...ve Cehennemin kapıları açılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyikide bir kez kocadan eltiden yazmışım da millete malzeme çıktı olmuş
Senin evin yokki senin başka konun yokki beni çıldırtmak mı istiyorsun (Müge’nin özlü sözünüde bırakayım şuraya.

2 odalı evde herkes içiçe özel hayat alanlar sınırlar hakgetire herkes içiçe geçmiş

Senin gibi tiplere bayılıyorum hep ben hep ben izin istedigin içinmi I kızcagız trip yaptı sen karşında saf eltin var zannetin galiba Kal Rusyada sen sana müstahak

Ben sütten çıkmış ak kaşığım demedim kendimide övmedim Kendin yazıp oynuyorsun ama işte ne demişler ilahi adalet.

Şu özgüvenin kırıntısı olsa bende yemin ederim milletvekili adayı olurdum . Ben buyum , anlamak isteyen düşünüp bulsun diye konu mu açılır !!!!!
Cehennem kapıları açılıyor yazmış bir de tövbe . John Constantine’e haber verin , o cehennem kapılarını kapatır .

Ne diyorsun be

Ben yorum yazmak için izin istediğimi hatırlamıyorum

Siz o eltinize yaptıklarınızın bedelini ödüyorsunuz ben size zerre acımıyorum.
Hatır
Ben yorum yazmak için izin istediğimi hatırlamıyorum

Siz o eltinize yaptıklarınızın bedelini ödüyorsunuz ben size zerre acımıyorum.
senin hatırlayıp hatırlamadığın beni ilgilendirmez yazma diyorum işte vah vah sen acımazsan bana benim işim gitmezkiiiii

Ne kadar dalga geçerseniz geçin benim yaşadıklarımı kimse anlamaz gencecik ömrüm bir kv cadısına hasr olup gitti sizin laflar mı beni incitecek

Ne kadar dalga geçerseniz geçin benim yaşadıklarımı kimse anlamaz gencecik ömrüm bir kv cadısına hasr olup gitti sizin laflar mı beni incitecek
İncitmek değil ki amacım , belki gerçekten mantıklı yazanları iyice anlayıp uygularsın diye yazıyorum . Şiddet görüyorsun , şiddete meyillisin, her odada bir ailenin yaşadığı kümeste 2 çocuk yapıyorsun , çocuklarının yanında seni döven eşinle fingirdiyorsun , sana yol gösterenlere hayır olmaz diyorsun . Eeee ne istiyorsun? Kaynana ölsün istiyorsun sanırım . Böylelikle sen yeni kaynana olup eltine dünyayı dar etme fırsatı bulacaksın değil mi ?
Acımıyorum size , hak ediyorsun bu hayatı . Bunca şeyden sonra boşanmadıysan aferin sana . Böyle devam et. Çocukların ruhlarını da yarala . Onlar da yarın bir gün hem döverim hem severim mantığıyla yaşasınlar .

Kendisi kocasından dayak yiyip kendinden küçük eltisini döverek sinirini çıkarıyor duyarı birde burdan kasın ve öncesinde bir bakın okuyun araştırın

Kendisi kocasından dayak yiyip kendinden küçük eltisini döverek sinirini çıkarıyor duyarı birde burdan kasın ve öncesinde bir bakın okuyun araştırın
Kadının sıkıntıları olduğu kesin ben konusunu biliyorum zaten yaptıklarını doğru buluyorum demedim sizde üzerine gitmeyin dedim bilmem anlatabildimmi..!

Kadının sıkıntıları olduğu kesin ben konusunu biliyorum zaten yaptıklarını doğru buluyorum demedim sizde üzerine gitmeyin dedim bilmem anlatabildimmi..!
Yooo anladım veya ben anlatamadım o da olabilir

Demişsinizki kadın zaten kocasından kaynanasından çekiyor üzerine gitmeyin koruduğunuz kadının neler yaptığını bildiğiniz halde hala ona onu haklıymış gibi hissettiriyor sunuz, Bu kadın arsız arsız eltisini dövüp kafasını okşamış eşine söylemesin diye kaynana yokken kim bilir neler yaptı .

Kaynanası olmayınca evde kaynana rolüne geçiyor . Ve hala siz ona bu destekleyici mesajınızla Aaa evet ya ben aslında mağdur olanım bu yaptıklarım ve yapacaklarım başkalarının bana yaşattığından dolayı oluyor diye bir özgüven veriyorsunuz. Devam mı etsin .

Neymiş eltisi çekecekmiş çilesini bize karışmak düşmezmiş iyi ozaman konu sahibide çeksin çilesini . Zulüm eden zulüm bulur.

Seni üzecek insanlar: TAMAM

Valla bilemiyorum bu kadar detaylı düşünmedim herkes alaycı yaklaşınca acıma duygusu geldi bana haklıda olabilirsiniz

Kv laflarıyla sana tokat atıyor
Eşin temasla tokat atıyor
Sen sinirlenip eltine tokat atıyorsun
Kv durur mu? Yine laflarıyla tokat atıyor
Bu döngü böyle gider
Sana verilebilecek tavsiye evi temizle yemek yap kvne güleryüzlü davran
Her dediğine he de
Başka çözümü kabul etmezsin sen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…