Verdiğim borcu nasıl geri isteyeceğim?

çok yakın arkadaşımdı.
gününden önce istemedi
ama mesela ayın 3 ü oldu
ben ayı 3nde demiştim
ayın 3 ünde daha öğlen olmadan parayı hesabında göremediğini falan yazdı
defalarca halledebildin mi vs
bankadan çektiğimizde bile banka son ödeme gününde 15 kez aramıyor :)
bidaha asla asla asla istemem büyük klonuşmayayaım

Ay bayağı ayıp etmiş yaa Üstelik hiç geciktirmemişsin bile. Ben "parayı hala hesabımda göremedim" cümlesini kurabileceğimi hiç düşünemiyorum, hele ki yakın arkadaşıma. Ya biz fazla duygusalız ya da insanlar fazla realist...

Madem verdiğiniz borcu geri isteyecek bi yapınız yok ,
Bi daha kimseye borç falan verip te boş yere borç stresine de girmeyin

Isteyen kisi nasil gelip istediyse sizde ayni sekilde geri isteyin. Sizin olan biseyi istiyorsunuz sonucta degilmi..

bencede.
ben fazla duygusal olduğumu düşünüyorum bu konuda.
ben çünkü asla böyle bişey yapmazdım yazmazdım
aramazdım
ama bi yandan iyi oldu
arkadaşımı tanımış oldum.

bencede.
ben fazla duygusal olduğumu düşünüyorum bu konuda.
ben çünkü asla böyle bişey yapmazdım yazmazdım
aramazdım
ama bi yandan iyi oldu
arkadaşımı tanımış oldum.

Ben de öyleyim sanırım. Gururu incinir diyorum isteyemiyorum mesela ama aslında ödemeyince gurur yapmaları lazım :) Senin arkadaşın kadar olmasa da biraz katılaşmamız gerekiyor bu konuda bizim, hayatın gerçekleri de belli çünkü. Suistimal edilmemek adına :)

öyle tabi ama
daha günü geçmemiş
üstelik ayın 2 sinde
yarın göndereceğim hesap numaranı gönder yazdım
inaamazsın
öğlen olmadan hesabımda göremedim halledebildin mi en az 10 tane.
soğudum çokta severdim kendisini

eski bir konu ama yazmak istedim. borç verdikten sonra isteyemeyen biz oluyoruz utanıyoruz ne kadar ilginç. ünv de öyle çok para kaptırdım. zengin bir arkadaşım vardı birlikte alışverişe çıktık o parasını düşürmüş bir şekilde. ben de o zamanlar banka kullanmayı bilmiyorum bütün param cüzdanımda ne kadar varlığım varsa:)
o gün o arkadaş benden alıp 500 tl lik para harcadı. bi 500 de ertesi günü gideceği partisi için verdim. oda arkadaşım ya rahatım nasılsa verir fln diye. 1 sene vermedi ama hep yanımda alışverişler yapar birşeyler alır, birlikte takılır yer içeriz. benim ona verdiğim 1000 tl dişimden tırnağımdan artırıp fuarlarda çalışarak kazandığım para, onun için ise bir haftasonu gezme parası.
en sonunda bir sonraki yıl okul taksidini babam ödeyemiyor deyip istemiştim o da hemen gönderdi Allahtan ama neden istememi bekledi ki. bir de arada senin de paranı ödeyemedim yaa diyordu ben de unutmadı diye sevinerek önemli değil diyordum.

Aklıma geldi yine sinirlendim bi arkadaşıma borç para versim düşünün kıza neler neler yazdım o para gelmedi üzerinden 2 sene geçti hala o para yok. Daha sonra ablası geldi aramız iyi tabi ablasıyla kardeşinin yaptığından bahsettim ayıpladı olmazsa ben veririm falan dedi. Daha sonra onada verdim borç para ablasıda kardeşi gibi çıkmaz mı neler neler yazdım mesajda okuyor ama cevap bile vermiyor. Sonra akıllanmadım kalktım üst kat komşuma verdim bi miktar oda ramazan bayramından önce aldı parayı 1 ay içinde vericem dedi gidiş o gidiş komşumla yüz göz olmak istemiyorum sonuçta ikimizde ev sahibiyiz yüz yüze bakıcaz şurda. Ha bide geçenlerde günü vardı beni çağırdı gel işte yemek falan yaptım diye herkez verdi parayı ona utanıpta borcum vardı al paranı demedi. Yazık böyle insanlara bi daha asla kimseye borç vermem diyorum hep ama işte bu yufka yüreğim geçenlerde yine bi arkdaşım borç istedi çıkardım 1000 lira ihtiyacım kalmadı dedi onuda versem oda gidicekti. Hayır diyemiyorum yüzüm yok

lütfen utanma iste. bende iş yerinden birine verdim. istemedim istemedim adam unutmuştu hatırlamadı. salak ayağına yattı anlayacağın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…