Verememmm. Kızlar yardmm

Hayır veririm demiyorum yaa. Ne yapabilirim diyorum. Ne diyeyim de çenelerini kapatayım diyorum

Ne demek ne yapabilirim?

Sacmalamayin hayatta olmaz canimi veririm cocugumi vermem bir daha bu konuyu acanin da suratina bakmam boyle bilin....
Diyeceksin.
Anladin mi?

Iyi ezberle

Bu soruyu burada sorduğun için senin de kafana girmişler galiba. Üstelik 19 yaşındasın Allah ım ya. Çenelerini kapatman için kocan zorlarsa seni polise gideceksin. Kafayı yemiş insanlar

Hayır veririm demiyorum yaa. Ne yapabilirim diyorum. Ne diyeyim de çenelerini kapatayım diyorum
Diyeceğin tek şey bu kuzunun anası var babası var azcık haddinizi bilin canımı size veremem ben istesem sen verirmiisn diyo sor bakalım senin yerine azıcık kendilerini koysunlar eşinin ağzınada banyo terliği ile bi vuruver hadsiz adam

onlarada kimsesiz yeni doğmuş bi sürü ana kuzusu var gitsinler evlat edinsinler daha sevap bi kuzunun hayatını kurtarsınlar

oha yok artık.

eşinin nasıl aklına girmişler ya bi çuval patates mi bu?

Senin kocan kesin para kokusu aldı. Tüp bebek parasını kocana verecek o haysiyetsizler..
Doğuma girerken görevlilere şüphelerini mutlaka anlat kimseye emanet etmeyin de onlar gerekeni yapar..

"Bir defa daha bu konuyu açarsanız sizi mahkemeye veririm ( çünkü size doğumda bebek öldü denilebilir kumpas kurulabilir belli bir zaman bebek bir yerde tutulur derken evlatlık aldık diye çıkarlar ortaya dolayısıyla bebeğinizin hayatı şu an tehlikede)
Eşinize de " seni de saniyesinde boşarım" diyeceksiniz bakın bakalım bir daha sorabiliyorlar mı embesiller

Büyük konuşmayayım ama eşim bana böyle bir fikirle gelse onuda bosar ıkı cocugumuda alır giderim . O nasıl bir saçmalıktır.

Topla tasını tarağını terk et bu kocayı. Polise de gidip suç duyurusunda bulun. Bir avukat bul. Boşanma davasıyla birlikte tazminat davası mı açarsın ne yaparsın bilmiyorum. Ama hemen uzaklaş bu insanlardan.

Bu nasıl bir saçmalık ve niye bakamiyormussun

normal mi diye soruyorsunuz bir de, tabi canım normal, biz de doğurup doğurup eş dost akrabadan isteyenlere dağıtıyoruz zaten

ne yapabilirimi var mı bunun, mevcut çocuğunuzu biri elinizden alsa ne yaparsınız? aynısını yapın işte.

Bu ne sacmalik sakami boyle bisey söylemelerine bile inanamiyorum. Ne yapabilirim ne demek tabikide verilmez evlat bu ya. Sanki esya istiyolar rahatliga bak. Bi anneye bu nasil utanmadan siklmadan soylenebiliyo pes yaa

"Hepinizi polise şikayet ederim. Çete bunlar derim. Koruma isterim yanımıza yaklaşamazsınız" de yeter.

Yalnız hala o adamla nasıl evli kalabiliyorsun anlamıyorum. Köpek yavruları bile satılmıyor artık kendi çocuğunu satan bir adamla evli olmak??? İşin çok zor bu manyaklarla..

Doğuma onlara haber vermeden git. Kendi ailenle konuş yanında olsunlar doğumda. Görevlilere söyle kimseye emanet etmesinler sen kucağına alacak kadar ayılmadan.. Anlaşılan yaşının küçüklüğünden, cahilliğinden faydalanacaklarını düşündü insafsızlar..

Buradaki yorumların tümünü eşinize okutun bence.Belki kendine gelir.

Soruyor musun ben olsam onu dedikleri anda baslarina yikardim orayi bu ne terbiyesizlik evlat be bu sanki evcil hayvan bakamayip ikincisini aliyorlar

çüşşş yok daha neler!!!! 1800 lerden mi kalmışlar? öyle eşe bas tekmeyi gönder gitsin durduğun hata!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…