ve ben de bosanan anne oluyorum

Konularını biliyorum, bak canım o da hatalı sen de. Ikinizin de basit görünen ama ciddi hatalarınız var. Siz ailenize her şeye fazla müdahil etmişsiniz. Adam da aşağılık kompleksine girip; daha önce düşkün olmasa bile ailesine düşkün oluveriyor. Tamam siz de hatalısınız ama hamileyken dayak yiyecek kadar hata yapmadınız. Evet dinimizde 4 ay 10gün süresi var sizin nafakanızın. Ama çocuğa verecek vermek zorunda. Allah bilir parasını yeğenlerine harcar ben öyle tahmin ediyorum. Her şeyine kadar alin o yavrunuzun rızkı

Ay tabi ki nafakanı iste o bebeği dünyaya tek başına getirmedin, evladına babalık yapmayacak bari kefaletini ödesin Allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlısı buymuş

konu sahibinin evliliğinde düzeltilecek tek bir yan bile görmüyorum evet konu sahibi ailesiyle çok içli dışlı olmuş olabilir buda onun yanlışıdır ama bir de şu konuda yazdıklarını okuyun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamileyken-terkedildim.724456/

ve tüm bunları yapan adama ne oldu abisine terbiyesizlik yaptı konu sahibini adam kendi ailesine ezdirmeye çalıştı
adam her şeyiyle tüm suçlu konu sahibi gibi beklenildi gidip konuşuldu
hatta hediye gibi gidip adam kafasını dağıtsın diye arkadaşlarıyla yurt dışı tatili konusu vardı yanlış hatırlamıyorsam gitti mi gitmedi mi bilmiyorum
sonuç yine olacak olan oldu o adamla evliliği düzeltmeye çalışmak boşa kürek çekmekti hep şiddet saygısızlık vardı ama konu sahibi düzelir diye bekledi sonuç bu bence bir an önce oğlunun hakkını arasın elinde neyi varsa alsın bir de bu yaptığı yanına kalmasın

avukatınla görüş ne gerekiyosa ne yapılıyosa yaphiç yorma üzme kendini sen ona hem analık hem babalık yaparsın

allah yardımcın olsun.
haklarınızın hepsini talep edin.

offff çok üzüldüm mihri
daha yeni gördüm konunu canım
iplerin kopacağı belliydi.. böyle olacağı da
sen yapacağını yaptın mücadeleni ettin
bu arada kendine olmasa da çocuğuna nafakanı iste..

allah yardımcınız olsun cnm nafada al tabiki bebeğine sevgi göstermiyor bari masraflarını karşılasın o parayı ona buna yedireceklerine sen bebeğine harca.

Alabildigin herseyini al canim, cocugunun rizkini yegenine, baskasinin cocuguna yedirmesin, noluyomus? Babaligi batsin, basini dik tut. Sen haklisin, hakkini al. istersen cope at ama hakkin kalmasin.

[QUO"pikolata, post: 39384425, member: 27617"]Neden Eşinizin ailesine kendi ailenize davrandığınızdan daha özverili davranıyorsunuz anlamadım. Cidden merak ediyorum bu kafa yapısını niçinini falan ondan soruyorum. Ve sizin ailenizde aynı şehirde ise neden daha çok eş ailesinde kalıyorsunuz[/QUOTE]
Benim ailem yasadigim sehirde degil. Esinin ailesine daha oz verili olmalisin cunku kalp kirarsan unutulmaz. Mesela esim annesine kizinca ufff anne diye hitap ediyorsa benim anneme uff diye hitap edemez. Aradaki denge onemli. Her seyi yuzune soyleyemiyorsun. Oz annen olsa al karsina konus seni yanlis anlamaz. oz verili olmak derken bunu kastetmistim.[/QUOTE]
Hımm tamam ben yanlış anlamışım o konuda haklısın ben se cümlelerimi öz annemle konuştuğumdan daha dikkatli seçerim hiç alınganlık çekemem

Kizlar, gelismeler var.

1. Esim mesaj atti.
2. Sabah babam avukatimla konusmus.

Oncelikle bana burda destek oldugunuzdan ve hepinizin iyi niyetinden suphem yok.
bana beni kardesinizin kizinizin ya da kendinizin yerine koyup cevap verin? Nasil davranayim bu adama?

sabah babam avukatla telefonda gorusmus. Avukatim dun esimin avukatiyla konusmus adliyede. Bizim isteklerimizi soylemis.
Arabanin yarisi, dugun takilari (bana takilanlar), ceyize aldiklarim, bebegin nafakasi ve ben tekrar ise donene kadar nafaka.
avukati tamam demis muvekkilimle goruseyim size doneyim demis. Cevap bekliyoruz. Buyuk ihtimalle bizden boyle bi hamle beklemiyolaedi. cocuk var bosanmayalim diyecegimizi saniyorlardi.

Bugun oglumu yikarken telefonuma mesaj geldi esimden:
Mihricim bir ay doldu. Oglumu da ozledim. Cumartesi uygun saat ve yerde gorusup durum degerlendirmesi yapalim. Yazmis.

Cevap vermedim. Bir ay doldu yazmasinin sebebi ben bi ay bi kendimizi dinleyelim konusmayalim ama oglunu istediginde ara gor dedigimden.

benle barismak mi istiyo istemiyo mu bilmiyorum.
ama sundan eminim barisirsam hic bisey daha iyi olmayacak.

Gorusmeyi sadece oglunu gorsun biraz babaligi aklina gelsin diye istiyorum.

su var ki karsilasmak bana iyi gelneyecek ofke doluyum.

Acaba abime versem bebegi o mu gosterse bebegi?
sizce ne yapayim?

tabii yine diğer zamanlarda olduğu gibi zamanla unutulacağını sizin yine onu bekleyeceğinizi paşa gönlü istediği zaman eve döneceğini düşünüyordu bunu beklemiyordu
siz görüşmeyin abiniz bir saat getirsin göstersin avukat avukat aracılığı ile görüşün

b
ben boşanmanız konusunda sizi suçlu buluyorum eşinizin sabrını çok kırmışsınız her mesajınızda bir annem aşlem lafı var klasik türk kızı modu olmuş sizinki...yazık biten bir evlilik bozulan bir yuva parçalanmaış bir aile en önemliside aile sıcaklığında büyüyemiyecek çocuk...hep kavga hep gürültü belkide eşiniz için en iyisi bu...maddi anlamda para kazanıyorsanız kendi geçiminizi sağlıyorsanız eski eşten para istemek kendini aşağılamak olur...bebeğin tabiki bakımını beraber üstleneceksiniz...

bu tamamiyle sana kalmis bir sey.
esinle barismadan bir aile terapistine gidebilirsiniz.
ama sizin politik ve dini problemleriniz de var.
Ve sorunun en onemli kismi da bu gibi gorunuyor bana.
Bu sorunlar yuzunden bosanan ciftleri duymustum, cok uzuluyorum acikcasi.
Bunlar kari kocanin arasina girmemeli ama giriyor iste.

Daha once de yazdim, esinde daha fazla suc var, ama sende de kabahat buluyorum ben.
tamam naziksin iyi niyetlisin filan ama bazen fazla nazlisin.
Devamli annemlere gotur demekle evlilik yurumuyor canim.
En sonunda denmesi gereken seyler bunlar.
Cok yipranmissiniz, esinin dugunde arkadasina agzina geleni soylemesi mesela tam bir terbiyesizlik.
Takip ettigi hocasi boyle bir terbiyesizligi tasvip etmez eminim.

Herneyse, oglunun hatiri icin git kocanla gorus bak bakalim derdi neymis.
Ve son bir kez eyer tedavi olmayi kabul ederse dene.
Yoksa bosan.

bence yavrunuzu babasız buyutmeyin başka şehre taşının ya da uzak bi semte onun ailesi ve sizin ailenizin uzagina artık bir yuva kurmussunuz.

kardeşim olsa bu durumda pes etme derdim . yuvan için uğraş derdim . erkek lerin 2 özelligi vardır biri cocuk halleri biri erkek halleri erkek halleri ortaya çıkınca canavara donusuyorlar. cocuk hallerini ortaya çıkarmak bizim marifetimz artık.hiç kimse mükemmel değil ki eşiniz olsun.eğer problemi bi adamsa onu iyilestirmek için ne yaptınız ?

gidin görüşün derim kusun ofkenizi aglayasiniz gelirse aglayin beraber plan yapın ..

çocuğunuz için iyilestirin o adamı. terapiste gidin .

ne zaman aileler girse işin içine böyle oluyor
tabii en iyisini siz bilirsiniz ...

Bence Bulusmaya git. Sonucta dusman degilsiniz.
Samimi olma mesafeli birsekilde konusun.
Kurtarmak istiyorsaniz ne yapabilirizi, istemiyorsaniz bosanma sartlarinizi...
Arada bir cocuk var. mutlaka gorusmeye devam edeceksiniz. Dusmanca ayrilmak yerine dostca ayrilin.
Barismak istiyorsaniz da karsilikli ilimli olun.
Abinizle bebegi gondermek (bence) iyi bir fikir degil.

Ben konunu okuyunca cok uzuldum sana ve bebegine. Bence geri mesaj at ve peki de. Seni ve oglunu almaya gelsin su an bulundugun yerden. Ben evliliginizin bitmesini istemiyorum. Bacim yuvani kurtar. Artik bir aile olmaya bakin, 3 kisilik ailesinis. Gerisi disarida kaliyor. Ama barisin. Aile danismanina da gidin sonra.

Lutfen beni dinle. Dun gece senin icin dua ettim, tanismiyoruz ama durumunuz beni cok etkiledi. Bence bulusmaya gitmelisin. Guzelce konusursunuz. Icindekileri soylersin. Olmazsa biraz daha ara verin, destek alin. Duzeleceginize inaniyorum. Kuzenimde sizinle ayni seyleri yasadi. Bosandiginda kizi birkac aylikti. Gecen bebegim gece uyumuyor yazdiniz ya...neden biliyor musunuz? cunku annesi mutsuz ve babasi yok. Kuzenim kizida sabaha kadar uyumazdi. Sonra gece aglamalari basladi. Suan 7 yasinda ve hala gece aglayarak uyaniyor. gittikce hircin bir kiz oluyor. Tum bunlarin nedeni babasinin olmamasi. Ustelik kuzenim suan essek gibi pisman.cunku anne babasi her seye karisiyor. Torunlari ne istese yapiyorlar. Annenin hic otoritesi yok. Sen yapmazsan ananem istedigimi yapar diyor. Inan bana anne evinde olman cok daha zor. Esin kotu bir insan degil bence. Bulusmaya git, pisman olmus. Evladinin anne ve babasina ihtiyaci var. Oturun konusun. Birbirinize yazin, bunu kesin yapin bizim evliligimizde cok ise yariyor. Konusmayin yazin. Konusunca kavga edersiniz. Esinin begendigin 20 tane ozelligini ve begenmedigin 20 tane ozelligini bir kagida yaz. O da yazsin. Bir dahaki bulusmada birbirinize verin. Cok ise yariyor. Lutfen pes etme.

çocuğunuzun hakkını alın bu en büyük hakkınız...içiniz rahat olsun...kimse yuvası bozulsun istemez ama böyle davranan bir eşle de mutlu bir yuvanız olmaz...ve ne güzel ki güzel bir işiniz var...kendi ayaklarınız üstünde duruyorsunuz...yolunuz açık olsun...

Sakın dönmek ıstese bıle donme..Ödeyecegı ucretler fazla geldıgı ıcın daha az ne kadar ödeme yaparım dıye planlıyordur..Tutusma sebebı bu..Adam olsa zaten 1 ayda bebegını sorardı en azından..O adam uzakta baba olsa nolur yanında olsa nolur cnm..Zaten burda yazdıklarına bak ; taa düğün gününden beri hep neler neler yaşamıssın bu ayrılık sana gecmıstekı hatalarını da ögretmıs olmalı kı yeterınce sans verılmıs artık dırek anlasıp boşanalım deme vaktın gelmıs.Gerı adım atarsan bıkac ay sonra buraya bosanıyorum dıye yazacaksın cunkı gereksız bı adam maalesef senı de bebegını de haketmıyor...

Nafaka ödemeyenin aklı huzur bozmaya çalışıyor tecrübeyle sabit. O çocuğun ve kendinin hakkını kesinlikle al! Sonra çok pişman olursun. Üç kuruş bari emeği geçsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…