Bunu sormanız bile şaka gibi ya. Ne demek fikir verin. Bebeği verin mi diyelim yani. Allahım ne günlere kaldık. Tekrar tekrar okuyorum yanlış mı diye. Yok doğru okumuşum.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/koca-icinn.1038777/
sen kalk hamile halinle kocana ne fanteziler yapsam diye konu aç, kocan gelsin çocuğu kardeşine versin.
değmezmişşş fanteziye değmezmiş o koca.
Hemen savcılığa git doğacak çocuğumun başına bir şey gelirse kaynım eltim ve eşim sorumludur diye dilekçe ver. Bu işin şakası yok.Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.[/QUOTEmesaj tekrarı
Senin kocan kesin para kokusu aldı. Tüp bebek parasını kocana verecek o haysiyetsizler..
Doğuma girerken görevlilere şüphelerini mutlaka anlat kimseye emanet etmeyin de onlar gerekeni yapar..
Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
Tovbeler olsun boyle bisi olabilir mi? Ustelik bir tane kizi varmis daha ne istiyor. Allah ona saglikli uzun omur versin. Sacmalamayin gerekirse bosanin.Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
benim eltim bana boyle bisey soyleyecek hic cocugu falan olmuyo demem rezil ederim onu.sıkiyosa al derim terbiyesiz yaHayır tabiki. Öyle tuhaf insanlar ki. Tüm aileye söylüyorlar. Birinizin çocuğunu alacaz mecbur diye. Kaynım değil ama eşi öyle yapıyor. Sonunda şuan bize takılmış durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?