- 19 Ağustos 2017
- 513
- 5.607
- 103
HahshxjsmsmxkskkcjxnsB
Sağol canım düşünmen yeter vallaBide akraba olcaklar.senin kadar düşünen çıkmadı içlerinden valla hehehe
Merhaba,
hepinizin hassasiyetini anlıyorum ama ortada henüz işlenmiş bir suç olmadığından emniyetin de yapabileceği birşey yok maalesef.
Konu sahibesi Doğum sonrası bebeği elinden zorla alınırsa kendi suç duyurusunda bulunabilir zorla bebeğimi kaçırdılar diye, o zaman polisimiz gerekeni yapar, bu arada öyle ben bebeği verdim vb şeyler elden bebekleri evlatlık vermek yasal değil, hiçbir hukuki dayanağı yok, konu sahibesi gerekirse eşi ve ailesini suç işlemeye teşebbüsten şikayet edebilir, kimse zorla bir başkasının bebeğini alamaz, daha olmadı kendi ailesine sığınsın, üyenin yaşı küçük ve belli ki eşine aşık, evlat mı çocuğunu gözünü kırpmadan başkasına verecek bir adama duyulan aşk mı daha ağır basar?
Evet suç duyurusunda bulunabilirsiniz isterseniz, biz bireysel şikayetleriniz konusunda bir yönlendirme yapamıyoruz.Mune hanım konu sahibesi tarafından şuan için işlenmiş bir suç yok ancak konuya cevap veren üyelerden Karakedck isimli üye böyle bir olaya şahit olduğunu belirtmiş.Bu konuda ne yapılabilir.Bu kanunlarımızda varolan bir suç.Eylem gerçekleşmiş ve karşılığında ev araba gibi bir bedel alınmış.Yazılan bir konu ile suç duyurusunda bulanabiliyoruz diye biliyorum.Lütfen sizde bilgilerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler.
Biz sirinlerini goruruz deBiz,susup oturalim en iyisiMune abla kiziyo uslu bi cocuk olun ve sirinleri gorun diyoo =)
Cevap için teşekkür ederim.Suç duyurusunda sitenin ismini vermek zorunda olduğum için siz yöneticilere durumu önceden haber vermek isterim.Sonuçta bu sitenin yöneticisisiniz ve bilgilendirilmek hakkınız.Size ve bu siteye zarar gelmesini istemem.Kolay gelsin.Evet suç duyurusunda bulunabilirsiniz isterseniz, biz bireysel şikayetleriniz konusunda bir yönlendirme yapamıyoruz.
Valla ne kadar agir basarsa basin aski. Cocugunu verip ask mi yasayacak bu insanla.Merhaba,
hepinizin hassasiyetini anlıyorum ama ortada henüz işlenmiş bir suç olmadığından emniyetin de yapabileceği birşey yok maalesef.
Konu sahibesi Doğum sonrası bebeği elinden zorla alınırsa kendi suç duyurusunda bulunabilir zorla bebeğimi kaçırdılar diye, o zaman polisimiz gerekeni yapar, bu arada öyle ben bebeği verdim vb şeyler elden bebekleri evlatlık vermek yasal değil, hiçbir hukuki dayanağı yok, konu sahibesi gerekirse eşi ve ailesini suç işlemeye teşebbüsten şikayet edebilir, kimse zorla bir başkasının bebeğini alamaz, daha olmadı kendi ailesine sığınsın, üyenin yaşı küçük ve belli ki eşine aşık, evlat mı çocuğunu gözünü kırpmadan başkasına verecek bir adama duyulan aşk mı daha ağır basar?
Yazdığınız mesajla ilgili olarak bir çocuğun bu şekilde verilmesi kanunlarımıza göre ciddi bir suçtur.Bir vatandaş ve bir anne olarak bu mesaja istinaden suç duyurusunda bulunuyorum bilginize.Maalesef verdiama 2 yil direttiler kadina bi cocuk dogur ver diye.
Kayninin 15 senedir cocugu olmuyor drlar olmazda dems.
Zenginlikte sinir yoktu iste mirasimzii birakacak bir cocugumuz olsun diye diye, ve kadina araba ev sozuyle aldilar.
Haa simdi ne oldu kadin ankarada rahmini aldirdi dogumdan sonra rahminde hastalik cikti kac aydir kanamasi durmuyor vebirdaha cocugu olamayack.
Ben hep uzuntudn oldugunu düşünuyorm, her seferinde oglumu nasik verdim diye yanip tutusuyordu.
Nasıl yani yaa.. şimdi bu kadının kimliği bulunacak. Sonra da polisler kapısını çalıp, anlat bakalım kadınlar klübünde bahsettiğin olay nedir mi diyecek?Yazdığınız mesajla ilgili olarak bir çocuğun bu şekilde verilmesi kanunlarımıza göre ciddi bir suçtur.Bir vatandaş ve bir anne olarak bu mesaja istinaden suç duyurusunda bulunuyorum bilginize.
Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
Bilmem daha önce hiç başıma gelmedi.Öyle oluyordur herhalde.Kapıyı çalıp hakkınızda şikayet var diyorlardır.Bu durumun 3 yıla kadar hapis cezası var.Bir çocugun kaderi sözkonusu.Kadının kimliğinin bulunması benim derdim değil açıkçası.Nasıl yani yaa.. şimdi bu kadının kimliği bulunacak. Sonra da polisler kapısını çalıp, anlat bakalım kadınlar klübünde bahsettiğin olay nedir mi diyecek?
Tamam cezası vardır orası ayrı. Ben sitede yazılanların üstünden gidip nasıl şikayet edilebiliyor onu merak ettim. Yani birisi benim bi tanıdığım diye bi olay anlatmış. olayı yaşayan kendi bile değil.Bilmem daha önce hiç başıma gelmedi.Öyle oluyordur herhalde.Kapıyı çalıp hakkınızda şikayet var diyorlardır.Bu durumun 3 yıla kadar hapis cezası var.Bir çocugun kaderi sözkonusu.Kadının kimliğinin bulunması benim derdim değil açıkçası.
Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
Dediğim gibi bilmiyorum.Suan 183 ü arıyorum ulaşamadım henuz.Nette araştırdım dilekçe yazılması gerekiyormuş ama kadın ve cocuk olaylarında 183 aranabiliyormuş.Tamam cezası vardır orası ayrı. Ben sitede yazılanların üstünden gidip nasıl şikayet edilebiliyor onu merak ettim. Yani birisi benim bi tanıdığım diye bi olay anlatmış. olayı yaşayan kendi bile değil.
eğer böyle birşey yaparlarsa direk suç duuyurusunda bulun ve eşinden de ayrılMerhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
.Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?