- Konu Sahibi Aysegul0apy
-
annesının duyması buyuk sıkıntı onun ıcın dıyorsunuz ama yanında annesı varken babanızla bırbırıne gırmesınden cekınıyorsunuzEvet dogru anlamissiniz annesinin duymasi buyuk sıkıntı onun icin
Dimi bide kızın ailesi ne alaka arayıp cagırıyor neyin yüzleşmesi yüzleşse ne olacak adam yüzsüz yeterincesımdı bu aılelerın gorusmesı nıcın yapılacak gereksız gergınlık yuzlesme gıbı bırsey buyuk ıhtımal bırlesın dıye
ben sızın yerınızde olsam karsılarına bıle cıkmam kıyamet koparsa kopsun
benım abım esını vuracak olsa babam elıne alır abımı bır guzel doverdı kesın zira bosandılar abımın sorumsuzlugu yuzunden babam abime küstü 1 yıl yuzune bakmadı senden adam olmaz esını uzdun yuvanın kıymetını bılmedın dıyerek
aılesı ogluna ters cıkmamıs bızım yogurdumuz ekşi oglum hatalı senden oglum adına ozur dılerız dememıs aılenız cok sıkı arkanızda durmuyor o aıleyı gorusmeye kabul etmemelerı gerektı
bence tavrınızı koyun sıddet affedılmez cunku
aynen oyleDimi bide kızın ailesi ne alaka arayıp cagırıyor neyin yüzleşmesi yüzleşse ne olacak adam yüzsüz yeterince
Bide tam tersine erkegin ailesi hop noluyor diyip oğullarını kenara cekip kızın ailesinin kapısına kul köle olmalıydı özürler dilemeliydi
Kızın ailesi davet edip değil
bence de baska mantıklı acıklaması yok bu cagırma ısının cunkuAnnen baban aranizi bulmak için cagirmistir bence hazırlıklı olun da şoka girmeyin. Olay falan da çıkmaz.
Psikolojik siddet goruyorum diye gelmistim buraya. Aileme de esimin ailesine de hic birsey anlatmadim. Kendi ailem kaldiramaz yasadiklarimi onun ailesi de kabullenmez diye sessizce cilemi cekiyordum. Taaki cumartesi evi terk edene kadar. Ailem valizle geldigimi gorunce buyuk birseyler oldugunu anladi. Erkek kardesime de dovdugunu soylemistim o da herseyi anlatmis. Annemgilde ben ise gider gitmez esimin annesine gitmis herseyi anlatmislar. Esimin annesi bile ben onu adam gibi adam biliyordum meger benim oglum sfrsz gibi laflar soylemis. Bu aksam annemgil hem esimi hem annesini cagirmislar. Kesin kiyamet kopacak esim annesinin uzuldugunu ve olaylari bildigini bilse bana yapmadigini birakmaz. Stresten mideme kramplar giriyor
Annem mi beni sindirmisSizin de bir anneniz var .Ne yapacak sindirmiş sizi .
Her iki tarafla da konustum. Oturup konuscaz diyorlar baska birsey demiyorlar. Ailemin amaco baristirmak degil. Babam benim yanimda da yapsin erkekligini diyorGelmesinler yahu ne münasebet. Bir de onun stresini çekmeyin. Daveti iptal ettirin.
ben olsam görüşmeye falan gitmezdim.ver mahkemeye gitsin ne görüşmesi hala.he burada midesine kramplar girmesi gereken kişi de sen değilsin zaten.Psikolojik siddet goruyorum diye gelmistim buraya. Aileme de esimin ailesine de hic birsey anlatmadim. Kendi ailem kaldiramaz yasadiklarimi onun ailesi de kabullenmez diye sessizce cilemi cekiyordum. Taaki cumartesi evi terk edene kadar. Ailem valizle geldigimi gorunce buyuk birseyler oldugunu anladi. Erkek kardesime de dovdugunu soylemistim o da herseyi anlatmis. Annemgilde ben ise gider gitmez esimin annesine gitmis herseyi anlatmislar. Esimin annesi bile ben onu adam gibi adam biliyordum meger benim oglum sfrsz gibi laflar soylemis. Bu aksam annemgil hem esimi hem annesini cagirmislar. Kesin kiyamet kopacak esim annesinin uzuldugunu ve olaylari bildigini bilse bana yapmadigini birakmaz. Stresten mideme kramplar giriyor
Bende ayni fikirdeyim ama iki aile de gorusmek istiyor. Oyle olunca olay benim kontrolumdem ciktiben olsam görüşmeye falan gitmezdim.ver mahkemeye gitsin ne görüşmesi hala.he burada midesine kramplar girmesi gereken kişi de sen değilsin zaten.
annesının duyması buyuk sıkıntı onun ıcın dıyorsunuz ama yanında annesı varken babanızla bırbırıne gırmesınden cekınıyorsunuz
annesı boyle oglum oldugunu bılmıyordum yanlıs yapmıs dıyor ama sızın yanınıza gelıp oglumun yaptıgı esseklık adına utanıyorum kızım kendı adıma ozur dılerım yapabılecegım ne varsa yapmak ısterım demıyor
aılenız sızı bu kadar savunmus sozde ama sızlerı yuzlesmeye bır araya getırerek en buyuk hatayı onlar yapıyor sen benım kızımın yuzune gulusune kurban ol daha da yuzunu goremezsın evımıze adım atamazsın demek yerıne toplantı yapıyorlar
bılemedım
Ailem ara bulmak icin aramiyor davet etmiyor hic kimseyi. Her iki aile de perisan. Onun annesi de arayip agliyor nasil boyle oldu diye yasayan biliyor.ben onunla bir daha konusmam diyor. Gercrk veya degil. Suan zaten kimin ne dedigi kismini gectim. Yasayan biliyor nasil zor bir durum aileler icinde. Pat diye kesilip atilmiyor. Bitecek olsa bile kapiyi kapatinca geri de kalmiyorAnnen baban aranizi bulmak için cagirmistir bence hazırlıklı olun da şoka girmeyin. Olay falan da çıkmaz.
Sen yine de kendini hazırlaHer iki tarafla da konustum. Oturup konuscaz diyorlar baska birsey demiyorlar. Ailemin amaco baristirmak degil. Babam benim yanimda da yapsin erkekligini diyor
Oyle zaten suan icin ailemim yanindayimKadin degeri bilirmiymis esin annesine uzulrmus onunki annede seninki degilmi senin annen uzulmedi mi beter olsun de mikrop adam bosa ailenin yaninda kal
Kimse farkinda degilmis nasil biri oldugunun. Ablasi da annesi de sok oldular. Annesi perisan oldu. Herkes perisan bi tek esimin haberi yok. Oyle kendi basina davet saniyorBen birde şunu anlamıyorum
Bunun anası oğlunun many.k olduğunu nasıl bilmez
O kadar uç noktalarda hasta bu adam nasıl hiçbişeyden haberi yokmuş gibi yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?