Yeni evimizi mi soruyorsunuz?2 odalıNilu12 bir şey merak ettim ev kaç odali olacak ? Rusya veya Rus etkisinde kalan ülkelerde bir kısmı ev alınca küçük daire alıyor. Evli çocuklu 1( 1+1 değil) odalı evde kalan çok var.
Benim çocuğum bir şey gördüğünde duyduğunda ertesi gün bana anlatırAsıl olan da bu kargaşanın içinde, anne babalarıyla bir odada uyuyup uyanan, muhtemelen şahit olmamaları gereken birçok şeye şahit olan, kendilerine ait yaşam alanları olmayan çocuklara oluyor. Bari bundan sonra korunun.
1+1 yani doğru mu anladım. Eğer öyle ise çocuklar nerede uyuyacak ?Yeni evimizi mi soruyorsunuz?2 odalı
2 oda,1 bizim diğeri çocukların diğeri de mutfak banyo falan1+1 yani doğru mu anladım. Eğer öyle ise çocuklar nerede uyuyacak ?
Bişey anlayamadımPekala kimse kimsenin evinde yaşayışını bilemez. Anlatılsa bile tam olarak anlayamaz.
Yaşamak başkadır falan.
Eyvallah hepsine tamam.
Gücünüz yok boşanma söz konusu olamaz.
Ayrı ev umuduyla bekliyorsunuz. Ama bana kalırsa ayrı eve çıkınca da çok şey değişmeyecek.
Başta eşinizde iş yok çünkü.
Sizin eşinizden de ayrı eve çıkmanız lazım geliyor
Neyse boşanma yoktu tamam
Nasıl gelenekleriniz var nasıl ailelersiniz bilmem, fark da etmez. Şu zamanda Rusya gibi yerdesiniz. Şu teknolojiye hakimsiniz dünyada neler oluyor, nasıl yaşıyor insanlar görüyorsunuz.
Çekilecek dert değil hayatınız. Çok iyi biliyorsunuz.
Burda sayıp sövmek, insanlara da sinir harbi yaşatıp sonra evinizde kayınvalide boyunduruğuna girmek hoşunuza mı gidiyor?
Madem dert paylaştınız, biraz çözüm odaklı olun. Size uyan bir fikir bir yol illaki bulursunuz.
Ama sanırım derdiniz o değil.
Senin gibilerde olmazsa olmazlardan mutlaka biri olmalıKaynana yokken eltiye tokat atıp, kocandan da dayak yiyen kimdi?
Sanki kadın olamayınca gerçekten herşeyi güllük gülistanlık yaşıyorsunuz.
Ayrıca yaşadığınız evi de temizleyin bir zahmet, söylemesine gerek yok.
Kayınvalide kötü olabilir normalde ama evine geliyor kadın, sizin asıl sorununuzu dayak yiyip oturduğunuz kocanız.
Lütfen yorum yapma,bırakında eltim derdini çeksin siz değil!Ayol sanki 14 yaşındaki kız çocuğu yazıyor
Eltimi dövdüm sonra da gittim kafasını okşadım ay cici yaptım şirinlik yaptımki kocasına söylemesin diye
Benim oğlan yapar arada kardeşine kızınca geçirir sonrada seslerini duyarım şiitt annem duymasın özür dilerim gel oyun oynayalım diye
Çocuklar salonda uyuyacak yani. Bizlere tuhaf geliyor ama sizin oralarda normal gibi. Gerçi 3 aile 3 odalı evde kalmışsınız önce ondan iyi en azından.2 oda,1 bizim diğeri çocukların diğeri de mutfak banyo falan
Eltimle şu an durum iyi siz onun derdini niye çekiyorsunuz o unuttu bileBizim kız istediğini giysin..istediğinde uyansın da gerekirse her gün eltisi veya eşi ile saçbaşa kavga etsin
Çocuklar salonda niye uyurki?2 oda bilmiyor musunuz?Çocuklar salonda uyuyacak yani. Bizlere tuhaf geliyor ama sizin oralarda normal gibi. Gerçi 3 aile 3 odalı evde kalmışsınız önce ondan iyi en azından.
Ben de başta anlamıyodum . Bu üye konu açtıkça dilini de çözüyorsunHic bisey anlmdim
Birincisi kimseden izinsiz ayakkabı almadım kendine söyledim o da dedi al.2cisi Tokat attım evet saNa ne?!eltim şu an benle abla kardeş gibi sana ne oluyor?ne haddine?berbatlığa gelirse sen de sütten çıkmış ak kaşığa benzemiyorsun başında yazmışdım beni üzecek insanlar yazmasınBerbat bir insansınız eski konularınızı okudum eltinizi çekip kurtarmak lazım o cehennemden
Kızı dövmüşsünüz eşyalarını izinsiz kullanmışsınız.
Salon var yani. Yukarıda salonu yazmamışsınız yanlış anladım demek.Çocuklar salonda niye uyurki?2 oda bilmiyor musunuz?
Kimseyi kınama hayat sürprizlerle dolu !Eltisinimi dövüyor e pes yani ne biçim bir tımarhane gücü yetene girişen girişene.
EvetSalon var yani. Yukarıda salonu yazmamışsınız yanlış anladım demek.
Yok ben o sayfayı izliyorum bina dikiliyor ama geç yapıyorlar6 yıl ölme eşşeğim ölme kim olsa beklemez vınlardı. Kaç git yoksam 6 yıl daha bekleyeceksin. 6 yılda 0dan inşaat yapılıyor , bina dikiliyor ne tadilatı? Bunlar seni oyalıyor tadilat falan da yoktur eminim.
Niye mutlu olmam sizceGerçekler acı üzgünüm. Kimse kolay hayat yaşamıyor. Mücadele etmek senin elinde ama sen etmek istemiyorsun. Evin ayrılınca mutlu olacağını sanıyorsun.
Allah cezalarını versin çok merak ediyorum ikinci geline de şöyle karışıyor mı acaba kv cadısı ?Sen oradan bile kumanda gibi yönetemeyeceklerini mi sanıyorsun ? Yine seni şikayet edecekler çünkü seni hizmetçi gibi görüyorlar.
Aklıma Azeri bir tanıdığın ablası geldi, kadın bir okulda müdürdü. Maddi durumları iyi, hatta ayrı evde yaşıyorlardı ama kv orada da yönetiyordu eşini, yani şiddet hiç eksik olmuyordu. Bunlar yetmezmiş gibi adam bir de üstüne daha genç sevgili yaptı ayrı ev açtı. Kadının ailesi kaç kere yalvardı çocuklarını da al gel diye, onları yuvasını bozmakla suçladı. En sonunda maalesef intihar etti. Bu olayda en çok çocuklara üzülüyorum. Kadının ailesi şu an çocuklara bakıyor ama anne yok artık ve babası da diğer kadınla evlenerek hayatını yaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?