...ve Cehennemin kapıları açılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendisi kocasından dayak yiyip kendinden küçük eltisini döverek sinirini çıkarıyor duyarı birde burdan kasın ve öncesinde bir bakın okuyun araştırın
Kan sanane benim eltimden SANANE?!!!!sen kimsin ya?o benimle konuşuyor gülüyor sana ne oluyor?!bir yürü gitsene be kene gibi yapıştın !

Ban aldığımı nasıl biliyorsunuz?
Kan sanane benim eltimden SANANE?!!!!sen kimsin ya?o benimle konuşuyor gülüyor sana ne oluyor?!bir yürü gitsene be kene gibi yapıştın !
Bak yukarıdaki gibi cevap verdiğin zaman grileşiyor nickin. Ne gerek var bunlara he öyleyim de geç git. Neyse nasıl geçiyor kayinvalideyle ?

Sen ne arsız ne terbiyesiz nasıl da kendi yerini bilmeyen birisin be!SANANE?!yorum yapma seni blok bile edemiyorum ona yanıyorum çoğu!hayatımda az bir miktar ezik vardı bir de artı oldu..Sanane benim eltimden benden ailemden?LÜTFEN AMA LÜTFEN VE ASLA BEN YAZAN KONULARDA YORUM YAPMA!!!

Hakaret etmeyin, üslubunuzu bozmayın diye özel mesajla size 2 defa konudan üye nasıl yasaklanır anlattım, hatta neden bahsettiğim daha bir anlaşılır olsun diye 2. kere mesaj attığımda konudan üye yasaklamanın anlatıldığı topiğin linkini verdim.
Türkçeyi tam anlamıyorsunuz desem üslubunuzu bozarken Türkçenizde hiçbir sıkıntı yok.

Yazık..

Bu kızı anlamayan bir tek ben miyim?

Düşün yeni yetme eltiye bile sözün geçmiyor, evde ha elektrik süpürgesi ha sen yani. Eltiye bi dokunabilse rahatlayacak ama yokk.

Oyle deme katip simdi gidip hincini eltiden alacak ben sadece eltiye uzuluyorum ayni evin icinde elti, kv.dayak ne ararsan var. Boyle biri ile yasamak cok zordur inan. Dilinin ayari yok ve surekli bir hakaret. Burda bile boyle olan birinin ev halini dusunmek istemiyorum. Allah cevresindekilerin yardimcisi olsun.

Dokunamaz, sonra yine kocasından dayağı yer oturur. Konu sahibinin kayınçosu kocasına benzemiyor, ezmiyor ezdirmiyor karısını.

Nilunun üslubunu, cevap verme şeklini ben de beğenmiyorum ama sürekli sakız gibi eltisiyle arasında geçen olayın her konusunda çekilmesi artık bayıyor, ben bile sıkıldım.
Her konu açtığında niye eski konusu deşilip, deşilip açılıyor ?

Bu kızı anlamayan bir tek ben miyim?
Sizden 1 yaş büyük ama 6 yıllık evli 2 çocuk annesi ve maalesef eş ailesiyle koloni gibi yaşıyorlar, eşi annesiyle karısının arasında denge kurmayan, döven söven biri, haliyle kayınvalide de oğlundan güç alıp konu sahibesinin üstüne yürüyor, elti ise eşi tarafından sevilen, kimseye ezdirilmeyen biri, bu sebeple nilu95 evliliğinin, eşinin hıncını muhatabından çıkaramadığından öfke patlaması yaşıyor.

Aslına bakacak olursanız yaşadığı hayat çok üzücü, yaşadıklarının tek suçlusunun eşi olduğunu anlamıyor, o yüzden de kayınvalideye kızıyor, eltisine patlıyor, sitede de yorum yapanlara hoş olmayan yorumlar yazıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…