Verememmm. Kızlar yardmm

Burada yazan tüm yorumlara katılıyorum . Ne büyük saçmalık . Nasıl aklınız alıyor . Benim ikiz bebeklerim var henüz bir yasında beşiz hamile kalsam bile tekini vermem . Benim yasimda çok büyük değil senden .Ama gece gündüz uyumam bakarım . Öyle kocayida bosarim gerekirse kadın sığınma evine giderim .

Ben şahsen ölmediği m sürece kimse benden değil çocuğumu o niyetle çocuğumun kirli donunu alamaz ne yani evlat bu evlat kedi yavrusu mu ya kendinize gelin

Ne söyleyeyim de ağızlarını kapatayım diye soruyor musunuz? Aynı şey bana söylenmiş olsaydı şimdiye 3'ünün de ağızlarına uzun süre konuşamayacakları şekilde kürekle vurmuştum. Zaten ondan sonra da konuşamazlardı.

Anneannemler teyzemi, amcasına ve yengesine vermişler.
Çocukları olmuyormuş çünkü.
Daha doğrusu 4-5 yaşlarındayken evler çok yakın olduğu için gelip giderken çocuğa sen bizde ye yemeğini, bak sana şu kıyafeti alırız gibi gibi küçücük çocuğa kendilerini benimsetmişler.
Sonuç itibariyle teyzem onlarla büyüdü. Onların istediği kişi ile evlendi.
40 - 50 sene önce yaşanan olay.
Şimdi durum şu.
Büyük amca ve yenge vefat etti. Tüm miras teyzeme kaldı.
Artı olarak ta anneannem ve dedemlerinde varisi.
Yani oradan da mirasçı.
Ve benim beynim infilakkkkk

Kaynınızın da varmış çocuğu ya anlaşamaz kötü olurlarsa. Gözünün önünde çocuğuna istemediği şeyler yaparlarsa.

Birde fabrika mısın canım sen? Doğurup vermekte ne demek? Alınıp satılacak bir şey miii??

Iyi de senin de 2. Cocugun olacak. Sen dogan cocugunu onlara verdigin de onlarin da 2. Cocugu olacak. Hadi bu bi tarafa da. Insan evladini nasil verebilir bi baskasina ya da onlar nasil cesaret eder istemeye. Istedikleri kadar esinin aklina girsinler sen vermiyorum dedikten sonra kimse bisey yapamaz. Allahim hangi çagda yasiyoruz.. cok istiyorlarsa 2. Cocuk gidip cocuk esirgemeye basvursunlar. Hem ordaki cocuklarin aileye cok ihtiyaci var

Saka mısınız siz ....

Evlat o bunu sorgulamak bile sizin normal olmadığınızı gösteriyor... Ve bu bir suç teşkil etmiyor mu?

Annelik babalık duygunuzu bi sorgulayın yerinde mi ?

Öyle şey mi olur.Tabi ki yavrunu vermeyeceksin

Karpuz mu bu bizde yok size bir tane yeter ikinciyi bize ver
Vallahi bir yaşıma daha girdim
Ben olsam şimdiye hepsini kıtır kıtır kestiydim

Kesinlikle vermeyin. Yakin bir zamanda ayni durum komsumda oldu, eltisi, kocasi ,kayni, kvdelri takti illa vereceksin diye. Kadinda kabul etti.
Dogurur dogurmaz verdi yavrusunu, simdi oglu 6-7 aylik hergun agliyor esi birdaha geri alamayiz diyor.
Yasadigi pismanlik tarif edilemez ne olursa olsun boyle birsey sormalarina bile cesaret edemesinler, o derece tepkini koy!

Allah korusun eşim bana boyle bisey dese boşarım ne demek evladimi vermek ya

Karpuz mu bu bizde yok size bir tane yeter ikinciyi bize ver
Vallahi bir yaşıma daha girdim
Ben olsam şimdiye hepsini kıtır kıtır kestiydim

Aynen
Sizim yuzunuzmu yumusak bu konuda ?
Esim bana boyle bisey soylesene dünyayi yikarim onun basina !!
Cok sinirlendim
Bide o insandan baba olacak
Sizde kendinize koca etmisiniz onu

Alla alla ! Sen 9 ay taşı o kadar doğur sonra onlara ver ... O çocuk eninde sonunda öğrenmeyecek mi bunu .. Dünyada ne kadar boş düşünen insan var ya

benc sinir krizi geçir bayılmış gibi yap hamile diye üstüne gelmesinler eşine de yuh yani susturamıyor mu onları. bu yaptıkları suç farkında değiller mi? evlatlık edinmek öyle olmaz. sen çocuğuna bakamazsan bile sosyal hizmetlere verirsin, onlar uygun bir aile bulurlar

Oha ya biyle birseyi nasil isterler anlamoyorum benimde cocugum yok kardesim evlendi sukur hemen oldu yazik degilmi kardesime nasil kiyar isterim evladini vermeyin tabiki cok istiyorsa kocaniz dogursun versin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…