Verememmm. Kızlar yardmm

benim kopegim dogum yapti , yavrularini bana bile dokundurtmadi , dunyanin en sakin ve uysal kopegiydi ama kulubesine yaklasana hirlayip havlayip korkutuyordu , it demeyin pek com insandan daha iyi annelik yapiyor hayvanlar

Ayni seyi bende yasadim bebekliginden beri baktim biyutuum .ve gunu geldi dogum yapti .bana bile hirladi bir yavrusunu aldim diye sabaha kadar agladi bu hayvanlsra it diyenlerede soyluyorum hayvanlar bazen insanlaradan daha merhametli o hayvanlara kurban olin it nedemek ya insaliktan nasibinizi almamisiniz

Valla ben korktum şimdi benim kayniminda 1 tane var 8 yıldır olmuyor ya onlarda bende isterlerse yeminnolsun dünyayı başlarına yikarimmmmm

19 yasinda ve ikinci cocuk
Hos bu is yasla ilgili degil bizim annelerimiz de erken anne olmus bizi mi vermisler soylenecek cok sey varda
Aynen oyle vardaa iste ben 21yasnda anne oldum erken biliyorum hatta ama esim istedi

Yazi k cocuga senin sutun aka cak goguslerin siscek sutten peynirliycek ama baskasi onu mamayla besliycek oldu pasam baska ne istiyon tatlida yermisin ustune

Aynen oyle vardaa iste ben 21yasnda anne oldum erken biliyorum hatta ama esim istedi

Yazi k cocuga senin sutun aka cak goguslerin siscek sutten peynirliycek ama baskasi onu mamayla besliycek oldu pasam baska ne istiyon tatlida yermisin ustune

Oldu olacak ticarete cevirsinler bu isi !! Allah belasini verir umarim !!!
Sende anneyim diye gez. Senin yaptigin anneligi evde ben kedime kopegime yapmiyorum tuhh sana

Aşağıda yer alan suçtan C. Savcısının haklarında soruşturma açabileceğini de unutmamak gerekir.
Çocuğun soybağını değiştirme

MADDE 231 - (1) Bir çocuğun soybağını değiştiren veya gizleyen kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Hatta resmi evrakta sahtecilik suçu da oluşuyor. Ama şikayet eden kimse olmazsa savcılık harekete geçmeyebilir.

Üst taraf çok uzundu o yuzden alıntılamadım ama konu aynı doğan çocugun akraba bile olsa başka birine verilmesi

Hukuk sitesinden alıntıladım.Hala neyin aklını veriyorsunuz bu kadına.

Oldu olacak ticarete cevirsinler bu isi !! Allah belasini verir umarim !!!
Sende anneyim diye gez. Senin yaptigin anneligi evde ben kedime kopegime yapmiyorum tuhh sana
Acciksayakta banlanakmii kiz canim cekti hic banlanmadim ilk olsun

Merhaba,
hepinizin hassasiyetini anlıyorum ama ortada henüz işlenmiş bir suç olmadığından emniyetin de yapabileceği birşey yok maalesef.

Konu sahibesi Doğum sonrası bebeği elinden zorla alınırsa kendi suç duyurusunda bulunabilir zorla bebeğimi kaçırdılar diye, o zaman polisimiz gerekeni yapar, bu arada öyle ben bebeği verdim vb şeyler elden bebekleri evlatlık vermek yasal değil, hiçbir hukuki dayanağı yok, konu sahibesi gerekirse eşi ve ailesini suç işlemeye teşebbüsten şikayet edebilir, kimse zorla bir başkasının bebeğini alamaz, daha olmadı kendi ailesine sığınsın, üyenin yaşı küçük ve belli ki eşine aşık, evlat mı çocuğunu gözünü kırpmadan başkasına verecek bir adama duyulan aşk mı daha ağır basar?

Banlanakmi Mune abla baya,saymak geliyo icimden bu ne yaa evlat verme teklifi ben tirnagini vermem
hastalansa keske ben hasta olsam diyorum bu ne boyle sok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…