- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
Diyeceğini zaten demişsin daha niye kurcalıyosunBenim abim var 1 yaşında da bi kızı var benimde 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz belki bi kardeşi olur diye park beşikler var bilenler bilir kızımın park beşiğini de sakladık kardeşine 2 yıldır deniyoruz kardeşi de olmuyor o da benim ayrı bir derdim şuan asıl derdim abim bende park beşiği istedi kendi kızı için kendi kızının park beşiğinin ayağı kırılmış benimkini istedi bende vericem ama güzel kullan iade edersin dedim o da onun garantisini veremem dedi almadı ne yapayım ben şimdi yengemle de görüşmüyorum zaten o yüzden de pek veresim yok vermesem de içim rahat değil iki arada kaldım
park yatak 300 tl falan yanı.köku gitse nolur ya,Benim abim var 1 yaşında da bi kızı var benimde 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz belki bi kardeşi olur diye park beşikler var bilenler bilir kızımın park beşiğini de sakladık kardeşine 2 yıldır deniyoruz kardeşi de olmuyor o da benim ayrı bir derdim şuan asıl derdim abim bende park beşiği istedi kendi kızı için kendi kızının park beşiğinin ayağı kırılmış benimkini istedi bende vericem ama güzel kullan iade edersin dedim o da onun garantisini veremem dedi almadı ne yapayım ben şimdi yengemle de görüşmüyorum zaten o yüzden de pek veresim yok vermesem de içim rahat değil iki arada kaldım
Yeğenimin evladımdan farkı yok gözümde. Oda canımmm. Ben verirdim.Benim abim var 1 yaşında da bi kızı var benimde 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz belki bi kardeşi olur diye park beşikler var bilenler bilir kızımın park beşiğini de sakladık kardeşine 2 yıldır deniyoruz kardeşi de olmuyor o da benim ayrı bir derdim şuan asıl derdim abim bende park beşiği istedi kendi kızı için kendi kızının park beşiğinin ayağı kırılmış benimkini istedi bende vericem ama güzel kullan iade edersin dedim o da onun garantisini veremem dedi almadı ne yapayım ben şimdi yengemle de görüşmüyorum zaten o yüzden de pek veresim yok vermesem de içim rahat değil iki arada kaldım
beraber buyudugumuz kardeslerimiz nede cabuk degisiyor evlenince verin ay verin nasil insansiniz birde tereddüt ediyorsunuz yiyeniniz o sizin dogmamis bebege esya niye sakliyorsunuz oldu dogdu alirsiniz aaaa memlket nereye gidiyor ayol park besikte en dandigidir bende var türkiyede yasasaydim ben verirdim abinize hayrimaBenim abim var 1 yaşında da bi kızı var benimde 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz belki bi kardeşi olur diye park beşikler var bilenler bilir kızımın park beşiğini de sakladık kardeşine 2 yıldır deniyoruz kardeşi de olmuyor o da benim ayrı bir derdim şuan asıl derdim abim bende park beşiği istedi kendi kızı için kendi kızının park beşiğinin ayağı kırılmış benimkini istedi bende vericem ama güzel kullan iade edersin dedim o da onun garantisini veremem dedi almadı ne yapayım ben şimdi yengemle de görüşmüyorum zaten o yüzden de pek veresim yok vermesem de içim rahat değil iki arada kaldım
aynen isteye isteye vermek baska bise kirilisa kirilsin abi yiyeginim cani saolsun diyemiyor sirf geline inatpark yatak 300 tl falan yanı.köku gitse nolur ya,
veresiniz yoksa zaten vermeyın.
Hayrını göremezler.
Annenizi dovup evden kovarken abiniz ne yapiyordu?Çocuk 1 yaşında görmedim bile annemi dövüp kovdu evinden görüşmüyoruz yenge kişisiyle Allah’ın bildiğini kuldan saklayamam vermek istemiyorum ama vericem
Şu kk da cok eski degilim ama ne zaman bi konu da karşı tarafa hak verilse konu sahibi eleştirilse, karşı taraf cok berbat kötü bişey yapmış oluyor ve bu tepkilerden sonra ortaya cıkıyorÇocuk 1 yaşında görmedim bile annemi dövüp kovdu evinden görüşmüyoruz yenge kişisiyle Allah’ın bildiğini kuldan saklayamam vermek istemiyorum ama vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?