Verememmm. Kızlar yardmm

Mune hanım konu sahibesi tarafından şuan için işlenmiş bir suç yok ancak konuya cevap veren üyelerden Karakedck isimli üye böyle bir olaya şahit olduğunu belirtmiş.Bu konuda ne yapılabilir.Bu kanunlarımızda varolan bir suç.Eylem gerçekleşmiş ve karşılığında ev araba gibi bir bedel alınmış.Yazılan bir konu ile suç duyurusunda bulanabiliyoruz diye biliyorum.Lütfen sizde bilgilerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler.

Evet suç duyurusunda bulunabilirsiniz isterseniz, biz bireysel şikayetleriniz konusunda bir yönlendirme yapamıyoruz.

2 tane değil 1000 tane milyonlarca olsa bile bir anne bunu asla kabul etmez etmemesi gerekir.bu nasıl bir mantıktır yahu

Evet suç duyurusunda bulunabilirsiniz isterseniz, biz bireysel şikayetleriniz konusunda bir yönlendirme yapamıyoruz.
Cevap için teşekkür ederim.Suç duyurusunda sitenin ismini vermek zorunda olduğum için siz yöneticilere durumu önceden haber vermek isterim.Sonuçta bu sitenin yöneticisisiniz ve bilgilendirilmek hakkınız.Size ve bu siteye zarar gelmesini istemem.Kolay gelsin.

Valla ne kadar agir basarsa basin aski. Cocugunu verip ask mi yasayacak bu insanla.
Bir insanda vicdan olacak olmasa o insandan korkun.
Midem bulaniyor bu durumdan hazmedemiyorum ..

Eşim böyle bişe dese hiç tereddüt etmem boşanırım.
Seni buna zorlarlarsa polise şikayette bulun.

Konu sahibesi sizin konu ile ilgili eyleme geçirilmiş bir suçunuz henüz yok ancak eşiniz ve ailesi çocuğun doğumundan sonra bu suçu işleyecekler gibi görünüyor.Çocukların korunmasi devlet sorumluluğu altındadır ve durum onu gösteriyor ki siz bişey yapamıyorsunuz henüz.Yazdığınız mesaja istinaden çocuğun korunması için bir vatandaş ve bir anne olarak bebeği düşündüğüm için yazdığınız konu ile ilgili suç duyurusunda bulunuyorum bilginize.

Yazdığınız mesajla ilgili olarak bir çocuğun bu şekilde verilmesi kanunlarımıza göre ciddi bir suçtur.Bir vatandaş ve bir anne olarak bu mesaja istinaden suç duyurusunda bulunuyorum bilginize.

Konu sahibi sormak istediğin sorunun cevabı "hayır, istekleri normal değil" Sen bunu bil ve arkanda dur bebeğinin yeter.

Yazdığınız mesajla ilgili olarak bir çocuğun bu şekilde verilmesi kanunlarımıza göre ciddi bir suçtur.Bir vatandaş ve bir anne olarak bu mesaja istinaden suç duyurusunda bulunuyorum bilginize.
Nasıl yani yaa.. şimdi bu kadının kimliği bulunacak. Sonra da polisler kapısını çalıp, anlat bakalım kadınlar klübünde bahsettiğin olay nedir mi diyecek?

Eşiniz iyi değil ,
İsteyen aile iyi zaten değil pskolojik olarak normal görürüm ancak bunu size empoze ettikleri için ,sizin pskolojiniz hiç iyi değil
Yani acaba olabilir mi diye bir soru içerisindesiniz !Annesi babası var onun Allah aşkına !NE fikri,
Çocuk esirgeme kurumunda olan aile bekleyen yavrular var oradan edinsinler.
Belki süreç geç olabilir ama olur yani,

Nasıl yani yaa.. şimdi bu kadının kimliği bulunacak. Sonra da polisler kapısını çalıp, anlat bakalım kadınlar klübünde bahsettiğin olay nedir mi diyecek?
Bilmem daha önce hiç başıma gelmedi.Öyle oluyordur herhalde.Kapıyı çalıp hakkınızda şikayet var diyorlardır.Bu durumun 3 yıla kadar hapis cezası var.Bir çocugun kaderi sözkonusu.Kadının kimliğinin bulunması benim derdim değil açıkçası.

Tamam cezası vardır orası ayrı. Ben sitede yazılanların üstünden gidip nasıl şikayet edilebiliyor onu merak ettim. Yani birisi benim bi tanıdığım diye bi olay anlatmış. olayı yaşayan kendi bile değil.

Doğmamış çocuğunuzun ilerideki psikolojisi için, bakma gücünüz varsa asla böyle bişey yapmayın.

Yoksa bile 2.çocuğu düşünmemeniz gerekirdi.

Dediğim gibi bilmiyorum.Suan 183 ü arıyorum ulaşamadım henuz.Nette araştırdım dilekçe yazılması gerekiyormuş ama kadın ve cocuk olaylarında 183 aranabiliyormuş.
Olayı yaşayan kendi değil ama olaya tanık olmuş.Prosedür nasıl işliyor bilmiyorum.

Ayrıca Kadın ve çocuğa yönelik istismarın önlenmesi, Kadınların toplumdaki statülerinin yükseltilmesi, Çocukların yüksek yararının gözetilmesi amacıyla yapacağınız suç duyurularında 183 numaralı ücretsiz sosyal hizmetler danışma hattından yararlanabilirsiniz. ( Alıntıdır )

Bu şekilde yazıyordu.

eğer böyle birşey yaparlarsa direk suç duuyurusunda bulun ve eşinden de ayrıl

.
Beyinler göçü gerçekleşmiş bunların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…