Verememmm. Kızlar yardmm

Siz niye şikayet etmiyorsunuz? Polise şikayet edin.Polis olmuyorsa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına şikayet edin.Ulaşabildiğiniz her yere ulaşın.İçiniz nasıl rahat ediyor.Cesaretiniz yoksa söyleyin ben edeyim.Hatta bu yazdığınız ihbar kabul edilir biliyorsunuz değil mi?

bunu soracak cesareti kimden almışlar çok merak ettim gerçekten ne cesaret yani eşinizin aklına girmeleri ayrı birşey zaten sizin kesin bir dille uyarmanız lazım hatta ben muhattap dahi olmam resmen saçmalık kimin çocuğunu kimden alıyorlar

Valla bi gidisle ilk banimi yiyecegim agzimda okadar laf varki dogurdunuzu veririn bidaha yaparsiniz onuda verin bu isi ticatere cevirin.
Ya sinirim cok bozuldu gercekten buraya gelio konu acacigina git onlarin a.et yarabin alemin ya

Kesinlikle vermeyin... Bunu teklif eden eşi direkt bosardim kesin ve net... Zaten bı çocukları varmış işte... Tövbe tövbe... İsterse 15 çocuğum olsun ,nefesim açlıktan koksun ama yine de vermem,yerleri benim yanım...

Bekleedim ki burda bana boyle teklifle geldiler bende onlari rezil rusva ettim. Evi baslarina yiktim gibi v.s oraniza burunazi sahip olun baskasina vereceginize iki dakikalik zevk icinsatmayin cocugu yaziklar olsun size sizin gibilere

Bu konuyu ihbar etsek ve araştırılsa. Ip adresi falan çıkıyor sonuçta sitede. Degil mi?

Evcil hayvan mı bu dogunca verilecekmiş.
Kusura bakmayın verenler için vermeyi düşünenler için söylüyorum.
Çok bakamıyorlarsa itler gibi dogurup çocuk vermesinler.
Korunmayı bilmiyorlarsa mümkünse şey yapmasınlar.
Eşim böyle bir teklifle gelse gerçekten kovarım tek başıma büyütürüm yavrulamı ama yine de gözümün önünde olurlar.
Edt:Hayvanlar bile bilerek yavrularını terk etmezler açsın eşiniz youtubeden izlesin.

Kızlar gerçekten öyle bahsediyorlar ki acaba ben mi yanlış düşünüyorm diye düşünmedim değil. Öyle normal gibi gösteriyorlar kii
bunu size ne hakla!!!!! ne cüretle söyleyebiliyorlar!!!!

bu yüzü nerden buluyorlar

sert net bir şekilde böyle şaka sevmediğinizi bir daha tekrarlamamalarını söyleyin!!!

Bu konuyu ihbar etsek ve araştırılsa. Ip adresi falan çıkıyor sonuçta sitede. Degil mi?
Evet aynı şeyi düşünüyorum.
Mune sayın yöneticiler bu çok önemli bir durum ve önemli bir suç.Bu konu hakkında kesinlikle suç duyurusu yapılmalı.Ayrıca Karakedck nicli bayanın yazdığıda bunun gibi bir durum.Ben kendisine yazdım ama hemen offline duruma geçildi.Ne yapılması gerekiyor.Bu yazılanları göstererek suç duyurusunda bulunmak istiyorum.

Bu tam anlamıyla sacmalik ne demek olmuyosa olmuyodu rabbim bilir n demek kendi evladını vermek dünyayı yakar yıkar im yinede canımın parcasini kim olursa olsun vermem esinizde sacmalamis aklına giriyorlar ne demek esimizde tepki vermesi lazım ayyy sakin sakin nasıl verirsiniz her derdini sancisini sen çek niye buytmeyesin benim gorumcemin 5 tane çocuğu var valla paşa paşa bakıyor sakin bacim sakin

Malesef ulkemizde rastlanan sacma sapan bir gercek.
Şunu düşün o cocuk buyuyecek senin gozunun onunde anne diye başkasına diyecek.
Sana da yenge...
Of ya sakin verme eşin nasil razı olur aklim almiyor

Hayır kadın vermezse bunlar kaçırırlar bile cocugu, baksana kafaya koymuşlar... Ben anne olarak düşündüğümde çıldırıyorum,son nefesimi rabbim gogsumden sokmedikce yavrumu vermem yaaa,bu kadar basitt...

yuh diyorum baska bise demiyorum bu ne yaa cocum vermek ne fincanla kahve ister gibi kendilerinin var bi tane daha ne istiyolar sukretsinler otursinlar isterse senin on tane olsun verilirmi yaa

Cocuguolmayanlar oylemi yapiyolar ver die cocukmi istiyolar cildirmis hepsi bu ne sacma bise direkt uyar esini asla de hala zorlarlarsa polisi veya aile sosyal politikalar bakanligimi ara
Millet cildirmis

benim kopegim dogum yapti , yavrularini bana bile dokundurtmadi , dunyanin en sakin ve uysal kopegiydi ama kulubesine yaklasana hirlayip havlayip korkutuyordu , it demeyin pek com insandan daha iyi annelik yapiyor hayvanlar

Sen emin ol biraz daha israr edilsin verir cocugu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…