...ve Cehennemin kapıları açılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim çocuğum bir şey gördüğünde duyduğunda ertesi gün bana anlatır

Sen kimsin Burda beni kötülemeye kalkıyorsun ne halde olduğumu bilip de bunu yapıyorsan sen de hiç iyi biri değilsin ha iyiyim dersen yazmazsın beni delirtmezsin eltiyle durumumum şuan çok iyi bırakın da o karar versin siz değil!

Bişey anlayamadım

Senin gibilerde olmazsa olmazlardan mutlaka biri olmalı

Lütfen yorum yapma,bırakında eltim derdini çeksin siz değil!

2 oda,1 bizim diğeri çocukların diğeri de mutfak banyo falan
Çocuklar salonda uyuyacak yani. Bizlere tuhaf geliyor ama sizin oralarda normal gibi. Gerçi 3 aile 3 odalı evde kalmışsınız önce ondan iyi en azından.

Çocuklar salonda uyuyacak yani. Bizlere tuhaf geliyor ama sizin oralarda normal gibi. Gerçi 3 aile 3 odalı evde kalmışsınız önce ondan iyi en azından.
Çocuklar salonda niye uyurki?2 oda bilmiyor musunuz?

Berbat bir insansınız eski konularınızı okudum eltinizi çekip kurtarmak lazım o cehennemden

Kızı dövmüşsünüz eşyalarını izinsiz kullanmışsınız.
Birincisi kimseden izinsiz ayakkabı almadım kendine söyledim o da dedi al.2cisi Tokat attım evet saNa ne?!eltim şu an benle abla kardeş gibi sana ne oluyor?ne haddine?berbatlığa gelirse sen de sütten çıkmış ak kaşığa benzemiyorsun başında yazmışdım beni üzecek insanlar yazmasın

Yok ben o sayfayı izliyorum bina dikiliyor ama geç yapıyorlar

Allah cezalarını versin çok merak ediyorum ikinci geline de şöyle karışıyor mı acaba kv cadısı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…