yani öyle biri değil dayak konsunda , öfkesi dilinde oluyor öyle bir şiddet olmaz tanıyorum onuSevme
İlerde bu dayakta atar hakarette eder
Kendi ayakların üstünde durmadanda sakın evlilik vs düşünme
Asla asla deme.. insanlar 40 yıllık karısını , kocasını tanıyamıyor yeri geliyor ..yani öyle biri değil dayak konsunda , öfkesi dilinde oluyor öyle bir şiddet olmaz tanıyorum onu
bana bunu demesi çok zoruma gitti , nasıl diyebilir ya hala aklım almıyor , kaç gündür kendimde değilim , hasta oldumSevmek herşey demek değildir .. dikkat edin geleceği planlarken ..
esasen bendee feministim azıcık ama iş duyguya gelince karmakarışık oluyorum , o kadar emek var birbirimizdeSeni kendi kalıbına sokmaya çalışıyor sevmek yetmiyir
Ayrica neden isine mesleğine karışıyor ki
Bu ara fazla feminist duygularım on planda
Üzülme canm o kaybedince anlar sen kendine odaklan
ahaha bak bildin çok severhahhaha arabeskmiş abi baya
atarlı facebook iletileri
evet ben devrik kullanıyorum çoğu zamna neden bilmemVazgeçtikleriniz devrik cümlelerinizi de iyi bilir zaar
Ayrılmalısın bence adamdan bu
Dilde oldugu halde gelmişin burda konu acmısın.. Şimdiden herşeyine evet dersen önüne gecemesin..yani öyle biri değil dayak konsunda , öfkesi dilinde oluyor öyle bir şiddet olmaz tanıyorum onu
canım ben tdk değilim ayrıca sana kalmadı benim nasıl cümle kuracağım , isteğim gibi kullanırım , sana fikirini soran olmadıİşe cümle kurmayı öğrenmekle başlayabilirsin...
canım ben tdk değilim ayrıca sana kalmadı benim nasıl cümle kuracağım , isteğim gibi kullanırım , sana fikirini soran olmadı
ne demek istediniz anlayamadım ?Kişi kendinden bilir işi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?