Para ne alaka anlamadımöyle kocaya çocuk mu doğurulur
diyemiyor mu çocuk benim babası benim para benim istediğim kadar yapar bakarım
kocamın aklına girmişler ne demek
allahım ne konular var ya
Ben şahsen ölmediği m sürece kimse benden değil çocuğumu o niyetle çocuğumun kirli donunu alamaz ne yani evlat bu evlat kedi yavrusu mu ya kendinize gelinMerhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
Iyi de senin de 2. Cocugun olacak. Sen dogan cocugunu onlara verdigin de onlarin da 2. Cocugu olacak. Hadi bu bi tarafa da. Insan evladini nasil verebilir bi baskasina ya da onlar nasil cesaret eder istemeye. Istedikleri kadar esinin aklina girsinler sen vermiyorum dedikten sonra kimse bisey yapamaz. Allahim hangi çagda yasiyoruz.. cok istiyorlarsa 2. Cocuk gidip cocuk esirgemeye basvursunlar. Hem ordaki cocuklarin aileye cok ihtiyaci varMerhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
Öyle şey mi olur.Tabi ki yavrunu vermeyeceksinMerhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
Karpuz mu bu bizde yok size bir tane yeter ikinciyi bize ver
Vallahi bir yaşıma daha girdim
Ben olsam şimdiye hepsini kıtır kıtır kestiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?