vajinismus ve hamilelik.

ya nedense bu hanimefendi banada inandirici gelmedi önce istemiyorum sonra hamile olmayi umut ediyorum diyor, vajinusmus benim kabusumdu, yarabbim kendimi ne eksik ne kötü hissetmistim kocam bi yere kadar anlayisliydi ama ben ona istedigi evliligi vermedigimi düsünüp cok üzülüyordum..kadinlik görevimi yerine getiremiyordum.. hic bi erkek bunu bu kadar rahat karsilamaz.. yarin bugün cinsellik yasadigi birine gitmesi an meselesidir.. neyse elestirmek istemiyorum ama bebek sahibi olmayi COCUK ÜRETMEK olarak görüyorsaniz allah görsün ne diyim, bunca avucunu acip dua eden bebek bekleyen bayanlar var..

evliliğinin sorunlu olduğunu yazmışsın başka bi konuda. evliliğin temelini cinsellik oluşturur. sadece çocuk için değildir cinsellik. sadece erkeğin değil kadınında ihtiyacıdır. senin bu sorun için hiç çaba göstermezken evliliğinde sorunlar yaşaman çok normal. çok uzun sürer gibide görünmüyo. eşinin yerinde olmayı hiç istemezdim. başka arayışlara girer, buda çok normal bu durumda.
mantık evliliğimi hiçmi sevmedin eşini. sadece çocuk yapmak içinmi evlendin.

sezeryandan daha çokkorktum açıkçası ve çok da acı çektim, normal doğum en iyisi

oglunuza uzulmeyin ama kocaniza aciyin azcik..
adam surtunerek evlilik goturuyor,kocaman oglum var diyorsunuz ve bakiresiniz kusura bakmayin ama hala ikinci cocuk icin kafa yoruyorsunuz
onceliginiz vajinusmusu cozmek olmali,zevk suyundan hamile kaldim kalmadim degil tovbe Yarabbim.
ayrica alin 3 liralik idrar testi cikar hamile olup olmadiginiz,hastaneye gitmeye gerek yok

bazı şeyleri isterseniz ama olmaması gerekir mesela ve bilinçliçaba harcamazsınız ama sonunda ufak birihtimalle olur sevinirsiniz, durum bundan ibaret neden abartılıyor bu kadar

daha önce kan testi yaptırdım, negatif çıktı ve o ara ilaçkullandım, aslında hamileymişim ve çok olumsuzluklar yaşadık ve yaşıyoruz halen

kan testi de yüzde yüz değil sanırım,bir 10 gün sonra görebildiler bebeği kan testinde.bu sefer daha uyanık olacağım

hanfendi kusura bakmayin bilmeden ahkam kesmek istemem ama birisi yazmis ben ona daha cok inandim, evli degilsiniz bi iliski yasadiniz sevgililnizle ve hamile olup olmadiginizi mi anlamaya calisiyorsunuz??? bence böyleyse bunu yazmaniz daha kolay degilmi zaten kimse kimseyi tanimiyor

ben anlatamadımsnaırım, yorumunuz nedne bu kadar sert

Yorumum sert degil ki yanlis anlamissiniz.
Rahminizin her şekilde cocuk uretebildigini söyleyen sizsiniz, bu durumda evet çocuğunuz olur.
Cinsellik konusunda da ikiniz de istemiyorsaniz (ki esinizin de ayda bir kez boyle bir yaklasimda bulundugu ve onda da orgazm olmadigi dusunulunce size karsi en az sizin kadar isteksiz oldugu anlasiliyor) evliliginizi bu sekilde de surdurebilirsiniz. ben bir sıkıntı goremedim.

Siz hasta değilsiniz bilerek cinsel ilişkiye girmeyi istemiyorsunuz. Ne mantıkla evlendiniz o zaman? Kocanız yerinde olsam şimdiye kadar sizi boşamıştım.

İmkansıza yakın bu olay gerçekleşti varsayıyorum. Mucizevi şekilde hamile kaldınız ve anne oldunuz diyelim. İkinci çocuk falan düşünene kadar neden bu sorunu çözmeye çalışmıyorsunuz?
Kendiniz için.
Böyle evlilik olmaz.
Anne oldum, kadın oldum diyorsunuz da kendi kadınlığınızı sadece annelikle tatmin edemezsiniz. Doktora gitmiyorsanız gidini gidiyorsanız da bir kaç doktor daha gezin ama bu sorunu çözün bence.
Kendinize yazık günah. Böyle evlilik mi olur, sürtünmek falan.
Çocuktan önce bence evliğinizi gerçek bir evlilik yapmak için emek verin

tedavi istemiyorum, böyleiyiyim, korkularım var,bana göre cinsel ilişki sadece çocuk dünyaya getirmek içindir kiçocuğum da var zaten ve bu şekilde de oluyor

ben saskinlik icindeyim gercekten,nasil bir erkek bu mantikta biriyle evlilik surdurur gercekten inanilir gibi degil
benim riskli ve kanamali bi hamilelik surecim oldugu icin 4.aydan beri esimle mecburi kanka modundayiz,zaten 1 ay kaldi doguma insallah..benim cinsellige yaklasimim bu kafada olsa esim benimle 1dk durmaz..
nasil bi sabir var sizin esinizde?

Ben kendim istemem ki.
Eşim bana istemiyorum evliliğimizde cinsellik tedavi olmayacağım, sürtünme gibi ergen stili bir yatak hayatımız olacak dese kendimi kandırılmış hissederim. Bu kadar radikal bir evlilik düşünüyorsa baştan bunu bana sormalı. Evlendikten sonra tedavi olmayacağım dese ben kocamı boşardım.
Bu evlilik değil ev arkadaşlığı.
Çok saçma, çok çirkin ve çok bencilce.

hayır kocamla yaaşdım bu ilişkiyi, sevgilim olsa neden bebeğin olmasını umut ediyorum diyim,çok saçma olur sevgiliden bebek umut etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…