- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Polise giderim de mumkun degil verme aklina girmesinler sonra cok pisman olursun ve bu isin sonu iyi bitmez. Eger baska cocuk istemiyorsan da ikinci cocugunu yap ve iyice korun. Bu bebegin olmasa da ucuncuye goz dikebilirler yine. Sakin verme burda yazilanlari okut onlara.Hayır tabiki. Öyle tuhaf insanlar ki. Tüm aileye söylüyorlar. Birinizin çocuğunu alacaz mecbur diye. Kaynım değil ama eşi öyle yapıyor. Sonunda şuan bize takılmış durumda.
Birinizin çocuğunu alicaz mecbur ne demek ya millet buna cocuk vermek zorundami böyle saçma bısey duymadım anneli babalı çocuklara göz dikiceklerine yetimhanede annesiz babasız sıcak yuva bekleyen birsuru cocuk var onlardan alsinlarda bari sevaba girsinlerHayır tabiki. Öyle tuhaf insanlar ki. Tüm aileye söylüyorlar. Birinizin çocuğunu alacaz mecbur diye. Kaynım değil ama eşi öyle yapıyor. Sonunda şuan bize takılmış durumda.
Kesin çenenizi. Aklınızı başınıza alın. Dediğinizi kulağınız duysun diyeceksiniz.Hayır veririm demiyorum yaa. Ne yapabilirim diyorum. Ne diyeyim de çenelerini kapatayım diyorum
öyle bir aileden kurtar kendini bence ne biçim insanlarHayır tabiki. Öyle tuhaf insanlar ki. Tüm aileye söylüyorlar. Birinizin çocuğunu alacaz mecbur diye. Kaynım değil ama eşi öyle yapıyor. Sonunda şuan bize takılmış durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?