- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
o zaman boşansın ne diyim ne yapabilirim istemiyorumeşin daha ne kadar memnun olabilir, bencillik değilmi bu. ilk başta saygı duyulabilir ama bunu çözmek için hiç çaba yoksa saygı duyulacak bi tarafıda kalmıyo.
ben anlatamadımsnaırım, yorumunuz nedne bu kadar sertOlur olur, siz rahmim bu sekilde de cocuk uretiyor (cocuk uretmek de cok garip bir tabir olmus ya neyse) demissiniz zaten, bosalmaya falan gerek yok, her sekilde olur.
sezeryandan daha çokkorktum açıkçası ve çok da acı çektim, normal doğum en iyisiBaşlangıçta fake olduğunu düşünmüştüm...
Benim kafama takılan burda birsürü ergen bu soruyu sordu, herkes de hamile değilsin dedi.... Demekki öyle de hamile olunuyormuş...
Konu sahibi normal doğum çok istedim, hazırdım ama Dr vajinismus yüzünden sezaryen istedi demişsin. Buna hazır olup tedaviye hazır olmamak çok ilginç.
cok mantikli benceddede oyleBence sen evli falan değilsin,sevgilinle birşeyler yaşadın ve şimdi de hamile olup olmadığını merak ediyorsun.ne tuhaf insanlar var yahu
dediğiniz gibi değil, ben 3 yıldır evliyim ve bir oğlumuz varBence sen evli falan değilsin,sevgilinle birşeyler yaşadın ve şimdi de hamile olup olmadığını merak ediyorsun.ne tuhaf insanlar var yahu
ayrıca konu fake ya da eğlenmek içinaçtığımbirkonu değil, kafamı kurcalıyor, yeni bir bebek, ne biliyim, yine o hamileleik günlerim ve doğum, güzel hissettiriyor, daha bir kadın olduğumu anne olduğumu hisseidyorum.çok güzel duygular
oğluma da üzülüyorum, ilgi bölnecek, kıskanırmıüzülürmü ne biliyim ama ben hamilelik olayını bayağı sevmiştim
tedavi istemiyorum, böyleiyiyim, korkularım var,bana göre cinsel ilişki sadece çocuk dünyaya getirmek içindir kiçocuğum da var zaten ve bu şekilde de oluyor
bazı şeyleri isterseniz ama olmaması gerekir mesela ve bilinçliçaba harcamazsınız ama sonunda ufak birihtimalle olur sevinirsiniz, durum bundan ibaret neden abartılıyor bu kadarya nedense bu hanimefendi banada inandirici gelmedi önce istemiyorum sonra hamile olmayi umut ediyorum diyor, vajinusmus benim kabusumdu, yarabbim kendimi ne eksik ne kötü hissetmistim kocam bi yere kadar anlayisliydi ama ben ona istedigi evliligi vermedigimi düsünüp cok üzülüyordum..kadinlik görevimi yerine getiremiyordum.. hic bi erkek bunu bu kadar rahat karsilamaz.. yarin bugün cinsellik yasadigi birine gitmesi an meselesidir.. neyse elestirmek istemiyorum ama bebek sahibi olmayi COCUK ÜRETMEK olarak görüyorsaniz allah görsün ne diyim, bunca avucunu acip dua eden bebek bekleyen bayanlar var..
daha önce kan testi yaptırdım, negatif çıktı ve o ara ilaçkullandım, aslında hamileymişim ve çok olumsuzluklar yaşadık ve yaşıyoruz halenoglunuza uzulmeyin ama kocaniza aciyin azcik..
adam surtunerek evlilik goturuyor,kocaman oglum var diyorsunuz ve bakiresiniz kusura bakmayin ama hala ikinci cocuk icin kafa yoruyorsunuz
onceliginiz vajinusmusu cozmek olmali,zevk suyundan hamile kaldim kalmadim degil tovbe Yarabbim.
ayrica alin 3 liralik idrar testi cikar hamile olup olmadiginiz,hastaneye gitmeye gerek yok
ben anlatamadımsnaırım, yorumunuz nedne bu kadar sert
tedavi istemiyorum, böyleiyiyim, korkularım var,bana göre cinsel ilişki sadece çocuk dünyaya getirmek içindir kiçocuğum da var zaten ve bu şekilde de oluyor
ben saskinlik icindeyim gercekten,nasil bir erkek bu mantikta biriyle evlilik surdurur gercekten inanilir gibi degil
benim riskli ve kanamali bi hamilelik surecim oldugu icin 4.aydan beri esimle mecburi kanka modundayiz,zaten 1 ay kaldi doguma insallah..benim cinsellige yaklasimim bu kafada olsa esim benimle 1dk durmaz..
nasil bi sabir var sizin esinizde?
hayır kocamla yaaşdım bu ilişkiyi, sevgilim olsa neden bebeğin olmasını umut ediyorum diyim,çok saçma olur sevgiliden bebek umut etmekhanfendi kusura bakmayin bilmeden ahkam kesmek istemem ama birisi yazmis ben ona daha cok inandim, evli degilsiniz bi iliski yasadiniz sevgililnizle ve hamile olup olmadiginizi mi anlamaya calisiyorsunuz??? bence böyleyse bunu yazmaniz daha kolay degilmi zaten kimse kimseyi tanimiyor
Eski konularinizi okudum. Bu kadar kafanızda birşeyleri kestirip atmak yerine biraz istekli olup psikolojik destek alın .hayır kocamla yaaşdım bu ilişkiyi, sevgilim olsa neden bebeğin olmasını umut ediyorum diyim,çok saçma olur sevgiliden bebek umut etmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?