- 29 Temmuz 2016
- 382
- 363
- 53
- 30
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Tuvalet eğitimine yeni başladık yeme İçmesi gayet iyi sanırım bu yıl olmaz artık çünkü tuvalet eğitimi yeni başladık teşekkür ederimEğer tuvalet eğitimini tamamladıysa ve beslenme için yetisi varsa tavsiye ederim hem sosyalleşir hem de kardeşi açısından daha iyi olur yani diğer çocuklarla bi arada yaşamayı öğreneceğinden kardeşine bakış açısı olumlu yönde değişir
İyi geceler arkadaşlar
Üç yaş öğretmeniyim ben. Üç hafta oldu tüm öğrencilerim alıştı çok şükür.Hepsi mutlu ağlamadan geliyo. Ama azönce bi velim msj attı hocam okula gelmek istemiyo acaba göndermesem mi diye ya o kadar uğraştım ara ara gelmek istememesi normal yaşı küçük dedim bende ama kıyamıyomuş çocuğuna ya bilmiyorum tuhaf hissediyorum sanki emeklerim boşa gitmiş gibi
Evet canım çok haklısın, eminim daha güzel olur, tabiki başlarda herşey de olduğu gibi yine çok sorunlar yaşayacak (ülkemin bazı insanları) ama inşallah herşey çocuklarımız yararına çok güzel olacak.Canım bu ne ki ben doğuda eve gidip öğrenci topluyodum düşündüm de, Allahtan okulöncesi eğitim zorunlu olacak belki daha güzel olur herşey
Sen ne kadar tatlı iyi kalpli bir öğretmensin bence çocuklar için Harika bir eğitmensin. Üzülme 1-2 kez olur böyle arada , sonra alışırİyi geceler arkadaşlar
Üç yaş öğretmeniyim ben. Üç hafta oldu tüm öğrencilerim alıştı çok şükür.Hepsi mutlu ağlamadan geliyo. Ama azönce bi velim msj attı hocam okula gelmek istemiyo acaba göndermesem mi diye ya o kadar uğraştım ara ara gelmek istememesi normal yaşı küçük dedim bende ama kıyamıyomuş çocuğuna ya bilmiyorum tuhaf hissediyorum sanki emeklerim boşa gitmiş gibi
Yeni okudum.demekki annesi istemiyormuş.evet bu da olabiliyor.o zaman annesini ikna edeceksin.ha anne de illa istemezse yine kendi bileceği iş .ısrarcı olmayın bence böyle isteksiz veliye deKızlar süper haber, öğrencim değil veli hassasmış konuştum hem ben hem rehber öğretmen çocuk istiyo hem de çok ama annesi pimpirikli ondan etkilenmiş miniğim
Canım yanlış yere konu açmışım ondanAllah allah konu sahibi ndn banlı merak ettim şu an
Eğer whatsup kullanıyorsa veli,kadınla anlaşıp çocuğa hiç bir şey demeden özendirme yoluna gidilebilir. Bi kaç gün yaptığınız etkinlikler atın whatsuptan şöyle kahkahalı videolar falan. Bence etkisi olur.Canım yanlış yere konu açmışım ondan
Zaten bi grubum var ordan görüyor diğer sayfalarda söylemiştim veli çocuğu o halde mutlu görünce şaşırıyor zatenEğer whatsup kullanıyorsa veli,kadınla anlaşıp çocuğa hiç bir şey demeden özendirme yoluna gidilebilir. Bi kaç gün yaptığınız etkinlikler atın whatsuptan şöyle kahkahalı videolar falan. Bence etkisi olur.
Zaten bi grubum var ordan görüyor diğer sayfalarda söylemiştim veli çocuğu o halde mutlu görünce şaşırıyor zaten
Teşekkürler umarım atlatır canımÖyle mi görmemişim. İnşallah uyum sürecini atlatır. Ne güzel de bir öğretmeni var ilgili. Biz şehrin göbeğinde ama ağaç kovuğunda mağara adamlarıyla okumuşuz gibi geliyor. Can yakmayı marifet sayan zihinlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?