Ve bitiyor, ayrılıyoruz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inanın o kadar çok üzüldüm ki cevap yazamadığım için bu saate kadar çok üzgünüm. ama bunu yazdıktan 2 dakika sonra aradı beni. ve benimle konuşacak bişeyi kalmadığını söyledi ben gözyaşları içinde dinledim kendisini.
sonra bağırmaya başladım, kapının önüne çık şişko bu gün bir nisan dedi bana. ağlaya ağlaya çıktım kapının önüne, elim ayağım koyduç. sizide böyle merakta bıraktığım için çok üzgünüm. yarın benim doğum günüm, bu şoku atlatıp uyumak istiyorum.

çok özür dilerim kızlar inanın ki size şaka yapmadım o bana yaptı :delphin:

bende yedim

naniknanik :dance: :teytey: allah ayırmasın

ya eşinde tam:oklava: sopalıkmış yanim böyle şaka olurmuymuş ya
bu tür konuları okuyunca çok üzülüyorum bazı arkadaşlarımızın evliliklerinin bitmesine
ya peki eşin bu şakayı yaptı hiç düşünmedimi kk dan bazı kk'lı kalpten gittiyse öteki tarafa diye:roflol:

ya eşinde tam:oklava: sopalıkmış yanim böyle şaka olurmuymuş ya
bu tür konuları okuyunca çok üzülüyorum bazı arkadaşlarımızın evliliklerinin bitmesine
ya peki eşin bu şakayı yaptı hiç düşünmedimi kk dan bazı kk'lı kalpten gittiyse öteki tarafa diye:roflol:

heh benden çok yaşıcan ,şaka yaptığını anladığım anda bi araba sopayı haketmiş dedim:mymeka:,kusura bakmada çüüş dicem yane,
böle şakamı olur bea ,sel cim geçmş olsun deyim ama yanına bırakma valla...:tomato:

şimdi tatlım selim nikah masasında eş olarak kabul ediyormusun sorusuna ağzını doldura doldura hayırt diyeceksin..şöyle yarım dakika salonu şok içinde bırakacaksın..sonrada desemde inanmayın diyeceksin :lepi: al sana intikam sırnaşık şey

bunu onun yanına bırakma en kısa zamanda şöyle güzel bi intikam al ondan için rahat etsin:jeyyar::jeyyar:
a.s.a.s.

ay allam ya cok sevindim iyiki sakaymıs ya allah mutlulugunuzu bozmasın
böyle eşşek sakaları bazen yapılmalı benceya bak ne güzel birgünü cok değişik gecmiş onu kaybetme duygusu kaplamıstır artıkın gözünü sevim böle eşşek sakalarının kaydirigubbakcemile4
arada olsun bee nolcakkaydirigubbakcemile3

canimmmmmmm benimmmmm
ne oldu neden ayrilyirosunuz yaaaa cok üzüldüm siz böyle örnek cifttiniz yaaaaa

hey allahim sakamiydi
bende selimin ilk yorumunu okur okumaz yazdim digerle yazilara bakmadim bile.....

aman iyiki sakaymis cok üzülüp korkmustum bir an

hayır nasıl ya bir dakka..nişanlından mı ayrılıyorsun
ben anlayamadım sel ne ler oluyor...

Back
X