekilde olmus sonucta ama bunda bosalma olmadi diyosun erkeklerden gelen bosalmadan onceki sivilarda sperm barindiriyor olabilir de olmayabilirde test yapmani tavsiye ederm ki birlesme olmadan hamile kalabildigin icin kesin degilsindir diyemeyzbeni anlayabilen birileri varmı acaba?lütfen cevap yazın
ilk çocuğumunolmasıiçin bayağı çaba harcadım, ayrıntısına girmiyim,yumurtlmagüütakibi vs herşeyi yaptım ben bu ay bir kez oldu ve bununla olur mu acaba çocuk diye sordum,düşük ihtimalama olur mu acaba
bilinçliolarak çocuk yapmayaçalışmıyoruz, o sürecin içinde değiliz, daha doğrusu bilinçli olarak çocuk sahibi olmak istememeimdururumda biri için sıkıntılı, olmaması gerekli, olmaması içinde maksimum özeni gösteriyoruz fakat Allah eğer ki bu özene rağmen çocuk verirse inanaçlarım gereği o çocuğu birlütuf olarak görürüm, Allahın gönderdiği bir can, bir hayat olacak, ben bilinçliolarak istmesemde Allah ufak bşr olasılıkta onu bana tekrar nasip edecek ki bu çok özel bişi bir hediye bence, evet böyle bir durumu umut ediyorum eğer olursaArkadaslar konu sahibesi konu icerğinde cocuk istemiyoruz dememişmiydi şimdide HAMİLE OLDUGUMU DÜŞÜNMÜYORUM UMUT EDİYORUM DİYOR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?