Verememmm. Kızlar yardmm

Bunu sormanız bile şaka gibi ya. Ne demek fikir verin. Bebeği verin mi diyelim yani. Allahım ne günlere kaldık. Tekrar tekrar okuyorum yanlış mı diye. Yok doğru okumuşum.

Eğer kimsesiz çocukları evlat edecek kalpleri olsaydı anne babası hayatta olan , doğmamış çocuğa göz dikmezlerdi.
Onların derdi aynı kandan birileri. Uğraşmadan didinmeden evlat sahibi olmak.
Bir kızları var yetmiyor , aç gözlü , kötü kalpli insanlar evlat edinmesinler.
Yazık yavrulara.

Herkes söylemiş zaten doğumda muhakkak görevlileri uyarın,aileniz de yaninizda olsun. Bu zihniyetteki insanlardan her şey beklenir. Ben eltime bırak kızımı vermeyi yalniz göndermem,ne diyosunuz siz dünya ne kadar kötü bi yer farkında değilmisiniz? Evladınız sahip çıkın... Gerekirse şikayetçi olun bi daha lafını edemesinler...

Hemen savcılığa git doğacak çocuğumun başına bir şey gelirse kaynım eltim ve eşim sorumludur diye dilekçe ver. Bu işin şakası yok.

Son düzenleme:

Senin kocan kesin para kokusu aldı. Tüp bebek parasını kocana verecek o haysiyetsizler..
Doğuma girerken görevlilere şüphelerini mutlaka anlat kimseye emanet etmeyin de onlar gerekeni yapar..

Arkadaş çok güzel yakalamış, ben kocanın akılsız olduğunu yazmıştım ama düzeltiyorum şimdi: hem vicdansız hem paragöz.. Nasıl bir aileye düşmüşsünüz böyle?? 19 yaşında ikinciye hamile kaldıysanız kaç yaşında evlendiniz? Bütün bunlar olurken anne babanız ne yapıyordu??

Hem çocuğunuzun hem de karnınızdaki bebeğin sorumluluğu size ait, lütfen “ne diyeyim onlara” diye düşüneceğinize çirkefe bağlayın çıkaracağınız bütün rezaleti çıkarın, hepsi hakediyorlar çünkü

Pardon da bu bizde yok sizde un varsa biraz versene gibi olmamis mi ? Bu bir insan eşya değil. Insanlar cildirmis resmen o çocuğa acidim yazik günah anne babasinin onunla ilgili planlarina bak

Eşine pess,
akrabalara daha çok pesss,
eee size double pessss ne demek yardım edin!

Lütfen bir de eşinizle bundan sonra ki dönemlerde daha iyi bir korunma yöntemi uygulayın; daha bebeğiniz 9-10 aylık siz hamilesiniz daha 19 yaşındasınız, lütfen bu kadarını reva görmeyin kendinize..

Nasil yani?? Bizimle dalga gectiginizi dusunuyorum :)

Onlarin boyle birseyi talep edebilmesi ayri garip, esinizin kafasina girip sizin bu konuyu konusabilmeniz de ayri garip hatta uzucu

Siz kesin çocuğu verirsiniz

Vermeyecek olan kadının açtığı konusunda başka yazardı.

yapacağınız çok basit bir daha bunu dile dahi getirirseniz polise giderim açık ve net bitti bu ne ya çocuğunu bana ver ne demek bu benim 3. bacağım olsun istiyorum kendininkini kes onu bana ver demek kadar saçma hatta ben olsam direkt tüm iletişimimi keserim.

boyle olaylari cok gorduk malesef.sizin kocaniz kafayi mi yemis isterse 100 cocugum olsun bi tane vermem.evlat bu ya esya mi verilsin.benimde gorumcemin cocugu yok yasi baya buyuk ve tedavi olacak durumuda yok ona uzulur dua ederim asla ama asla cocugumu vermem.ben annem ablam disinda birilerine bi kac saatligine bile birakamiyorum bide temelli.allah askina sacmalamasinlar ya bak cildirdim

Tovbeler olsun boyle bisi olabilir mi? Ustelik bir tane kizi varmis daha ne istiyor. Allah ona saglikli uzun omur versin. Sacmalamayin gerekirse bosanin.

Hayır tabiki. Öyle tuhaf insanlar ki. Tüm aileye söylüyorlar. Birinizin çocuğunu alacaz mecbur diye. Kaynım değil ama eşi öyle yapıyor. Sonunda şuan bize takılmış durumda.
benim eltim bana boyle bisey soyleyecek hic cocugu falan olmuyo demem rezil ederim onu.sıkiyosa al derim terbiyesiz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…