- 25 Ağustos 2014
- 21.207
- 50.802
- 798
- Konu Sahibi Aysegul0apy
-
Bende istemiyorum kar kalsin biraz da olsa anlasin istiyorum nasil insan oldigunu ama hic umudum yok o yuzden istemiyorum bos yere iyice uzulecegizhaklısınız ama karşınızdakinin yanına kar mı kalsın yaptıkları
Allah korusun birsey olsa adam yerine koyacaklarkeşke babanla erkek kardeşin bir temiz sopalasa onu.. şiddete karşı halim bu.
ama seni de anlıyorum değmez babanın başının belaya girmesine. uğraş dur ondan sonra.
Ben ona once demistim gel annenle konusalim senin hal ve hareketlerin normal degil diye o zamam demisti annemin kulagima asla birsey gitmeyecek benim annem hasta ve yaşlı biri onu uzerse oldururum felan demisti. Bizim aramizda da sorun yok dedigimi yap prensler gibi yasa senden baska istegim yok demisti.Annesinin uzulmesine dayanamazmis, oyle mi? Senin ailen de kizlarinin uzulmesine dayanamaz, bunu hic dusunuyo mu bencil, kompleksli herif? O kadar dusunceli ise, once karisinin insan oldugunu hatirlasin.. Annesi duyup uzulur diye dusunen, o seyleri yasamandan rahatsiz degil, ustune hâlâ sana mi yuklenecek? Ciddi manada ruh hastalığı bu.. Seni sindirmis, bildigi gibi at kosturuyor.. Ailen ve sen dik durun da o zaman görün onun erkekligini..
Korkma, sinme, ailen de yaninda imis sukur, Allah yardimcin olsun..
Konu annesinin uzulmesi olunca ne yapar bilmiyorumMağdur olan sizsiniz dikkatinizi çekerim.
Bu saatten sonra ne yapabilir?
Hatayla hata ile devam etmekti benimki iste. Bir anlik ofkeyle oldu agladi sizladi bense saftirik gibi oturdum kaldim baba evine donmuyum diyeNeden ilk elini kaldırdığında çekip gitmediniz o evden ? O kimki sizi tehdit ediyor bu erkekleri boyle böyle çıkarıyorsunuz başımıza
pardon dediğimi yap ne demekBen ona once demistim gel annenle konusalim senin hal ve hareketlerin normal degil diye o zamam demisti annemin kulagima asla birsey gitmeyecek benim annem hasta ve yaşlı biri onu uzerse oldururum felan demisti. Bizim aramizda da sorun yok dedigimi yap prensler gibi yasa senden baska istegim yok demisti.
Annesi nasil bilmiyorum ama sanirim rahmetli babasi biraz boyleymis. Evin kucugu olmasindan kaynakli kimse cok ilgilenmemis sanirim kisiligi ile.Annesi de resmen ikiyüzlüymüş size ayak yapıyor.
Eğer o pislik herif çocukluğundan bu yana doğru yetiştirilmiş olsaydı böyle psikopat olmazdı.
Kendi elleriyle canavar yetiştirip kapıp koyverirler sonra "aa neden öyle oldu ki?" diye rol keserler..
İnsan yetiştirmek kolay değil. Ufakken gücün yeter en ufak şeyde vurursun. O da büyüyünce kendi gücünün yetebildiğine vurup geçmişin acısını çıkarır..
Böyle pislikleri dışarıda sağlam dövdürmeli aslında. Tutacaksın iki maganda sudan sebeple sataşıp benzetecekler. Sonra da geçeceksin karşısına diyeceksin "nasıl güzel miydi?" diye..
İnsanı psikopata bağlıyor davarlar..
Siz degerlisiniz . Hak ettiğiniz ilişki bu degil . Lütfen korku bile olsa şu adama hissiniz kalmasın. Cikarin atın hayatınızdan . Hiç bir şey yapamaz size .Hatayla hata ile devam etmekti benimki iste. Bir anlik ofkeyle oldu agladi sizladi bense saftirik gibi oturdum kaldim baba evine donmuyum diye
Ufak tefek kiskancliklar vardi. Bir anda degismedi tabiki. Ama sonra önüne gecemedim her olaydan sonra buyudu buyudu nasil o hale gelindi anlayamadim bile. Konusmayi denedim. Susmayi denedim. Kavga etmeyi denedim. Hic kar etmedi. Sonra kabullenip oturdum iste o da bir yere kadar getirdi bizi. Olmuyor iste kimse kimsenin kuklasipardon dediğimi yap ne demek
adamdan izinsiz neredeyse nefes alamaz hale gelmişsiniz
sizi bu kadar sindirmesine nasıl izin verdiniz
onun dediğini yapacak bir durum yok siz kukla değilsiniz, kendi özgür iradeniz aklınız mantığınız duygularınız var
Bugunu hayirlisi ile atlatirsam insallah cikar hayatimdanSiz degerlisiniz . Hak ettiğiniz ilişki bu degil . Lütfen korku bile olsa şu adama hissiniz kalmasın. Cikarin atın hayatınızdan . Hiç bir şey yapamaz size .
Ya benim istediğimi yap prensesler gibi yasa ne demek.?Ben ona once demistim gel annenle konusalim senin hal ve hareketlerin normal degil diye o zamam demisti annemin kulagima asla birsey gitmeyecek benim annem hasta ve yaşlı biri onu uzerse oldururum felan demisti. Bizim aramizda da sorun yok dedigimi yap prensler gibi yasa senden baska istegim yok demisti.
işte belki de ilk saçma sapan kıskançlıklarında susup alttan aldıkça adam iyice üste çıkmışUfak tefek kiskancliklar vardi. Bir anda degismedi tabiki. Ama sonra önüne gecemedim her olaydan sonra buyudu buyudu nasil o hale gelindi anlayamadim bile. Konusmayi denedim. Susmayi denedim. Kavga etmeyi denedim. Hic kar etmedi. Sonra kabullenip oturdum iste o da bir yere kadar getirdi bizi. Olmuyor iste kimse kimsenin kuklasi
Davet eden ben degilim annem. Bana dun hic birsey demediler ben ise gittikten sonra babamla bir olup annesine gitmisler. Bugun sabah beni arayip soyledi. Sakin sesini cikarma annesi de gorsun ne oldugunu. Sana soylesek itiraz ederdin hallettik biz herseyi aksam gelsinler gorelim diyorOlan olmuş biten bitmiş siz annenizin evine gitmişsiniz niye eşinizi ve annesini cagırıyorsunuz çok saçma boşanmak istiyen birisi evine niye davet eder.daha büyük olaylar olucak belki evde birisine birşey olucak bırak görmeyin birdaha yüzlerini ne olaylar görüyoruz haberlerde konuşmaya dıye cagırılıp öldürülenler
Normal de isi oyle insanlarla konusup ilesim kurdugu bir is yani ama elinde telefon surekli pesimde. Bunu sahiplenmek sevmek saniyor.Ya benim istediğimi yap prensesler gibi yasa ne demek.?
Sanki kek,börek,çörek istiyor da siz yapmıyorsunuz diye kızıyor!
Ne bu böyle?
Kendisini ne zannediyor ?
Sizin şahibinizmi?
Ben küçücük 9 yaşındaki oğluma bile hükmedip benim isteklerimi yapacaksın demiyorum.kaldiki siz kos kocaman kadınsınız.
Hem kendinin hiç mi işi gücü yok çalışıyormu? işte sizi sürekli gün içinde arayıp mesaj atıp kontrol edecek zaman dilimli hangi iş yeriymiş öyle?
Evdeyken de ozaman balkona çıkma!
Camı,perdeyi açma!
Komşulara selam verme !
Markete gitme falan diyor Ozaman size.
Birde böyle hastalıklı bir insan eşinin çalıştırmaz esasen.Ama hazır kararının onun iş yerinde işinde verimli calismasina engel olmasına rağmen para da tatlı geliyor anladığım kadarıyla.
Yani?Ben ona once demistim gel annenle konusalim senin hal ve hareketlerin normal degil diye o zamam demisti annemin kulagima asla birsey gitmeyecek benim annem hasta ve yaşlı biri onu uzerse oldururum felan demisti. Bizim aramizda da sorun yok dedigimi yap prensler gibi yasa senden baska istegim yok demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?