Ve aileler herseyi ogrendi

Evet dogru anlamissiniz annesinin duymasi buyuk sıkıntı onun icin
annesının duyması buyuk sıkıntı onun ıcın dıyorsunuz ama yanında annesı varken babanızla bırbırıne gırmesınden cekınıyorsunuz
annesı boyle oglum oldugunu bılmıyordum yanlıs yapmıs dıyor ama sızın yanınıza gelıp oglumun yaptıgı esseklık adına utanıyorum kızım kendı adıma ozur dılerım yapabılecegım ne varsa yapmak ısterım demıyor

aılenız sızı bu kadar savunmus sozde ama sızlerı yuzlesmeye bır araya getırerek en buyuk hatayı onlar yapıyor sen benım kızımın yuzune gulusune kurban ol daha da yuzunu goremezsın evımıze adım atamazsın demek yerıne toplantı yapıyorlar

bılemedım

Dimi bide kızın ailesi ne alaka arayıp cagırıyor neyin yüzleşmesi yüzleşse ne olacak adam yüzsüz yeterince

Bide tam tersine erkegin ailesi hop noluyor diyip oğullarını kenara cekip kızın ailesinin kapısına kul köle olmalıydı özürler dilemeliydi
Kızın ailesi davet edip değil

aynen oyle

Annen baban aranizi bulmak için cagirmistir bence hazırlıklı olun da şoka girmeyin. Olay falan da çıkmaz.
bence de baska mantıklı acıklaması yok bu cagırma ısının cunku
hatta sız bıle kabahatlı cıkabılırsınız konu sahıbı yemek cok pısmıs ev tozlu kalmıs bıle olabılır sebep olarak dayagın tipik bahaneler

size yasattiklarini bir kenara birakip bir de annesi uzuluyor diye mi sinirlenecek beyfendi.Siz uzulurken iyiydi ama degil mi?Birakin dusunmeyin artik baskalarini.

Evli iki insan arasindaki ufak tartismalara aileler karismamali cunku iki gun kus olur 3. gun barisilir aileler kotu olur arada ama bu durum sizinkinde gecerli degil aksine sizin durumda karışmaları gerek ki sahipsiz olmadigini bilsinler karissinlar ki siz bir daha o adamin laflarina kanip o iskenceye geri donmeyin.. geri donme ihtimaliniz sizin acinizdan yok olsa dahi yaptiklari yanina kalmasin die agzinin payını alsin babanizdan

Uzulurse üzülsün annesi. Senin annen baban anne se onunki ne. Bırak iyi olmus. Ne guzel arkanda duran ailen var işte. Hic korkma o adamdan

Gelmesinler yahu ne münasebet. Bir de onun stresini çekmeyin. Daveti iptal ettirin.

ben olsam görüşmeye falan gitmezdim.ver mahkemeye gitsin ne görüşmesi hala.he burada midesine kramplar girmesi gereken kişi de sen değilsin zaten.

Kadin degeri bilirmiymis esin annesine uzulrmus onunki annede seninki degilmi senin annen uzulmedi mi beter olsun de mikrop adam bosa ailenin yaninda kal

Annen baban aranizi bulmak için cagirmistir bence hazırlıklı olun da şoka girmeyin. Olay falan da çıkmaz.
Ailem ara bulmak icin aramiyor davet etmiyor hic kimseyi. Her iki aile de perisan. Onun annesi de arayip agliyor nasil boyle oldu diye yasayan biliyor.ben onunla bir daha konusmam diyor. Gercrk veya degil. Suan zaten kimin ne dedigi kismini gectim. Yasayan biliyor nasil zor bir durum aileler icinde. Pat diye kesilip atilmiyor. Bitecek olsa bile kapiyi kapatinca geri de kalmiyor

Ben birde şunu anlamıyorum
Bunun anası oğlunun many.k olduğunu nasıl bilmez
O kadar uç noktalarda hasta bu adam nasıl hiçbişeyden haberi yokmuş gibi yapar

Ben birde şunu anlamıyorum
Bunun anası oğlunun many.k olduğunu nasıl bilmez
O kadar uç noktalarda hasta bu adam nasıl hiçbişeyden haberi yokmuş gibi yapar
Kimse farkinda degilmis nasil biri oldugunun. Ablasi da annesi de sok oldular. Annesi perisan oldu. Herkes perisan bi tek esimin haberi yok. Oyle kendi basina davet saniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…