- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.455
- 548
- 37
Senin buraya yazdıklarını yazınca kötü mü olunuyor yani?Senin gibilerde olmazsa olmazlardan mutlaka biri olmalı
Evet kocası onu çok tutuyorGörümcenin torunu olunca aksine daha çok üstüne gelmesi lazımdı. Nasılsa akraba, boşanma diye bir şey olamaz. Nedeni o değil sen de biliyorsun. Kocası onu ezdirmiyor ya da kaynanan kaynını senin eşinden daha çok seviyor, çekiniyor, mutluluğunu önemsiyor. Sizin karı koca pek bir öneminiz yok, nasılsa bi yere gitmezsiniz de, o yüzden rahatlar.
Çocuğu daha küçükDiğer gelin ne bok yiyor peki o evde..
Desenize Siddet dil din ırk çalışan çalışmayan ayri mi yapmıyorSen oradan bile kumanda gibi yönetemeyeceklerini mi sanıyorsun ? Yine seni şikayet edecekler çünkü seni hizmetçi gibi görüyorlar.
Aklıma Azeri bir tanıdığın ablası geldi, kadın bir okulda müdürdü. Maddi durumları iyi, hatta ayrı evde yaşıyorlardı ama kv orada da yönetiyordu eşini, yani şiddet hiç eksik olmuyordu. Bunlar yetmezmiş gibi adam bir de üstüne daha genç sevgili yaptı ayrı ev açtı. Kadının ailesi kaç kere yalvardı çocuklarını da al gel diye, onları yuvasını bozmakla suçladı. En sonunda maalesef intihar etti. Bu olayda en çok çocuklara üzülüyorum. Kadının ailesi şu an çocuklara bakıyor ama anne yok artık ve babası da diğer kadınla evlenerek hayatını yaşıyor.
Yemek yapacak kadarda mı vakti yok.Çocuğu daha küçük
(bu arada çocuklarıyla aynı odada fikfiklesiyorlar, büyüğünün yaşı 5 ki bu dayak yemesinden bile korkunç bence)
Seviyor demek ki adam.Evet kocası onu çok tutuyor
Çekmiyor ki ama mesele o.Lütfen yorum yapma,bırakında eltim derdini çeksin siz değil!
Ona dokunmuyorlar abla, onun kocası seviyomuş.Diğer gelin ne bok yiyor peki o evde..
???Desenize Siddet dil din ırk çalışan çalışmayan ayri mi yapmıyor
İyi sana ne ?sen çekme onun derdiniÇekmiyor ki ama mesele o.
Başka odamız yokki (Bu doğru mu?Nilu12
YapıyorYemek yapacak kadarda mı vakti yok.
Derdi yok ki zaten ne çekcemİyi sana ne?sen çekme onun derdini
Kraliçe kimBaşlığı okuyunca postu kraliçeye ihtafen açtın sandım
İyikide bir kez kocadan eltiden yazmışım da millete malzeme çıktı olmuşSen kocadan dayak yemekten şikayet etmiyorsunda kayınvaliden mi çok sorun oldu
Kocanın dayağı tatlı, kaynananın tek lafı kaya gibi.Sen kocadan dayak yemekten şikayet etmiyorsunda kayınvaliden mi çok sorun oldu
Ben yorum yazmak için izin istediğimi hatırlamıyorumLütfen yorum yapma,bırakında eltim derdini çeksin siz değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?