Ve bazen intihar en mantıklı seçeneğe dönüşüveriyor

Ne intihari hele dur bi sakinles genceciksin. Ailen normal degil ve sen bir avukat adayisin hemen darp raporu alip polise sikayet edeceksin. Babanin anneni oldurme ihtimali yoksa tabi baba onemli faktor. Ama senin annen de cosmus. Polis ilgilensin artik. Iyi kotu kendinde kalmissin is de bulursun. Guclu ol Bazilari prenses bazilari savasco doguyor maalesef.
dilerim konun sahtedir.

Kardeşim hala evde, annemler gitti. Onu zaten annem ta buraya gelirken sıkıca tembihlemiş, ablanı sana emanet ediyorum, sevgilisiyle konuşmasına izin verme, hemen bana söyle, senin psikolojini bozmasına izin verme diye. Kızı benim sevgilimin onun psikolojisini bozabileceğine inandırmış.o da benden niye sakladın diye ağlayarak anneme söyledi. Yani suçlu hala benim gözlerinde. Annem de döverken aynı evde yaşoyosunuz kıza neden söylemedin oo senin düşmanın mı he diye daha çok dövdü. Söylesem sana söyleyecekti, bana niye söylemedin diye yine dövecektin dedim. İyice sinirlendi o hırsla hızını alamayıp ısırdı. Belki size şimdi anlatırken garip geliyor ama yaşarken emin olun on katı daha garipti. Acıdan çok şok haliydi.

Amaan birak ne derlerse desinler. Bak tecrubeyle sabit sen evlenip is sahibi olunca onlarin gozunde senden iyisi olmayacak. Bu kadar hassas olma ailen icin bile önce sen sen sen.

Başlığı gördüğümde çok sinir oldum millet ölmeyi bayılmak sanıyor dedim şımarıklik yapan birisi dedim ama konunuzu okuyunca çok kötü oldum. Çok üzüldüm gerçekten.

Ya gerçekten ailesi çok kötü olup da kendisi pırlanta gibi olan insanlar var. Sizin gibi özel hayatında yara almış insanlar bence işinde daha başarılı oluyor. Biseylerin üstesinden daha rahat gelebiliyorlar. Lütfen kendinizden umudunuzu kesmeyin. Yakın zamanda ekonomik özgürlüğünüzü de kazanırsınız onlara da mesafe koyarsiniz.

Son olarak, lütfen bir daha size şiddet uygulamalarına izin vermeyin. Bir insan kızına nasıl böyle vurabilir hiç mi Allah'tan korkmuyorlar gerçekten anlamıyorum.

Olmek kolay yasamak cesaret ister....7 kere dustuysen 8 kere kalk...aptallar vazgecer.kanuni haklarini bilmiyormusun kullansana

Tamam destek olun maddi olarak ama tavrınızı koyun. İlerde zaten açıklarsanız eğer anlarlarsa. İntihar çözüm değil.

Bu arada kusura bakmayın da kardesiniz de nankörün önde gideni. Siz dayak yerken hiç utanmadi mi acaba.

Ben de aynı şeyi yazacaktım ki benden önce davranmışsınız.

Konumun sahte olmasını emin olun sizden katbekat daha fazla isterdim keşke sahte konular açacak kadar boş, dertsiz, hissiz, aptal biri olsaydım keşke öyle doğsaydım inanın çok isterdim bunu

Daha çok gençsiniz, daha hayat karşınıza ne fırsatlar çıkartacak bir bilseniz... Üstelik çok iyi bir mesleğiniz var. Bu sahip olduğunuz meslekle o kadar çok yardıma ihtiyacı olan kadına umut olabilirsiniz ki... Aile hukukunu biliyorsunuzdur ama zaten 18 yaşından da büyüksünüz, reşitsiniz. Ailenizin davranışı pek sağlıklı durmuyor, onları böyle kabul edip yolunuza devam etmelisiniz, varsın sizi reddetsinler, olabilecek en kötü şey bu olur, ailenizi kendi içinde değerlendirip, onlar da böyle, onları değiştiremem diyin bence, kendinize bir hayat kurabilecek kapasitede olduğunuz belli, hukuk kolay bir bölüm değil, onu başarmışsınız. Aileniz de en kötü ihtimal aradan biraz zaman geçince sizi affedecek, hatasını anlayacaktır. Tabi bu yorumu ailenizi tanımadan yapıyorum ama en kötü ihtimal bile uzun zaman geçince insan yaşlanınca bazı küslükleri, kötülükleri unutuyor, deymez diyor.
Bu arada zaten siz de biliyorsunuzdur ama şiddet olayı devam ederse ve tehdit, daha ileri boyutlara gelirse savcılığa derhal suç duyurusunda bulunun.
Hiçbir şey sizin hayatınızdan daha değerli değil bunu unutmayın, belki ülkemizin kanayan yarası aile içi şiddet meselesinde önemli işler yapacaksınız, belki ilerde aile ve sosyal politikalar bakanı olursunuz, kim bilir...

Şaşkınlıkla okudum yazdıklarınızı beterin beteri varmış ne yazık ki... Normal şartlarda evlat bütün değerlerden üstün olmalıdır... Bir aile nasıl bunu çocuğuna yapabilir aklım almıyor... Her aile çocuk sahibi olmamalı belli testlere tabi tutulmalı bence bu sorunu bir nebzede olsa çözebilir... sizin adınıza çok üzgünüm ve sizi çok iyi anlıyorum bende sorunlu bir ailenin çocuğuyum ne yazık ki bir çok kez intiharı düşündüm bir kez de bunu gerçekleştirdim ama şuan çok pişmanım... bu çözüm değil yaşamak ve savaşmak zorundayız... ne mutlu ki bir mesleğin ve sevdiğin var ... kendine yeni bir hayat kurabilirsin mutluluk senin elinde ... Allah yardımcın olsun

Böyle annelik babalık mı olur yaa? Anne baba olmaları hayatınıza bu kadar müdehale hakkı vermiyor. Hele şiddet uygulama hakkını asla vermiyor! Hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguluyolar.. okulun bitene kadar ayıya dayı de mesleğini eline alınca kaç izini kaybettir bi kaç sene bak bakalım nasıl mumla arıyolar seni... kontrol manyağı anneniz bi kaçırsın evladını elinden bakalım kimleri dövüp sövecek! En nefret ettiğim şey belki biraz sert konuşuyorum ama çok özür dilerim hayvanların bile dövülerek terbiye edilmesine karşıyım hiçbir canlıya böyle muamele edilemez! Size bunu yapmalarına asla izin vermeyin...

Canım benim ablacim inan geçecek bu günler. ..ben de nelerden geçtim de insan hiç bitmez sanıyor acıları. ..önce bir toparlan...Dayak atılmasını engelle polisi ara ihbar et...kardeşine dahi sahip çıkma. ..dimdik ayakların üzerinde dur ve bunlar seni sadece kamcilasin. ..hırs ile sınavına çalış. ..sen söyle eli sağlam para tutan olunca bak senden kıymetli si olacak mı. Ama kendine söz ver aile zaafiyet ine yenilmesi ve BU GÜNLERİ ASLA UNUTMA ABLACİM. ..İNAN BİTECEK. ..ÖLDÜRMEZSE GÜÇLENDİRİR. ..

Ay bu ne ya
Şikayetçi ol bu ruh hastalarından
Annende babanda ruh hastası
Yarın git koruma kararı çıkart
Anne babaysada hadlerini bilcekler
Kimsenin kimseyi dövmeye hakkarı yok
Kadın sığınma evine git birleyler yap kaç onlardan ya

Üniversite sınavında derece yapmamın, şimdi çok güzel bir şirkette staj yapmamın sebebi kendimi hep böyle kamçılamam. Hep biyerde bitecek diyorum ama bitmiyor be abla... Okul bitiyor stajımda seni işten alırız diye tehdit ediyorlar...intiharı düşündüren de bu. Hiç bitmemesi. Canımdan çok sevdiğim erkek arkadaşım olmasaydı bi saniye bile düşünmeyecektim belki. Bi sn beklemem arkandan ben de gelirim sakın ağzına bile alma öyle birşeyi dedi. Gözünde gördüm o korkuyu... Ah o olmasaydı...

Bu devirde millet çocuguna terlik attı diye hapis ve para cezası var..aile içi şiddet suç bu ülkede.. ailen bir vahşi.. müteasıp bir ailede olsa böyle vahşet uygulama hakları yok..birde avukat olacaksın daha kendi haklarını koruyamıyorsun.. Senin yerine olsam silerim o aileyi, ayaklarımın üstünde durur benden af dileyene kadarda affetmezdim..boşuna intiharı düşünme, radikal kararlar almanızın zamanı geçmiş bile, okudum ve hala inanamıyorum yetişkin çocuk annesi olarak bir şok yaşadım resmen..

Boşuna mı okuyup avukat oluyorsun bukadar saçmalığa karşı bile kendini savunamazken?
Kanun, yasa, adalet ? Yıkarım valla ortalığı çok sinirlendim ben ya. Sen haksızlığa karşı mücadele edip insanları savunacaksı! İşe kendinden başla ve hayatına yön ver.

Suç duyurusunda bulun, ailende olsa tehdit edemezler. Akşam akşam sinir geldi bana,ne intiharı manyakmısın sen, seni buna sürükleyenlerin cezasını ver .aile değil vahşi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…