Siz niye şikayet etmiyorsunuz? Polise şikayet edin.Polis olmuyorsa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına şikayet edin.Ulaşabildiğiniz her yere ulaşın.İçiniz nasıl rahat ediyor.Cesaretiniz yoksa söyleyin ben edeyim.Hatta bu yazdığınız ihbar kabul edilir biliyorsunuz değil mi?Polise ne diycek evet ben kabul ettim sonra bebegim oldu verdim hediyelrinidr aldim simdide pismanim mi?
Oğluna oyle bir hazirlik yapmislardi ki anneye alismasin diye emzirmesine bile izin vermediler.
Ay cok zor vir durum ya hala aklima geldiginde icim sizliyor var hayla boyle hayatalr maalesef
bunu soracak cesareti kimden almışlar çok merak ettim gerçekten ne cesaret yani eşinizin aklına girmeleri ayrı birşey zaten sizin kesin bir dille uyarmanız lazım hatta ben muhattap dahi olmam resmen saçmalık kimin çocuğunu kimden alıyorlarMerhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
Ya ihbar etsen ne olcak ? Bunlar nasil insanlar ya sinir kirizi gecirircegim !!!Bu konuyu ihbar etsek ve araştırılsa. Ip adresi falan çıkıyor sonuçta sitede. Degil mi?
bunu size ne hakla!!!!! ne cüretle söyleyebiliyorlar!!!!Kızlar gerçekten öyle bahsediyorlar ki acaba ben mi yanlış düşünüyorm diye düşünmedim değil. Öyle normal gibi gösteriyorlar kii
Evet aynı şeyi düşünüyorum.Bu konuyu ihbar etsek ve araştırılsa. Ip adresi falan çıkıyor sonuçta sitede. Degil mi?
Bu tam anlamıyla sacmalik ne demek olmuyosa olmuyodu rabbim bilir n demek kendi evladını vermek dünyayı yakar yıkar im yinede canımın parcasini kim olursa olsun vermem esinizde sacmalamis aklına giriyorlar ne demek esimizde tepki vermesi lazım ayyy sakin sakin nasıl verirsiniz her derdini sancisini sen çek niye buytmeyesin benim gorumcemin 5 tane çocuğu var valla paşa paşa bakıyor sakin bacim sakinMerhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
Malesef ulkemizde rastlanan sacma sapan bir gercek.Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
benim kopegim dogum yapti , yavrularini bana bile dokundurtmadi , dunyanin en sakin ve uysal kopegiydi ama kulubesine yaklasana hirlayip havlayip korkutuyordu , it demeyin pek com insandan daha iyi annelik yapiyor hayvanlarEvcil hayvan mı bu dogunca verilecekmiş.
Kusura bakmayın verenler için vermeyi düşünenler için söylüyorum.
Çok bakamıyorlarsa itler gibi dogurup çocuk vermesinler.
Korunmayı bilmiyorlarsa mümkünse şey yapmasınlar.
Eşim böyle bir teklifle gelse gerçekten kovarım tek başıma büyütürüm yavrulamı ama yine de gözümün önünde olurlar.
Edt:Hayvanlar bile bilerek yavrularını terk etmezler açsın eşiniz youtubeden izlesin.
yuh diyorum baska bise demiyorum bu ne yaa cocum vermek ne fincanla kahve ister gibi kendilerinin var bi tane daha ne istiyolar sukretsinler otursinlar isterse senin on tane olsun verilirmi yaa
Cocuguolmayanlar oylemi yapiyolar ver die cocukmi istiyolar cildirmis hepsi bu ne sacma bise direkt uyar esini asla de hala zorlarlarsa polisi veya aile sosyal politikalar bakanligimi ara
Millet cildirmis
O potansiyel var evet bu konuyu acmasi bile onu gosteriyoSen emin ol biraz daha israr edilsin verir cocugu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?