Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
inanmıyorum ya gerçekten verdi mi ne vicdansızlarmış annede vicdansızmış o nasıl bişey yazık ya o yavruya ne kötülerKesinlikle vermeyin. Yakin bir zamanda ayni durum komsumda oldu, eltisi, kocasi ,kayni, kvdelri takti illa vereceksin diye. Kadinda kabul etti.
Dogurur dogurmaz verdi yavrusunu, simdi oglu 6-7 aylik hergun agliyor esi birdaha geri alamayiz diyor.
Yasadigi pismanlik tarif edilemez ne olursa olsun boyle birsey sormalarina bile cesaret edemesinler, o derece tepkini koy!
Ne münasebet ya ne münasebet. Neden vermiyorsunuz ağzının payını? Neden bozmuyorsunuz? Hatta öyle bozun ki söylediğine söyleyeceğine pişman olsun. Ne demek birinizin çocuğunu alacağız.Hayır tabiki. Öyle tuhaf insanlar ki. Tüm aileye söylüyorlar. Birinizin çocuğunu alacaz mecbur diye. Kaynım değil ama eşi öyle yapıyor. Sonunda şuan bize takılmış durumda.
saçmalamayın lütfen...Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
Bunun saka olmasini diliyorum ama eger ciddiyseMerhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
Ay okuyunca kan beynime sıçradı. Polisle kapısına dayansa keşke. Ay çıldırmalık bir durum.Kesinlikle vermeyin. Yakin bir zamanda ayni durum komsumda oldu, eltisi, kocasi ,kayni, kvdelri takti illa vereceksin diye. Kadinda kabul etti.
Dogurur dogurmaz verdi yavrusunu, simdi oglu 6-7 aylik hergun agliyor esi birdaha geri alamayiz diyor.
Yasadigi pismanlik tarif edilemez ne olursa olsun boyle birsey sormalarina bile cesaret edemesinler, o derece tepkini koy!
Maalesef verdiinanmıyorum ya gerçekten verdi mi ne vicdansızlarmış annede vicdansızmış o nasıl bişey yazık ya o yavruya ne kötüler
Polise ne diycek evet ben kabul ettim sonra bebegim oldu verdim hediyelrinidr aldim simdide pismanim mi?Ay okuyunca kan beynime sıçradı. Polisle kapısına dayansa keşke. Ay çıldırmalık bir durum.
Ay inanamıyorumPolise ne diycek evet ben kabul ettim sonra bebegim oldu verdim hediyelrinidr aldim simdide pismanim mi?
Oğluna oyle bir hazirlik yapmislardi ki anneye alismasin diye emzirmesine bile izin vermediler.
Ay cok zor vir durum ya hala aklima geldiginde icim sizliyor var hayla boyle hayatalr maalesef
Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
Kesinlikle cok ama cok zor bir durumAy inanamıyorumtüylerim diken diken oldu eltimi boğazlardım sanırım ki anne bile değilim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?