Verememmm. Kızlar yardmm

bu konuda fikre ihtiyaç duyuyorsan o da şaşırtıcı

Kedim doğum yapmıştı, yavrularını sahiplendirdim. Onlar şimdilik bende. Anneye bağımlılıkları kalmayınca vereceğim. Ama verebilecekmiyim onuda bilmiyorum. Sahipleri de bekliyor. Ben üzülüyorum, onları çok sevdim. Sonra anneleri üzülür mü, kardeşler birbirlerinden ayrıldığı için üzülür mü? Bunları düşünüyorum.

Eğer bir daha konusunu açacak olursanız kocam dahil hepinizi polise şikayet ederim diyin. daha neler

inanmıyorum ya gerçekten verdi mi ne vicdansızlarmış annede vicdansızmış o nasıl bişey yazık ya o yavruya ne kötüler

Yok devenin nalı. Sanki mutfak eşyası istiyor.
Ne demek sen bakamazsın. 4 çocuk yapıp gayette güzel bakan insanlar varken siz neden bakamıyormuşsunuz ikinci çocuğa.
Kendi adıma asla veremem. Eşimde böyle bir teklifle gelirse boşanırım. Ne münasebet ya. Taşıyıcı anne miyim ben?9 ay karnımda taşıyıp bir başkasına vereceğim.
Çok istiyorlarsa evlat edinsinler. Bir sürü çocuk var terkedilmiş. Hem bir hayır yapmış olurlar. Bunun teklif edilmesi bile korkunç.

Hayır tabiki. Öyle tuhaf insanlar ki. Tüm aileye söylüyorlar. Birinizin çocuğunu alacaz mecbur diye. Kaynım değil ama eşi öyle yapıyor. Sonunda şuan bize takılmış durumda.
Ne münasebet ya ne münasebet. Neden vermiyorsunuz ağzının payını? Neden bozmuyorsunuz? Hatta öyle bozun ki söylediğine söyleyeceğine pişman olsun. Ne demek birinizin çocuğunu alacağız.

saçmalamayın lütfen...

"Birinizin çocuğunu alacaz mecbur diye."

Yok artık. Çocuk ya bu. Üstelik bir çocukları da varmış, sizin de birken iki olacak, sonradan onların olursa da size mi vereceklermiş?? Bir sürü ailesiz çocuk var yahu, annesi babası belli, ailesi olan, bakılan çocuk mu alınırmış.
Koca da boşamalık, hey Allahım...

Bunun saka olmasini diliyorum ama eger ciddiyse
Ve sahsen benim esim boyle bisey teklif etse ciddi oldugunu anlasam ailesi ve onun hakkinda yasal islem dahil herseyi yapardim

Ay okuyunca kan beynime sıçradı. Polisle kapısına dayansa keşke. Ay çıldırmalık bir durum.

inanmıyorum ya gerçekten verdi mi ne vicdansızlarmış annede vicdansızmış o nasıl bişey yazık ya o yavruya ne kötüler
Maalesef verdi ama 2 yil direttiler kadina bi cocuk dogur ver diye.
Kayninin 15 senedir cocugu olmuyor drlar olmazda dems.
Zenginlikte sinir yoktu iste mirasimzii birakacak bir cocugumuz olsun diye diye, ve kadina araba ev sozuyle aldilar.
Haa simdi ne oldu kadin ankarada rahmini aldirdi dogumdan sonra rahminde hastalik cikti kac aydir kanamasi durmuyor vebirdaha cocugu olamayack.
Ben hep uzuntudn oldugunu düşünuyorm, her seferinde oglumu nasik verdim diye yanip tutusuyordu.

Ay okuyunca kan beynime sıçradı. Polisle kapısına dayansa keşke. Ay çıldırmalık bir durum.
Polise ne diycek evet ben kabul ettim sonra bebegim oldu verdim hediyelrinidr aldim simdide pismanim mi?
Oğluna oyle bir hazirlik yapmislardi ki anneye alismasin diye emzirmesine bile izin vermediler.
Ay cok zor vir durum ya hala aklima geldiginde icim sizliyor var hayla boyle hayatalr maalesef

Ay inanamıyorum tüylerim diken diken oldu eltimi boğazlardım sanırım ki anne bile değilim henüz

Ah canm ya normal değil bu.Verme yavrunu şakın.Canın o senin.Versen de yıllar sonra için yanar.İstersin çocuk senden uzak durur vs ...

Ben bitimi bile veremem desene.. Hangi çağdayız o çocuğu yapmayı biliyorsan doğırdukdan sonra dünyayı karşına Almanya sahip çıkacaksın eger bunu yapamayacaksan sende doğurma olsun bitsin

bu ne yahu eski türk filmlerindeki gibi? kullanmadığımız eşyamızı mı veriyoruz tuzu bitmiş tuz mu veriyoruz bebek verilir mi??

Bak internet kullanıyosun yazıyorsun kör cahil değilsin bunu sorman bile saçma ağzına tık lafı eltinin ne tuhafsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…