Ben de günleri sayıyordum ne zaman süreç geçer sana cevap.vereceğimAh kıyamam banlanmış şimdi kendisi yazamıcak kime niyet kime kısmet
Ban aldığımı nasıl biliyorsunuz?Nilu yine gitmişsin. Kayınvalide 11.de dönüyor biz şimdi senden nasıl haber alacağız? Bir dahaki sefere herkese haklısınız de konun devam etsin.
Ha ha ha hiç gülesin yoktu sen akıllısın gerçiSeni üzecek insanlar: TAMAM
Kan sanane benim eltimden SANANE?!!!!sen kimsin ya?o benimle konuşuyor gülüyor sana ne oluyor?!bir yürü gitsene be kene gibi yapıştın !Kendisi kocasından dayak yiyip kendinden küçük eltisini döverek sinirini çıkarıyor duyarı birde burdan kasın ve öncesinde bir bakın okuyun araştırın
Ban aldığımı nasıl biliyorsunuz?
Bak yukarıdaki gibi cevap verdiğin zaman grileşiyor nickin. Ne gerek var bunlara he öyleyim de geç git. Neyse nasıl geçiyor kayinvalideyle ?Kan sanane benim eltimden SANANE?!!!!sen kimsin ya?o benimle konuşuyor gülüyor sana ne oluyor?!bir yürü gitsene be kene gibi yapıştın !
Sen ne arsız ne terbiyesiz nasıl da kendi yerini bilmeyen birisin be!SANANE?!yorum yapma seni blok bile edemiyorum ona yanıyorum çoğu!hayatımda az bir miktar ezik vardı bir de artı oldu..Sanane benim eltimden benden ailemden?LÜTFEN AMA LÜTFEN VE ASLA BEN YAZAN KONULARDA YORUM YAPMA!!!Yooo anladım veya ben anlatamadım o da olabilir
Demişsinizki kadın zaten kocasından kaynanasından çekiyor üzerine gitmeyin koruduğunuz kadının neler yaptığını bildiğiniz halde hala ona onu haklıymış gibi hissettiriyor sunuz, Bu kadın arsız arsız eltisini dövüp kafasını okşamış eşine söylemesin diye kaynana yokken kim bilir neler yaptı .
Kaynanası olmayınca evde kaynana rolüne geçiyor . Ve hala siz ona bu destekleyici mesajınızla Aaa evet ya ben aslında mağdur olanım bu yaptıklarım ve yapacaklarım başkalarının bana yaşattığından dolayı oluyor diye bir özgüven veriyorsunuz. Devam mı etsin .
Neymiş eltisi çekecekmiş çilesini bize karışmak düşmezmiş iyi ozaman konu sahibide çeksin çilesini . Zulüm eden zulüm bulur.
Öyle işte alışmışım artık şu lanet hayataBak yukarıdaki gibi cevap verdiğin zaman grileşiyor nickin. Ne gerek var bunlara he öyleyim de geç git. Neyse nasıl geçiyor kayinvalideyle ?
İyi geçmedi yani. Ne yaptı eşini mi üzerine saldı ?Öyle işte alışmışım artık şu lanet hayata
Hakaret etmeyin, üslubunuzu bozmayın diye özel mesajla size 2 defa konudan üye nasıl yasaklanır anlattım, hatta neden bahsettiğim daha bir anlaşılır olsun diye 2. kere mesaj attığımda konudan üye yasaklamanın anlatıldığı topiğin linkini verdim.Sen ne arsız ne terbiyesiz nasıl da kendi yerini bilmeyen birisin be!SANANE?!yorum yapma seni blok bile edemiyorum ona yanıyorum çoğu!hayatımda az bir miktar ezik vardı bir de artı oldu..Sanane benim eltimden benden ailemden?LÜTFEN AMA LÜTFEN VE ASLA BEN YAZAN KONULARDA YORUM YAPMA!!!
Yazık..Sen ne arsız ne terbiyesiz nasıl da kendi yerini bilmeyen birisin be!SANANE?!yorum yapma seni blok bile edemiyorum ona yanıyorum çoğu!hayatımda az bir miktar ezik vardı bir de artı oldu..Sanane benim eltimden benden ailemden?LÜTFEN AMA LÜTFEN VE ASLA BEN YAZAN KONULARDA YORUM YAPMA!!!
Bu kızı anlamayan bir tek ben miyim?Selamlar herkese.başından yazayım eğer kötü yorum yapacaksanız hiç yazmayın.çünkü bana bir dokunsan şu an bin ağlarım o kadar üzgün hassasım şu anda(((demek bildiğiniz gibi kv 11 i dönüyor buraya.70 gün olacak.6 yıllık evliyim ilk kez şu 6 yıl boyunca şu 70 günü yaşadığım yeri sevmeye başlamıştım o günleri hatırladıkça ağlıyorum,kimse bana karışmaz,kimse uyumama karışmaz giymeme karışmaz hayatı zindan etmez kendim istediğimde istediğim yere gider gelirdim .ama niye bitiyor ki bu niye yine cehennem geri dönerki?((hele dün beni arayıp “benim gelmeme evi temizleyin ben burda ölüyorum çalışmaktan gelip görürsem oralar kötü beni kınamayın”
Yazık..
Düşün yeni yetme eltiye bile sözün geçmiyor, evde ha elektrik süpürgesi ha sen yani. Eltiye bi dokunabilse rahatlayacak ama yokk.Neden sinirlenmis bu arkadas diyecegim sakin oldugu zamani hic gormedim ki.
Keşke aynı evde yaşamayı kabul etmeden önce düşünseydiniz bunları. Yaşanacaklar belli çünkü. Kadının evinde yaşıyorsunuz ne bekliyordunuz ki?Başka yol yokki kadın tahrik ediyor
Düşün yeni yetme eltiye bile sözün geçmiyor, evde ha elektrik süpürgesi ha sen yani. Eltiye bi dokunabilse rahatlayacak ama yokk.
Dokunamaz, sonra yine kocasından dayağı yer oturur. Konu sahibinin kayınçosu kocasına benzemiyor, ezmiyor ezdirmiyor karısını.Oyle deme katip simdi gidip hincini eltiden alacak ben sadece eltiye uzuluyorumayni evin icinde elti, kv.dayak ne ararsan var. Boyle biri ile yasamak cok zordur inan. Dilinin ayari yok ve surekli bir hakaret. Burda bile boyle olan birinin ev halini dusunmek istemiyorum. Allah cevresindekilerin yardimcisi olsun.
Dokunamaz, sonra yine kocasından dayağı yer oturur. Konu sahibinin kayınçosu kocasına benzemiyor, ezmiyor ezdirmiyor karısını.
Sizden 1 yaş büyük ama 6 yıllık evli 2 çocuk annesi ve maalesef eş ailesiyle koloni gibi yaşıyorlar, eşi annesiyle karısının arasında denge kurmayan, döven söven biri, haliyle kayınvalide de oğlundan güç alıp konu sahibesinin üstüne yürüyor, elti ise eşi tarafından sevilen, kimseye ezdirilmeyen biri, bu sebeple nilu95 evliliğinin, eşinin hıncını muhatabından çıkaramadığından öfke patlaması yaşıyor.Bu kızı anlamayan bir tek ben miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?