vazgeçtiklerimiz bizi iyi bilir

jalexx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
546
467
73
merhaba hanımlar , bana zaman ayırdığınız için öncelikle hepinize tesşşekür ederim iyi ki varsınız
gelelim bana , erkek arkadaşimla ünide tanıştık. gel zaman git zaman sevgili olduk . çok kıskanç önce makyaj sevmediği için yapmamı istemedi her yaptığım da yuzu düşerdi , bende çok yapan biri değilim ama rimel arada ruj sürüyordum azalttım baya yani. öfkeli biri , kıksanç ama artık ben ona saplantılı diyorum bu kıkskançlı k değil çünkü , en basitinden bir yere gideriz gayri ihtiari insan etrafıana bakar hani birilerine inan baktığımdan değil bakmamda , bakarım yüzü düşer ne oldu ne derim etrafa bakıyon yahu cidden baksam tamam . zaten erkeklere selam vermem versem nerden tanıyon num var mı , konusuyon mu . yok yani kimseyi gözüm görmüyor zaten öyle seviyorum yani ki ben sadece erkek arkadaşıma değil dostlarıma bile çok sadık olan biriyim . sadakat bende ön planda , neyse ikm sınavına gircem mülakat var bana diyor ki istemiyorum olmanı yoksa biter , kimse vaz geçilme değildir dedi .yahu gözlerim doldu . ailem artı işe girsin kendını kurtarsın diye gözümün içine bakıyorlr . bizim ailevi durum iyi degil çok oyle ,tamam olmadı kendi meslekte iş bulunca bırakırım yok . vardiyalı olunca mecbur gece çalısma var istemiyor . devlet kurumu . başka evli olan kadınlarda var . ya ben aileme ne diyim girmiyorum mu deyim annem buldun iş yok olana kadar olursa git diyor yahu arada kaldım . bana bunu nedeen yapıyor ben seviyorum çok onu ? siz olsanız ne yapardınız .

Ben de cümleleri deviririm ama bu kadar değil :) ben de imla hataları yaparım ama konu açarken dikkat etmeye çalışırım :)

Evet hiç kimse vazgeçilmez değil ,hayatını alt üst etmeden bu adamdan vazgeç . Etrafa da bakarsin ,istemsiz birileriyle de göz göze gelirsin ,insanız, robot değiliz . Ayrıca o kadar okumana gerek yoktu bir adam için evinin kadını olacaksan .vakit kaybı olmuş okumak senin için . (Alışkanlık işte ,yine devirdim cümleleri )

Sevme
İlerde bu dayakta atar hakarette eder
Kendi ayakların üstünde durmadanda sakın evlilik vs düşünme
yani öyle biri değil dayak konsunda , öfkesi dilinde oluyor öyle bir şiddet olmaz tanıyorum onu

Seni kendi kalıbına sokmaya çalışıyor sevmek yetmiyir
Ayrica neden isine mesleğine karışıyor ki
Bu ara fazla feminist duygularım on planda
Üzülme canm o kaybedince anlar sen kendine odaklan

Pardon da o istemiyor diye neden elimde iş fırsatı varken girmiyormuşum ? Nikahlı kocam mı, ekmeğimi o mu veriyor.
Bence kesinlikle dinlemeyin ailenizin sizin desteğinize ihtiyacı var o kadar okutmuş etmişler. Ayrıca yarın öbür gün evlenme durumunuz olacak maddi birikim yapmanız gerekir.
Günümüzde öyle istediğim iş olsun diye beklersek ohoo çok bekleriz.
Böyle birini dinlemeyin sırf bu nedenle sizden vazgeçicekse bırakın geçsin. Zaten yarın öbür gün siz dayanazmışsınuz gibi geldi. Hakkında hayırlısı.

Seni kendi kalıbına sokmaya çalışıyor sevmek yetmiyir
Ayrica neden isine mesleğine karışıyor ki
Bu ara fazla feminist duygularım on planda
Üzülme canm o kaybedince anlar sen kendine odaklan
esasen bendee feministim azıcık ama iş duyguya gelince karmakarışık oluyorum , o kadar emek var birbirimizde

yani öyle biri değil dayak konsunda , öfkesi dilinde oluyor öyle bir şiddet olmaz tanıyorum onu
Dilde oldugu halde gelmişin burda konu acmısın.. Şimdiden herşeyine evet dersen önüne gecemesin..

İşe cümle kurmayı öğrenmekle başlayabilirsin...
canım ben tdk değilim ayrıca sana kalmadı benim nasıl cümle kuracağım , isteğim gibi kullanırım , sana fikirini soran olmadı

canım ben tdk değilim ayrıca sana kalmadı benim nasıl cümle kuracağım , isteğim gibi kullanırım , sana fikirini soran olmadı

Gözlerim ağrıdı konunu okurken. Zaten hepsini de okumadım. Bana bu zulmü yapmaya hakkın yok.

Ayrıca bir insan zaten bir kurum olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…