- 15 Ekim 2016
- 7.132
- 12.786
- 248
Senin evin yokki senin başka konun yokki beni çıldırtmak mı istiyorsunİyikide bir kez kocadan eltiden yazmışım da millete malzeme çıktı olmuş
Senin gibi tiplere bayılıyorum hep ben hep ben izin istedigin içinmi I kızcagız trip yaptı sen karşında saf eltin var zannetin galibaBirincisi kimseden izinsiz ayakkabı almadım kendine söyledim o da dedi al.2cisi Tokat attım evet saNa ne?!eltim şu an benle abla kardeş gibi sana ne oluyor?ne haddine?berbatlığa gelirse sen de sütten çıkmış ak kaşığa benzemiyorsun başında yazmışdım beni üzecek insanlar yazmasın
Şu özgüvenin kırıntısı olsa bende yemin ederim milletvekili adayı olurdum . Ben buyum , anlamak isteyen düşünüp bulsun diye konu mu açılır !!!!!Selamlar herkese.başından yazayım eğer kötü yorum yapacaksanız hiç yazmayın.çünkü bana bir dokunsan şu an bin ağlarım o kadar üzgün hassasım şu anda(((demek bildiğiniz gibi kv 11 i dönüyor buraya.70 gün olacak.6 yıllık evliyim ilk kez şu 6 yıl boyunca şu 70 günü yaşadığım yeri sevmeye başlamıştım o günleri hatırladıkça ağlıyorum,kimse bana karışmaz,kimse uyumama karışmaz giymeme karışmaz hayatı zindan etmez kendim istediğimde istediğim yere gider gelirdim .ama niye bitiyor ki bu niye yine cehennem geri dönerki?((hele dün beni arayıp “benim gelmeme evi temizleyin ben burda ölüyorum çalışmaktan gelip görürsem oralar kötü beni kınamayın”
Yemin ediyorum ben de aynını düşündümBaşlığı okuyunca postu kraliçeye ihtafen açtın sandım
Ne diyorsun beŞu özgüvenin kırıntısı olsa bende yemin ederim milletvekili adayı olurdum . Ben buyum , anlamak isteyen düşünüp bulsun diye konu mu açılır !!!!!
Cehennem kapıları açılıyor yazmış bir detövbe . John Constantine’e haber verin , o cehennem kapılarını kapatır .
HatırBen yorum yazmak için izin istediğimi hatırlamıyorum
Siz o eltinize yaptıklarınızın bedelini ödüyorsunuz ben size zerre acımıyorum.
senin hatırlayıp hatırlamadığın beni ilgilendirmez yazma diyorum işte vah vah sen acımazsan bana benim işim gitmezkiiiiiBen yorum yazmak için izin istediğimi hatırlamıyorum
Siz o eltinize yaptıklarınızın bedelini ödüyorsunuz ben size zerre acımıyorum.
Hayır sanki burda sana sayfalarca mantıklı yorumlar yapan üyeleri anladın , onların tavsiyelerine uydun da benimkini beğenmiyorsunNe diyorsun be
Ne kadar dalga geçerseniz geçin benim yaşadıklarımı kimse anlamaz gencecik ömrüm bir kv cadısına hasr olup gitti sizin laflar mı beni incitecekHayır sanki burda sana sayfalarca mantıklı yorumlar yapan üyeleri anladın , onların tavsiyelerine uydun da benimkini beğenmiyorsun
Crowley var bir de , dört yol ağzında çağırabilirsin . De ki cehennemine sahip çık , salma benim kaynanayı
Bu bir bahane olabilir mi Allah aşkına. Ananız babanız sizin yanınızda aynısını yapsa o yaşta ne hissederdiniz?Başka odamız yokki (
İncitmek değil ki amacım , belki gerçekten mantıklı yazanları iyice anlayıp uygularsın diye yazıyorum . Şiddet görüyorsun , şiddete meyillisin, her odada bir ailenin yaşadığı kümeste 2 çocuk yapıyorsun , çocuklarının yanında seni döven eşinle fingirdiyorsun , sana yol gösterenlere hayır olmaz diyorsun . Eeee ne istiyorsun? Kaynana ölsün istiyorsun sanırım . Böylelikle sen yeni kaynana olup eltine dünyayı dar etme fırsatı bulacaksın değil mi ?Ne kadar dalga geçerseniz geçin benim yaşadıklarımı kimse anlamaz gencecik ömrüm bir kv cadısına hasr olup gitti sizin laflar mı beni incitecek
Şaka gibi biri niluKocanın dayağı tatlı, kaynananın tek lafı kaya gibi.
Ah kıyamam banlanmış şimdi kendisi yazamıcak kime niyet kime kısmetHatır
senin hatırlayıp hatırlamadığın beni ilgilendirmez yazma diyorum işte vah vah sen acımazsan bana benim işim gitmezkiiiii
Kendisi kocasından dayak yiyip kendinden küçük eltisini döverek sinirini çıkarıyor duyarı birde burdan kasın ve öncesinde bir bakın okuyun araştırınYa arkadaşlar neden bukadar kötü yorum yapıyorsunuz neolursa olsun karşınızdaki insan kocasının ve Ailesinin eziyetine katlanıyor diye sizde eziyet etmeyin yazık günahtır gerçekten eşini boşamıyor veya boşanamıyor her neyse bukadar aşşağılamak zorundamısınız
Kadının sıkıntıları olduğu kesin ben konusunu biliyorum zaten yaptıklarını doğru buluyorum demedim sizde üzerine gitmeyin dedim bilmem anlatabildimmi..!Kendisi kocasından dayak yiyip kendinden küçük eltisini döverek sinirini çıkarıyor duyarı birde burdan kasın ve öncesinde bir bakın okuyun araştırın
Yooo anladım veya ben anlatamadım o da olabilirKadının sıkıntıları olduğu kesin ben konusunu biliyorum zaten yaptıklarını doğru buluyorum demedim sizde üzerine gitmeyin dedim bilmem anlatabildimmi..!
Seni üzecek insanlar: TAMAMBirincisi kimseden izinsiz ayakkabı almadım kendine söyledim o da dedi al.2cisi Tokat attım evet saNa ne?!eltim şu an benle abla kardeş gibi sana ne oluyor?ne haddine?berbatlığa gelirse sen de sütten çıkmış ak kaşığa benzemiyorsun başında yazmışdım beni üzecek insanlar yazmasın
Valla bilemiyorum bu kadar detaylı düşünmedim herkes alaycı yaklaşınca acıma duygusu geldi bana haklıda olabilirsinizYooo anladım veya ben anlatamadım o da olabilir
Demişsinizki kadın zaten kocasından kaynanasından çekiyor üzerine gitmeyin koruduğunuz kadının neler yaptığını bildiğiniz halde hala ona onu haklıymış gibi hissettiriyor sunuz, Bu kadın arsız arsız eltisini dövüp kafasını okşamış eşine söylemesin diye kaynana yokken kim bilir neler yaptı .
Kaynanası olmayınca evde kaynana rolüne geçiyor . Ve hala siz ona bu destekleyici mesajınızla Aaa evet ya ben aslında mağdur olanım bu yaptıklarım ve yapacaklarım başkalarının bana yaşattığından dolayı oluyor diye bir özgüven veriyorsunuz. Devam mı etsin .
Neymiş eltisi çekecekmiş çilesini bize karışmak düşmezmiş iyi ozaman konu sahibide çeksin çilesini . Zulüm eden zulüm bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?