...ve Cehennemin kapıları açılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnadına yapacam ki paralel evrendeki eltinim senin intokomm almaya geldim.

Kan sanane benim eltimden SANANE?!!!!sen kimsin ya?o benimle konuşuyor gülüyor sana ne oluyor?!bir yürü gitsene be kene gibi yapıştın !
Gerçekler acıdır niluuuu kararmış banlamış nılu. Gelince gene bana kan dersen ki daha yazmayı bilmiyor gene kararcak bahtın. Önce üslubunu düzelt sonra eltini rahat bırak kimsenin senle kişisel problemi yok yazan sensin ne beklıyordun sana destek olmamımı ben zalim değilim çok şükür.

Elti Mayıs’ta doğum yaptı diye pek bişey yapmıyor her iş bana kalıyor
Öyleyse e bi zahmet götünu kaldır evi temizle .sende bebek büyüttün insan bebeğine ikinci çocuğuna zor bakiyor zaten .ne istiyorsun kadından .kaynanan evi temiz bulmak istiyor gelin ortada sana düşüyor iş burda sende yapmam tek benden bilinmesin diyorsun.iki gün sonrada kavga ettik diye konu açarsın .ya madem bu evden gitmiyorsun kurallarına göre oyna o zaman .

En iyi özet buydu sanırım. Tebrik diyorum...

Ben anlamadım ama

Deli miyim ben gidip hıncımı alayım birilerinden?!kınama,başına gelmeden ölmezsin

Hep öyle ya bır salaklık yapıp bir şey anlattım bunlara,her seferinde açırlar ya size ne?eltim düşünsün gerçi unuttu her şeyi

Onlar da üstüme geliyorlar ama o yüzden üslubumu boza bilirim.tüm bunları eltimi kıskandığım için yaptığımı mı düşünüyorsunuz gerçekten ?!

Bana destek de köstek de olma.sen sağ ben selamet.ha benim üslubum kötü seninki iyi değil mi?kendi doğrularınla baş başa bırakıyorum seni.sana mı sinirleneceğim?!bu da sana son yazım ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…