- 15 Ekim 2016
- 7.132
- 12.784
- 248
Gene ban yemiş ağzını açsa banlanmaya sebebBen de günleri sayıyordum ne zaman süreç geçer sana cevap.vereceğim
İnadına yapacam kiSen ne arsız ne terbiyesiz nasıl da kendi yerini bilmeyen birisin be!SANANE?!yorum yapma seni blok bile edemiyorum ona yanıyorum çoğu!hayatımda az bir miktar ezik vardı bir de artı oldu..Sanane benim eltimden benden ailemden?LÜTFEN AMA LÜTFEN VE ASLA BEN YAZAN KONULARDA YORUM YAPMA!!!
Gerçekler acıdır niluuuu kararmış banlamış nılu. Gelince gene bana kan dersen ki daha yazmayı bilmiyor gene kararcak bahtın. Önce üslubunu düzelt sonra eltini rahat bırak kimsenin senle kişisel problemi yok yazan sensin ne beklıyordun sana destek olmamımı ben zalim değilim çok şükür.Kan sanane benim eltimden SANANE?!!!!sen kimsin ya?o benimle konuşuyor gülüyor sana ne oluyor?!bir yürü gitsene be kene gibi yapıştın !
Öyleyse e bi zahmet götünu kaldır evi temizle .sende bebek büyüttün insan bebeğine ikinci çocuğuna zor bakiyor zaten .ne istiyorsun kadından .kaynanan evi temiz bulmak istiyor gelin ortada sana düşüyor iş burda sende yapmam tek benden bilinmesin diyorsun.iki gün sonrada kavga ettik diye konu açarsın .ya madem bu evden gitmiyorsun kurallarına göre oyna o zaman .Elti Mayıs’ta doğum yaptı diye pek bişey yapmıyor her iş bana kalıyor
En iyi özet buydu sanırım. Tebrik diyorum...İki çocuğu, Kocası, kocasının kardeşi, eltisi ve kayınbabasi var. Ev de saray değil,aile apartmanı değil. 3 odalı bir ev
Konu sahibi de özünde cahil ama ogretmenlik diplomasi var. Babası abisi 'eziyet görüyorsan gel' demişler, 'ay annemi babamı uzemem, babam hastalanır,elalem dul der' diye korkuyor, ağzıni burnunu kırdıktan sonra fikfik için yanına gelen kocasına (bu arada çocuklarıyla aynı odada fikfiklesiyorlar, büyüğünün yaşı 5 ki bu dayak yemesinden bile korkunç bence) 'bari morluklarim gecseydi' diyor. Laf soktum sanip 'simdi bana muhtaç oldu' diye konu açıyor.
Koca dediği de Moskova'da barda pavyonda barmen. Düşün
Sana uzuuun bir özet yazdım . Evde hiyerarşi var. Kp kvyi azarlıyor. Kv gelinlerini . Ya da oğullarıni dolduruyor oğullar gelinlerini. Bu gelin de ne yapsın, hiyerarsi geregi kendinden küçük eltisini,çocuklarını falan dövüyor.
İyi ozetledim mi
Kız eltisisin diye gidip kadına patlayacak, veya patlatacakİnadına yapacam kiparalel evrendeki eltinim senin intokomm almaya geldim.
Ben anlamadım amaSelamlar herkese.başından yazayım eğer kötü yorum yapacaksanız hiç yazmayın.çünkü bana bir dokunsan şu an bin ağlarım o kadar üzgün hassasım şu anda(((demek bildiğiniz gibi kv 11 i dönüyor buraya.70 gün olacak.6 yıllık evliyim ilk kez şu 6 yıl boyunca şu 70 günü yaşadığım yeri sevmeye başlamıştım o günleri hatırladıkça ağlıyorum,kimse bana karışmaz,kimse uyumama karışmaz giymeme karışmaz hayatı zindan etmez kendim istediğimde istediğim yere gider gelirdim .ama niye bitiyor ki bu niye yine cehennem geri dönerki?((hele dün beni arayıp “benim gelmeme evi temizleyin ben burda ölüyorum çalışmaktan gelip görürsem oralar kötü beni kınamayın”
Yok bişey olmadı He He deyip geçiyorum )İyi geçmedi yani. Ne yaptı eşini mi üzerine saldı ?
NiyeYazık..
Açık yazar mısınız lütfen anlayamadımDüşün yeni yetme eltiye bile sözün geçmiyor, evde ha elektrik süpürgesi ha sen yani. Eltiye bi dokunabilse rahatlayacak ama yokk.
Deli miyim ben gidip hıncımı alayım birilerinden?!kınama,başına gelmeden ölmezsinOyle deme katip simdi gidip hincini eltiden alacak ben sadece eltiye uzuluyorumayni evin icinde elti, kv.dayak ne ararsan var. Boyle biri ile yasamak cok zordur inan. Dilinin ayari yok ve surekli bir hakaret. Burda bile boyle olan birinin ev halini dusunmek istemiyorum. Allah cevresindekilerin yardimcisi olsun.
Neyi yaparım ?Ins.ya. benden kucuk bana nasil cevap verir diye tokat atan nilu her firsati degerlendirir. Esi evde yokken yapar bulur bir yolunu.
Hep öyle ya bır salaklık yapıp bir şey anlattım bunlara,her seferinde açırlar ya size ne?eltim düşünsün gerçi unuttu her şeyiNilunun üslubunu, cevap verme şeklini ben de beğenmiyorum ama sürekli sakız gibi eltisiyle arasında geçen olayın her konusunda çekilmesi artık bayıyor, ben bile sıkıldım.
Her konu açtığında niye eski konusu deşilip, deşilip açılıyor ?
Onlar da üstüme geliyorlar ama o yüzden üslubumu boza bilirim.tüm bunları eltimi kıskandığım için yaptığımı mı düşünüyorsunuz gerçekten ?!Sizden 1 yaş büyük ama 6 yıllık evli 2 çocuk annesi ve maalesef eş ailesiyle koloni gibi yaşıyorlar, eşi annesiyle karısının arasında denge kurmayan, döven söven biri, haliyle kayınvalide de oğlundan güç alıp konu sahibesinin üstüne yürüyor, elti ise eşi tarafından sevilen, kimseye ezdirilmeyen biri, bu sebeple nilu95 evliliğinin, eşinin hıncını muhatabından çıkaramadığından öfke patlaması yaşıyor.
Aslına bakacak olursanız yaşadığı hayat çok üzücü, yaşadıklarının tek suçlusunun eşi olduğunu anlamıyor, o yüzden de kayınvalideye kızıyor, eltisine patlıyor, sitede de yorum yapanlara hoş olmayan yorumlar yazıyor.
Bana destek de köstek de olma.sen sağ ben selamet.ha benim üslubum kötü seninki iyi değil mi?kendi doğrularınla baş başa bırakıyorum seni.sana mı sinirleneceğim?!bu da sana son yazım ...Gerçekler acıdır niluuuu kararmış banlamış nılu. Gelince gene bana kan dersen ki daha yazmayı bilmiyor gene kararcak bahtın. Önce üslubunu düzelt sonra eltini rahat bırak kimsenin senle kişisel problemi yok yazan sensin ne beklıyordun sana destek olmamımı ben zalim değilim çok şükür.
Ha ha ha ne kadar komiksin ya senKız eltisisin diye gidip kadına patlayacak, veya patlatacak
Deli miyim ben gidip hıncımı alayım birilerinden?!kınama,başına gelmeden ölmezsin
EvetSen onu bunu bırak da, kaynanan geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?