- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Ders saati dışında bile buluşuyoruz hafta sonu çocuklar görmek istiyo beni velilerle buluştuk şimdi kafaya taktım onuYetiştirdiğiniz her öğrencinin sorumluluğu ders saatiniz kadardır, eğer annesi istemiyorsa bence getirin ama siz bilirsiniz demeniz yeterli.
Aynen seminer falan verdik okulda herşeyi anlattık pes etmeyin diye çünkü daha çok minikler ve sabahçıyız zorlanıyorlar bazılarıAlışması lazım gönderse ne iyi olur, ama siz napabilirsiniz ki göndermiyorsa yapacak birşey yok
Biraz sessiz kalın siz bilirsiniz deyin zaten çocuk sonradan gelmek isteyebilirDers saati dışında bile buluşuyoruz hafta sonu çocuklar görmek istiyo beni velilerle buluştuk şimdi kafaya taktım onu
Ben minikler öğleden sonrz oluyor diye biliyorum zormuş gerçektenAynen seminer falan verdik okulda herşeyi anlattık pes etmeyin diye çünkü daha çok minikler ve sabahçıyız zorlanıyorlar bazıları
Bazıları başta kararsız oluyo hani küçük diyo deniyor çocuk alışınca bu kez vicdan yapıyo sabah kalkıyo diye çocuk istemiyo diye uydurabiliyo :)Biraz sessiz kalın siz bilirsiniz deyin zaten çocuk sonradan gelmek isteyebilir
Yok canım sabah da var zor cidden kıyamıyorum çok küçükler masumlarBen minikler öğleden sonrz oluyor diye biliyorum zormuş gerçekten
Ders saati dışında bile buluşuyoruz hafta sonu çocuklar görmek istiyo beni velilerle buluştuk şimdi kafaya taktım onu
Ayy tüylerim ürperdi canım çok saol cidden çok tatlılar MaşaAllahAy kıyamam sana ya:)
keşke benim kızımın öğretmeni olsaydın kıskandım vallahi.
Bol bol seviyorum o kadar masumlar ki eğleniyoruz şarkı söylüyoruz resim yapıyoruz makasa bile alıştırdım sayılır bazıları anne diyo :)Bence ustelemeyin zira al dediğin mundar olur. O değil de 3 yaş ile nasıl vakit geciriyorsunuz
Çok şanslılar maaşallah.Bol bol seviyorum o kadar masumlar ki eğleniyoruz şarkı söylüyoruz resim yapıyoruz makasa bile alıştırdım sayılır bazıları anne diyo :)
İzmirdeyseniz beklerim canım :)Çok şanslılar maaşallah.
Ee bende getireyim kızımı bari :)
Ya canım şey oldu artık kurallar oturdu ve hepsi ailenin bi üyesi gibi gitmesini istemiyorum açıkçası üzülürüm bi bütün bi ekip gibi oldukBazi cocuk bastan istemez bazi Cocuklarda da Yeni yer yeni heyecan durumu bitince duzeni rutini farkedince kopmalar yaşanır.. genelde ilk ay sonu..
siz de bilirsiniz bu durumu.. emegim boşa gitti diye düşünmeyin..
Bazı çocukların devam etmemesi de daha hayırlı oluyor.. siz duruma göre tavsiyenizi soylersiniz.. karar ailenin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?