Verdiğim borcu nasıl geri isteyeceğim?

Çok teşekkür ederim kızlar bu borç olayını unuttum bile inanın, erkek arkadaşım askere gidiyor çok üzgünüm

İkisi ödedi borcunu, ödeyemeyen arkadaş da konuyu açtı mahcubiyetini dile getirdi. Beklenmedik bir durum geldi başına o yüzden bir ay ertelendi ödemesi. Bahane olmadığını da biliyorum.

Konu öyle havada kalmış son durumu bildireyim dedim :)

Konuyu takip ediyordum ödediler mi diye,adına çok sevindim.
Sevgilinle de Allah sağ salim kavuştursun inşallah minerva:)

Konuyu takip ediyordum ödediler mi diye,adına çok sevindim.
Sevgilinle de Allah sağ salim kavuştursun inşallah minerva:)

Çok teşekkür ederim sevgili superisi, ne kadar iyisin :)

Birliğine teslim olduğu ana kadar inanamadım, yüksek lisans dedim bedelli geliyor dedim durduramadım adamı :) Zormuş, asker yolu gözleyen herkese sabır diliyorum

Malım seni vereyim de mi kötü olayım yoksa vermeyeyim de mi kötü olayım
Iki turlu de kotu olunduguna gore ben vermeyip de kotu olmayi tercih ediyorum genelde

Bundan sonra ben de öyle yapacağım ya çünkü kimseden soğumak istemiyorum :) Borca girdim diyeceğim

iyi bir arkadaşsın.
geçen ay arkadaşımdan 300 tl borç aldım.
ayın 3nde ödeyeceğim dedim.
ayın 3ünde ben yatırana kadar binbir kere mesaj attı.
tabi ben günün de yatırdım ama
arkadaşımı da tanımış oldum.
parası yoktur diyen olursa;
hesap bilgilerinin resmini attı kendisi, orda ne kadar parası var gözüküyordu.

Valla sen yuzsuz olup istemedikce insanlar seni enayi yerine koyup paranin ustune yatiyo kendimden biliyorum. Biraz daha bekle ve ciddi bi sekilde iste. Beklenmedik giderlerim oldu bu ay biraz zorlaniyorum bi kac gune geri odermisin de. Bakalim cevap olarak ne alicaksin ona gore sende ne yapman gerektigine kesin olarak karar verirsin.

Çok teşekkür ederim :)

Eğer bana ödeneceği söylenen vakitten önce isteyeceksem parayı, hiç borç vermem daha iyi. Arkadaşımı da mağdur etmemiş olurum. Benim canımı sıkan nokta ödeme tarihi üzerine hiç söz söylenmeden standart harcalamarına devam etmeleriydi. Onu da çözdük şükür. Sen de arkadaşını tanımış olmuşsun böylece maalesef...

Çok teşekkür ederim, iki arkadaşım ödeme yaptı diğeri de açıklayıcı bir gerekçe sundu ödeyememesi ile alakalı. Onu da bu ay sonu alırım diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…