- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
Abimle görüşüyoruz karısıyla görüşmüyoruz abimin evine gitmiyoruz abim anneme gelir orda görüşürüz abim bana da gelir karısı gelmez yeğenimi de hiç görmedim abim fotoğraflarını gönderdi sadece fotoğraftan gördüm yaniben anlamadım.
siz yeğeninizi hiç mi görmediniz?
ve hiç görmediğiniz yeğen için abiniz sizden park yatak mı istedi? üstelik görüşmüyorsunuz da?
İyi de bunun yeğeninle ne alakası var gelin yatmayacakya beşikte yeğenin yatacakÇocuk 1 yaşında görmedim bile annemi dövüp kovdu evinden görüşmüyoruz yenge kişisiyle Allah’ın bildiğini kuldan saklayamam vermek istemiyorum ama vericem
Abimle görüşüyoruz karısıyla görüşmüyoruz abimin evine gitmiyoruz abim anneme gelir orda görüşürüz abim bana da gelir karısı gelmez yeğenimi de hiç görmedim abim fotoğraflarını gönderdi sadece fotoğraftan gördüm yani
Ayyy nolcak bi park beşik sanki insanın yeğenide evladı gibidir ama tabikide bence sende biraz fesatlık var kusura bakma zaten böyle düşünüyosan sen hiç verme günahsız yavrucak yatsın sanki nolcakBenim abim var 1 yaşında da bi kızı var benimde 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz belki bi kardeşi olur diye park beşikler var bilenler bilir kızımın park beşiğini de sakladık kardeşine 2 yıldır deniyoruz kardeşi de olmuyor o da benim ayrı bir derdim şuan asıl derdim abim bende park beşiği istedi kendi kızı için kendi kızının park beşiğinin ayağı kırılmış benimkini istedi bende vericem ama güzel kullan iade edersin dedim o da onun garantisini veremem dedi almadı ne yapayım ben şimdi yengemle de görüşmüyorum zaten o yüzden de pek veresim yok vermesem de içim rahat değil iki arada kaldım
Bunu buraya konu açtığınıza inanamıyorumBenim abim var 1 yaşında da bi kızı var benimde 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz belki bi kardeşi olur diye park beşikler var bilenler bilir kızımın park beşiğini de sakladık kardeşine 2 yıldır deniyoruz kardeşi de olmuyor o da benim ayrı bir derdim şuan asıl derdim abim bende park beşiği istedi kendi kızı için kendi kızının park beşiğinin ayağı kırılmış benimkini istedi bende vericem ama güzel kullan iade edersin dedim o da onun garantisini veremem dedi almadı ne yapayım ben şimdi yengemle de görüşmüyorum zaten o yüzden de pek veresim yok vermesem de içim rahat değil iki arada kaldım
Valla park besık aldım bın lıra suan hıcte ucuz degıl.Üzerine bu kadar düşünülecek bir konu değil bence, bir park yatak ortalama kaç lira ki?
İhtiyacım olmadığı halde köşede duracağına, yeğenime hediyem olsun, rahat yatsın çocuk der geçerim, 300 lira beni ne batırır ne çıkarır.
Valla park besık aldım bın lıra suan hıcte ucuz degıl.
Ayıp etmişsiniz kullan ver ne demek kenarda duracağına yatsın yavrucak bende pek yengemi sevmem ama çocuğuma küçük gelen kaliteli her şeyi ayırıp veririm abin de kırılmıştır sana kesinBenim abim var 1 yaşında da bi kızı var benimde 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz belki bi kardeşi olur diye park beşikler var bilenler bilir kızımın park beşiğini de sakladık kardeşine 2 yıldır deniyoruz kardeşi de olmuyor o da benim ayrı bir derdim şuan asıl derdim abim bende park beşiği istedi kendi kızı için kendi kızının park beşiğinin ayağı kırılmış benimkini istedi bende vericem ama güzel kullan iade edersin dedim o da onun garantisini veremem dedi almadı ne yapayım ben şimdi yengemle de görüşmüyorum zaten o yüzden de pek veresim yok vermesem de içim rahat değil iki arada kaldım
Bu cümleyi bana açıklar mısınız?yengemle de görüşmüyorum zaten o yüzden de pek veresim yok
Bazı şeylere çok inanırım. Bir gün lazım olur diye tuttugumuz şeyleri yeri gelip elden çıkarınca gerçekten lazım oluyor. Doğum yapıp birden kilo alınca elbiselerimi hep sakladim kilo verince giyerim diye. Ama veremedim. Ben de ümidi kestim başkasına verdim kıyafetlerimi. Verdikten sonra 15 kilo verdim.Beni anlamışsınız vermezsem de huzursuz olurum o yüzden al kullan bi şey olursa da sorun değil dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?