Verememmm. Kızlar yardmm

Ay verin ne olacak alt tarafi sizin caninizin parcasi minicik bir bebek..nasil olsa bi tane daha yaparsiniz..
Siz dalgami geciyorsunuz burda?
Yardim edin diye konu acacaginiza simdiden gidin polise bildirin!

Niye onuzmu doguruyorsunuzda bakamayacagini düşünüp birini istiyorlar bunlar neyin kafasını yaşıyorlar başka çocuk yapmayın bari üçüncüsü nu kesin alırlar sizden

Hayır tabiki. Öyle tuhaf insanlar ki. Tüm aileye söylüyorlar. Birinizin çocuğunu alacaz mecbur diye. Kaynım değil ama eşi öyle yapıyor. Sonunda şuan bize takılmış durumda.
Polise giderim de mumkun degil verme aklina girmesinler sonra cok pisman olursun ve bu isin sonu iyi bitmez. Eger baska cocuk istemiyorsan da ikinci cocugunu yap ve iyice korun. Bu bebegin olmasa da ucuncuye goz dikebilirler yine. Sakin verme burda yazilanlari okut onlara.

nesi normal ya senin de ikinci sonucta
hayatta vermem

Çocuğu istemeden kazayla falan mı yaptınız da kocanız da kabullenmiş. Çok çok çok milattan önceki hikayelerde duymuştum galiba hiç çocuğu olmayan etlisine vermişler diye. Yıl 2017. 21. Yüzyıldayız. İkinci çocuk için evlatlık alsınlar yurttan. Ya hepsinden geçtim. Kocana naptılar ki aklına girdiler. Milyonlar verseler girilemez bi babanın kafasına. Ve anne olarak buraya getirelemeyecek kadar net bi konu

Hayır tabiki. Öyle tuhaf insanlar ki. Tüm aileye söylüyorlar. Birinizin çocuğunu alacaz mecbur diye. Kaynım değil ama eşi öyle yapıyor. Sonunda şuan bize takılmış durumda.
Birinizin çocuğunu alicaz mecbur ne demek ya millet buna cocuk vermek zorundami böyle saçma bısey duymadım anneli babalı çocuklara göz dikiceklerine yetimhanede annesiz babasız sıcak yuva bekleyen birsuru cocuk var onlardan alsinlarda bari sevaba girsinler

10 tane olsa bitanesini vermem yeterli bir cevap mı sizin için.
hemde çok yakınıma ayağımın dibine benim gözümün içine baka
baka onlara anne baba diyecek şekilde.sanırım ailecek normal değilsiniz.
nasılsa bizim istediğim zaman oluyor verelim gitsin diye düşünüyor galiba
babası olacak şahıs.

10 tane olsa bitanesini vermem yeterli bir cevap mı sizin için.
hemde çok yakınıma ayağımın dibine benim gözümün içine baka
baka onlara anne baba diyecek şekilde.sanırım ailecek normal değilsiniz.
nasılsa bizim istediğim zaman oluyor verelim gitsin diye düşünüyor galiba
babası olacak şahıs.

Siz normal misiniz ? Böyle bir şeyin şakasını bile yapmış olsalar bağları kopartıp, görüşmeyi neden kesmediniz ??

bi baba böyle bişeye ikna olmuş olamaz şaka gibi bence o adamı boşa zira çocuğunu vermen söz konusu olmamalı asıl soracağın soru bu olmalı

Oha be !
Daha neler.
Üstelik kocanın aklına nasıl giriyorlar bu konuda anlamıyorum.
Gerizekalı desem hakaret olur gerizekalılara yahu.

öyle kocaya çocuk mu doğurulur

diyemiyor mu çocuk benim babası benim para benim istediğim kadar yapar bakarım

kocamın aklına girmişler ne demek

allahım ne konular var ya

öyle bir aileden kurtar kendini bence ne biçim insanlar

ne demek çocuk vermek ya
pardonda eşiniz ve kaynınız sizi taşıyıcı anne olarak mı kullanıyor

Önce kocanı kaynınlara evlatlık ver . Hemen ayrıl çocuklarınıda alıp arkana bakmadan kaç. Bu teklifle gelen ve teklifi onaylayan insanla hayat ne kadar gider bilmem. Bunun şakasını bile yapmaları mide bulandırıcı bırak gerçeğe dönüşmesi. Çok çocuk istiyorsalar çocuk esirgemede bir sürü aileye muhtaç çocuk var. Siz diyemediniz mi kendi çocuklarını size versinler bakalım ne olurmuş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…