Verememmm. Kızlar yardmm

nasil iciniz alacak ki? karninizda kipir kipir hareket edecek sonra dogacak gogsunuzden sut akacak ama bebeginiz yaninizda yok. nasil dayanacaksiniz. rabbim gostermesin 10 tane olsa 11. vermem. hem o cocuk icin dusunsenize. bir beni mi sigdiramadin diyecek size

Banada kadının biri bu muhabbetler i konuşmak üstüne düşmeyecek biri

ablanın olmuyorsa versene demişti

kimse bana onu teklif edemez etsede vermem yani çocuğum bana teyze diyecek mesela...

Sonra ablam kızacak ben susacam yanımda mümkün değil canımdan can anneme bile iki saat bıraksam özlerim nasıl verilir ki mümkün değil

Normal değil anormalinde üstünde sizin normalmi diye sormaniz en az bu durum kadar anormal evlat sizin evladiniz üstelik bu bı suç eşiniz sizi zorlarsada ben olsam o adamı bosarim genede evladimi vermem

benim kopegim dogum yapti , yavrularini bana bile dokundurtmadi , dunyanin en sakin ve uysal kopegiydi ama kulubesine yaklasana hirlayip havlayip korkutuyordu , it demeyin pek com insandan daha iyi annelik yapiyor hayvanlar
Hayvanları severim, buradaki kullandıgım it kelimesi aşagılayıcıgı değil, bir nevi atasözü vardı onu söylemek istedim.
Köpekler tek dogum yapmazlar o sebepten örneklendirmede kullandım.

Ole sacmalik mi olur jaa

Yok artik insan evladini verir mi ne bu bir bardak şeker mi ? Kuşlarımın yavrusunu bile sahiplendiremedim ben şahsen.. Çok istiyorlarsa evlat edinsinler sevgiye muhtaç çocuklar varken karnindaki yavruya göz dikiyorlar akbaba gibi pes!! Kocan da ayri bir tartisma konusu..

Tansiyonum düştü burada yemin ediyorum bana biri böyle birşey teklif etsin katil olurum önce onları sonra kocamı öldürürüm

Kardeşim hangi memlekette yaşıyorsun sen bi söylesene. Kim benim elinden evladımı alabilir adamın alnını karışlarım ben desene. Hem senin anan baban yok mu? Sen ŞEREFSİZ insan musveddelerine sor bakalım ellerinde ki çocuklarını başkalarına versinler bakalım öyle bakkaldan ekmek almak gibi oluyormuymuş

ASLA ASLA ASLA ASLA bebeği verme gerekirse boşanma davası aç canın pahasına verme. Asbei

Şaka mı bu ya biri bana böyle bir şey soylicekte ağzını burnu dağıtıp polise verir gebertirim onları sanki eşyadan bahsediyorlar verecekmiş saçmalığa bak kocanın aklına nasıl giryolar ya sanki ev için kredi için aklına girecekler çocuk bu evlat canın parçası şaka gibi

Hayır veririm demiyorum yaa. Ne yapabilirim diyorum. Ne diyeyim de çenelerini kapatayım diyorum
Yahu ihbar ederim bebeği zorla elimden aldılar derim diyeceksiniz yeri göğü inleteceksiniz hayır hadi 4 5 çocuk olur musallat olurlar anlarım da bu 2. Bebekte birinizin bebeğini alacağız diye karabasan gibi nasıl çökerler.

Bu durum bizim ailemizde de oldu zamaninda. Cocuktum cok anlamiyordum. Teyzem 4.cocugunu eltisine verdi. Onlarin hic olmuyordu. Teyzem haftalarca aylarca bizim evimizde kaldi, annemin yaninda teselli aradi cok agladigini hatirliyorum. Dayim kardesine verdi 3.cocugunu. Bu cocuklar sonradan gercegi ogrendiler. Ama hic kavga gurultu cikmadi nasil kabullendilerse. Buyudukce boyle birsey nasil yaparlar diye hep sormusumdur anneme. Hatta daha gecen yine konusmasi gecti ben de ben olsam anneme babama gider hesap sorardim dedim. Anlasilan simdi alan da satan da memnun gibi bir durum var.

Siz de boyle ciddi bir durumda aklinizi neden karistiriyorsunuz. Cocuk sizin degil mi siz doguracaksiniz dag basimi orasi Allah askina? Cocuk verilir mi oyuncak bebek mi bu ya kendinize gelin.

Böyle zeka geriliği olan insanların genlerini ne diye devam ettirirsiniz ki!çocuğunuzda aptal olsun diye mı! Bunu hakaret etmek için söylemiyorum eşinizden cidden zeka geriliği var.böyle sürü psikolojisine sahip koyun gibi insanlarla evlenmemeliydiniz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…