- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
benim kopegim dogum yapti , yavrularini bana bile dokundurtmadi , dunyanin en sakin ve uysal kopegiydi ama kulubesine yaklasana hirlayip havlayip korkutuyordu , it demeyin pek com insandan daha iyi annelik yapiyor hayvanlar
O potansiyel var evet bu konuyu acmasi bile onu gosteriyo
Ben bikere köpek yavrusunu seveyim dedim köpek beni eve kdar kovaladı düşünün artikSakınnnn diyeyim sakınnnnnnnnn. Kediler köpekler bile vermiyor yavrularını.
Aynen oyle vardaa iste ben 21yasnda anne oldum erken biliyorum hatta ama esim istedi19 yasinda ve ikinci cocuk
Hos bu is yasla ilgili degil bizim annelerimiz de erken anne olmus bizi mi vermisler soylenecek cok sey varda
Aynen oyle vardaa iste ben 21yasnda anne oldum erken biliyorum hatta ama esim istedi
Yazi k cocuga senin sutun aka cak goguslerin siscek sutten peynirliycek ama baskasi onu mamayla besliycek oldu pasam baska ne istiyon tatlida yermisin ustune
Yapar. Haklı da hayvan. Karakediciğin anlattığı şey de çok sinirlerimi bozdu.Ben bikere köpek yavrusunu seveyim dedim köpek beni eve kdar kovaladı düşünün artik
Acciksayakta banlanakmii kiz canim cektiOldu olacak ticarete cevirsinler bu isi !! Allah belasini verir umarim !!!
Sende anneyim diye gez. Senin yaptigin anneligi evde ben kedime kopegime yapmiyorum tuhh sana
Merhaba,Evet aynı şeyi düşünüyorum.
Mune sayın yöneticiler bu çok önemli bir durum ve önemli bir suç.Bu konu hakkında kesinlikle suç duyurusu yapılmalı.Ayrıca @Karakedck nicli bayanın yazdığıda bunun gibi bir durum.Ben kendisine yazdım ama hemen offline duruma geçildi.Ne yapılması gerekiyor.Bu yazılanları göstererek suç duyurusunda bulunmak istiyorum.
Acciksayakta banlanakmii kiz canim cektihic banlanmadim ilk olsun
BanlanakmiMerhaba,
hepinizin hassasiyetini anlıyorum ama ortada henüz işlenmiş bir suç olmadığından emniyetin de yapabileceği birşey yok maalesef.
Konu sahibesi Doğum sonrası bebeği elinden zorla alınırsa kendi suç duyurusunda bulunabilir zorla bebeğimi kaçırdılar diye, o zaman polisimiz gerekeni yapar, bu arada öyle ben bebeği verdim vb şeyler elden bebekleri evlatlık vermek yasal değil, hiçbir hukuki dayanağı yok, konu sahibesi gerekirse eşi ve ailesini suç işlemeye teşebbüsten şikayet edebilir, kimse zorla bir başkasının bebeğini alamaz, daha olmadı kendi ailesine sığınsın, üyenin yaşı küçük ve belli ki eşine aşık, evlat mı çocuğunu gözünü kırpmadan başkasına verecek bir adama duyulan aşk mı daha ağır basar?
İlkleri yaşamayın istersenizB
Bunun icin banlayacaksa banlasinlar valla bende banlanmadim
Ben dogurum verim kiz elimemi yapiscakkiBizim de çocuğumuz olmuyo.Napalım yani biz de çocuğu bol olan akrabalardan mı alalım yani?nasıl bi kafa bu
Biz,susup oturalim en iyisiB
Bunun icin banlayacaksa banlasinlar valla bende banlanmadim
BBen dogurum verim kiz elimemi yapiscakkidemi
Karakedicik kim ne anlattikiYapar. Haklı da hayvan. Karakediciğin anlattığı şey de çok sinirlerimi bozdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?