Anlıyorum. Bilmiyor olabilirsiniz tabii ki isler öyle bi hale geldi ki biz bile bilmiyoruz hangisi hangisiydi diye. Ücretli sözleşmeli kadrolu vs. Ya ben ne kadar gözyaşı döktüm önceki konularima bakin bi. Arkadaşlarım ne kadar mutsuz ücretli bile çok görüldüğü icin. Ki gecen sene gözümle gördüm kulagimla duydum bunda bile torpil yapıldığını . ama artik dayanamıyorum hakikaten. Bu kadar da olmaz. Hem bize yazık hem öğrencilere. Büro yönetimi mezunu adam sınıf öğretmenliği falan yapıyor.Ozaman bu listenin gerektiği kadar ayyuka çıkması lazım haklısınız. Sinir krizi geçirmekte de haklısınız.
Sorularım yanıltmasın ücretli, sözleşmeli vs öğretmenlik mesleği hakkında (iş hukuku ahlakı açısından) hiç bir bilgim Yok o yüzden sıraladım sorularımı.
Şikayet oluşturun, veya imza toplayalım o malum imza sitesinden.
Ne isterseniz yapalım.
Eğer öyleyse zil takip oynarım yemin ederim. Detayları arastiriyorum. Sözlük hesabimdan da arkadaşa mesaj attım. Ama o kadar eminim ki torpil yapıldığına. Kendi gözümle gördüklerim arkadaşlarımin anlattıkları mebde çalışan kişilerin söyledikleri falan.valla artık photoshop tu acrobattı derken o kadar güzel her belgenin üzerinde oynama yapıp sahte belge düzenleniyor ki ben internette yayınlanan her şeye körü körüne inanmaya karşıyım.
ver bana adobe acrobat her türlü pdf'i istediğim gibi dönüştüreyim
Ne eğitim nede eğitim verenlerde bi düzen var.Anlıyorum. Bilmiyor olabilirsiniz tabii ki isler öyle bi hale geldi ki biz bile bilmiyoruz hangisi hangisiydi diye. Ücretli sözleşmeli kadrolu vs. Ya ben ne kadar gözyaşı döktüm önceki konularima bakin bi. Arkadaşlarım ne kadar mutsuz ücretli bile çok görüldüğü icin. Ki gecen sene gözümle gördüm kulagimla duydum bunda bile torpil yapıldığını . ama artik dayanamıyorum hakikaten. Bu kadar da olmaz. Hem bize yazık hem öğrencilere. Büro yönetimi mezunu adam sınıf öğretmenliği falan yapıyor.
Bende aslında bundan bahsettim. Emin miyiz belgenin gerçekliğinden.valla artık photoshop tu acrobattı derken o kadar güzel her belgenin üzerinde oynama yapıp sahte belge düzenleniyor ki ben internette yayınlanan her şeye körü körüne inanmaya karşıyım.
ver bana adobe acrobat her türlü pdf'i istediğim gibi dönüştüreyim
Haklisiniz. Bu doğuda olan bir ilçe. Görün bakin kimler giriyor. Yahu binlerce öğretmen açıkta. Yuzbinlerce. Çocuklara da yazik. Ben branş ogretmeniyim. Ama sınıf öğretmenliği yapamam. Ama orda önlisans mezunu adam yapıyor bu işi. Ne guzelBenim oglumun dersine giren din kulturu ve ahlat bilg. Ogretmeninde o bolumle alakasi yoktu.
Sesimizi cikarabildik mi ? Hayir.
Adamin yeri saglamdı anlatabilmisimdir sanirim.
Seydende olabilir arastirmak lazimHaklisiniz. Bu doğuda olan bir ilçe. Görün bakin kimler giriyor. Yahu binlerce öğretmen açıkta. Yuzbinlerce. Çocuklara da yazik. Ben branş ogretmeniyim. Ama sınıf öğretmenliği yapamam. Ama orda önlisans mezunu adam yapıyor bu işi. Ne guzel
Tam olarak bellimi acaba ne sekilde yerlesim olacagi.Hazır veliler buradayken yazayım. Teog kaldırıldı. Liseye girişin eve yakın liseye olacağı konuşuluyor. Ayrıntısını bilmiyorum
Canım bak bu ücretli öğretmenlik. Yani atama kriterlerine uyman gerekmiyor. Zaten atanamamis öğretmenler başvuruyor ki az da olsa para kaxanalim ve kendi işimizi yapalım diye. Hadi diyelim öğretmen yok, hadi diyelim hicbir formasyonlu ya da eğitim fakülteli basvurmadi, Yahu lisans mezunu da mi yoktu. Bu ülkede 500 bin atanamayan öğretmen var hatta daha fazla. Bunlardan hicbiri mi başvurmadi yani? Önlisans okuyan adamı öğretmen diye oraya çıkarmak nedir? Benim rizenin köyünde oturan arkadaşıma da çıkmadı mesela. O da kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde oturur. Ona da 3 yildir çıkmadı. Yani aralarında bir tane lisans mezunu yok aklımı kaciricam.Seydende olabilir arastirmak lazim
Oncelikle tabiki tamamen yanlis yasak bisi
Ama kimse orada ogretmenlik yapmak istemiyor geri donuyor haberleri cikmisti bir ara ondan mi acaba kafalarina gore takiliyo bunlar.
Köy falan diye mi acaba bu umursamazlik.
Ya da dayi torpil kayirma olaylari.
Biliyorum. Bi biz ve bizim gibi gerçekten öğretmenlik yapabileceklere çıkmıyor zaten. Bana daha yeni çıktı 3 yildir ilk defa. Arkadaşıma o da çıkmadı. Açın facebookta okuyun ücretli öğretmenlik sayfasını. İnsanlar artik bana da çıksın diye dua ediyorlar.Ee ne zannediyordunuz? 2 yıllık bütün mezunlar ücretli öğretmenlik yapıyor. Eğitim fakültesi olma zorunluluğu yok.
Benim duyduğum ( tamamen dedikodu aslını astarını bilmem) liselere yine sınav olacak ama okul ortalaması belirli bi seviyenin altındakiler giremeyecek.Hazır veliler buradayken yazayım. Teog kaldırıldı. Liseye girişin eve yakın liseye olacağı konuşuluyor. Ayrıntısını bilmiyorum
Galatasaray lisesine evine yakin ogrencileri yerlestirme diye birsey olamaz , yuzyillik okullar bunlar gsl , kel , cal.. mutlaka bir sinav sistemi olmak zorundaTam olarak bellimi acaba ne sekilde yerlesim olacagi.
Bazi haberlerde yakin liselere puanlarina gore yerlestirilecegi soylendi.
Bazi haber sitelerinde de her okulun ayri sinavi olacagi bu sinavlara cocuklarin taabi tutulacagi soylendi.
Okul ortalamasini baz alamazlar , cok buyuk adaletsizlik olurBenim duyduğum ( tamamen dedikodu aslını astarını bilmem) liselere yine sınav olacak ama okul ortalaması belirli bi seviyenin altındakiler giremeyecek.
Özel okullarda geçmek çok rahat bir de. Devlet okulundaki gibi bırakma pek olmuyor.Okul ortalamasini baz alamazlar , cok buyuk adaletsizlik olur
Parayi bastiran yukseltir okul ortalamasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?