- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
Para ne alaka anlamadım
Normal değil anormalinde üstünde sizin normalmi diye sormaniz en az bu durum kadar anormal evlat sizin evladiniz üstelik bu bı suç eşiniz sizi zorlarsada ben olsam o adamı bosarim genede evladimi vermemMerhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
Hayvanları severim, buradaki kullandıgım it kelimesi aşagılayıcıgı değil, bir nevi atasözü vardı onu söylemek istedim.benim kopegim dogum yapti , yavrularini bana bile dokundurtmadi , dunyanin en sakin ve uysal kopegiydi ama kulubesine yaklasana hirlayip havlayip korkutuyordu , it demeyin pek com insandan daha iyi annelik yapiyor hayvanlar
Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
O benim çocuğum size veremem diyeceksinHayır veririm demiyorum yaa. Ne yapabilirim diyorum. Ne diyeyim de çenelerini kapatayım diyorum
ok anladim ben siziHayvanları severim, buradaki kullandıgım it kelimesi aşagılayıcıgı değil, bir nevi atasözü vardı onu söylemek istedim.
Köpekler tek dogum yapmazlar o sebepten örneklendirmede kullandım.
Yahu ihbar ederim bebeği zorla elimden aldılar derim diyeceksiniz yeri göğü inleteceksiniz hayır hadi 4 5 çocuk olur musallat olurlar anlarım da bu 2. Bebekte birinizin bebeğini alacağız diye karabasan gibi nasıl çökerler.Hayır veririm demiyorum yaa. Ne yapabilirim diyorum. Ne diyeyim de çenelerini kapatayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?