- Konu Sahibi medidnired
-
Asla rahatımı,özgürlüğümü falan düşündüğümden değil..
Ben işe giderken uyandırıp onu da peşimde birine bırakmak zorunda kalıcam 8 iş başı çünkü..
Akşam olacak ordan al eve taşı tekrar çocuğu..
O hengamede büyümek zorunda kalacak.
En azından bu şekilde bir düzeni olur beni her istediğinde görür haftasonları da birlikte geçiririz diye düşündüm..
Daha 4 yaşında, onun size ihtiyacı var...4 yaşında
Kızlar Merhaba;
Önceki konularımdan da anlaşılacağı üzere çok sorunlu bir evliliğim var ve değişen hiç bir şey yok..
Çocuk için devam ettiğim evliliğimi sanırım sonlandırmak istiyorum artık..
Fakat şöyle bir durum var ki ailemin evine dönemem ve ayrı ev tuttuğumda da oğluma tek başıma bakacak gücü bulamıyorum kendimde..
Bu yüzden dün akşam öyle bir canıma tak etti ki çocuğun velayeti senin olsun ben artık huzur istiyorum yoksa sağlığımı da kaybedeceğim dedim eşime.. Çok şaşırdı.. Çocuğun velayetinden vazgeçecek kadar mı canına tak etti dedi.. Evet dedim.
Ben haftanın 5 günü 8-5 çalışıyorum ve oğluma babannesi bakıyordu..
Böyle bir durum olsa beni her özlediğinde ve haftasonları alsam nasıl olur sizce kızlar?
Gerçekten artık inanılmaz çaresizim ve tek başıma bir çocuk büyütecek gücü bulamıyorum kendimde.
Diğer tarafta babannesi dedesi babası halası bakacaklar oğluma..
İlerde şartlar değişir neler olur bende bilemiyorum ama devam etmek istemediğime karar verdim artık..
Yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
Asla rahatımı,özgürlüğümü falan düşündüğümden değil..
Ben işe giderken uyandırıp onu da peşimde birine bırakmak zorunda kalıcam 8 iş başı çünkü..
En azından bu şekilde bir düzeni olur beni her istediğinde görür haftasonları da birlikte geçiririz diye düşündüm..
Biz gurbetteyiz ve oğlumuz 2 yaşından beri aynı bu tempoda yaşıyor.
Çünkü kimsemiz yok bakacak.
7,30 olmadan uyandırıyoruz hazırlıyoruz kreşe bırakıyoruz.
Ve bir tek biz siz sen ben o değil bir çok insan bunu yapıyor.
Tek dert buysa bence yetersiz.
Annesiz kalması taraftarı değilim ben..
Bana çok gereksiz geldi
4 yaşında bir çocuk zaten sabah erken kalkıp kreşe götürülecek yaşta
Benim çocuğuma bakacak kimse yok
1 yaşından itibaren böyle bir düzene girecek.
8 de işe varmak için 6 da kalkarsınız çocuğunuz ile. Onun için akşamları 12 de değilde 10 da yatıverirsiniz. Vardiyalı falan çalışsanız anlıycam da bildiğin memur mesaisi bu
Zaten çocuk okula giderken falan da böyle yatıp kalkmayacak mı?
Akşamları sizin olmadığınız bir eve mi gidecek yani çocuğunuz?
Terk edilmiş hissetmez mi annesi tarafından?
Bende 4 yıldır her sabah kızımı bakıcısına bırakıp akşam alıyorum. Sabah 8 akşam 5. İşe git gel çocuğu al yemek yap. Çocuğu parka götür gezmeye git derken geçiyor zaman. Kızım 4 yaşında ve Eylül’de kreşe başlayacak aynı tempo devam edecek. Bu bahane olmamalı. Başka haklı sebebiniz var mı bilmiyorum. Şunu da belirteyim ben 6 yaşındaydım annem ve babam ayrıldığında ve annem velayetimizi babama bıraktı. Kendince haklı nedenleri vardı. Kızmadım ona ama şimdi dönüp arkama bakınca neden kendi çekemediği bir adama 4 çocuğunu bıraktı gitti diyorum. Kızıyorum desem hayır kızmıyorum desem hayır. Ama bildiğim tek şey çocukluğumu hatırlamak istemiyorum. Hakim sordu bana annenle mi kalmak istiyorsun babanla mı dedi. Annem dedim ama velayet babaya verildi. Hiç unutmam hakiminin o sorusunu.Babanne bakmaya devam ederse bende hergün almaya gidersem onlarla görüşmeye devam etmiş olacağım.
Boşanmak demek artık ailelerin de iletişiminin kopması demek
inanın çok çaresizim ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum
Bu kk nın anne duygusali kadınlarına bitiyorum.
Bu kadın çocuğu baba evinden mı getirdi ki illa velayeti o alacak.
Çocuğun anne sevgisine ihtiyacı varda baba sevgisine ihtiyacı yok mu
Kadın velayeti alsa hafta ici kendinde olsa zaten yorgunluktan ilgilenemez, haftasonu da baba alir göremez.
Velayet baba da olursa coxuga haksızlık mi olur.
Babaanne bakarsa neden kotu olacak, bakıcı mi daha iyi yani
İyide normalde çalışan çoğu kadın zaten böyle yapıyor ki.Asla rahatımı,özgürlüğümü falan düşündüğümden değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?