Vereyim mi vermeyim mi

ben anlamadım.
siz yeğeninizi hiç mi görmediniz?
ve hiç görmediğiniz yeğen için abiniz sizden park yatak mı istedi? üstelik görüşmüyorsunuz da?
Abimle görüşüyoruz karısıyla görüşmüyoruz abimin evine gitmiyoruz abim anneme gelir orda görüşürüz abim bana da gelir karısı gelmez yeğenimi de hiç görmedim abim fotoğraflarını gönderdi sadece fotoğraftan gördüm yani

yenge hanım hem konuşmuyor hemde eşine sizden istemesi için eşini size yönlendiriyor tamam abinde oda hor kullanırız belki diyor ben olsam vermezdim

Size yeğeninizi göstermemiş ve de park yatak mı istiyor? Hem de yedek olarak kullanmak için? Asla vermezdim. Bu bencillik falan değil. Önce ilişkiler normalleşsin. Hele bir yeğeninizi görün, sevin. Ne kadar ayıp abinizin yaptığı.

Bir dönem abimle ve eşiyle asla görüşmedik hem de benim çok haklı olduğum bir dönemdi.Ben o dönemde ikisine de ne kadar kızarsam kızayım yeğenime doğum gününde akülü araba almıştım. Ve çok iyi bir para ödemiştim. Abimden ,yengemden banane ki ?
Ortada olan bir çocuk... çok cimrisiniz ya .

Çocuk 1 yaşında görmedim bile annemi dövüp kovdu evinden görüşmüyoruz yenge kişisiyle Allah’ın bildiğini kuldan saklayamam vermek istemiyorum ama vericem
İyi de bunun yeğeninle ne alakası var gelin yatmayacakya beşikte yeğenin yatacak

zor bir durum ne denir ki.
ben kendi yeğenimi, hatta görümcemin çocukları olan yeğenlerimi de evlatlarımdan ayırmam. ama o çocuklar elimizde büyüyor.

siz de durum farklı. hiç görmediğiniz yeğeninize böyle bir yakınlık hissetmenizi beklemek biraz abes olur.
ama sizin yerinizde olsam, kardeşimin hatrına yine verirdim hatta vermemek gibi bir seçenek olduğunu fark etmezdim bile, aklımdan geçmezdi

Ayyy nolcak bi park beşik sanki insanın yeğenide evladı gibidir ama tabikide bence sende biraz fesatlık var kusura bakma zaten böyle düşünüyosan sen hiç verme günahsız yavrucak yatsın sanki nolcak

Gönülsüz yapılan iş ya baş ağrıtır,ya diş.
Doğmamış bebeğe de don biçilmez.

Bu nasıl halalık?Hiç anlamadım.
Yeğenime olan duygularımı,
annesi zerre kadar etkilemez.
Canımın canı o benim.
Kardeşimin çocuğu,ötesi,berisi yok benim için.
Elimde olmasa bile ihtiyacı varsa,
benim de imkanım varsa alır,hediye ederim.

Bunu buraya konu açtığınıza inanamıyorum
Kardeşinizden bahsediyorsunuz
Maddi durumum yerinde
Bir haftaya Doğum yapacağım
Bebeğime herşey aldım

2 yasında yeğenim var benden 6 yas küçük erkek kardeşim var ve eşi ile ben de samimi değilim birbirimizi de sevmeyiz

Eşinden banane
Kardeşim sevmiş ben sevsem ne olur
Yeğenimin annesi Allah kötülük vermesin ona da
İkinciyi düşünüyorlar
İlk bebeklerine benden daha kalıteli eşyalar aldılar

Ben hamile kaldığim zaman
Bana sakin karyolasını alma ben veririm dedi
Karyolası 2 bin tl değerinde

Ana kucağını verdi evde müzikli sallanan ki en az 1000 tl vardır

Katlanan bebek yatagını verdi

lasını verdi

Araba puset/otokoltugu verdi

Geçen hafta da 5-6 poşet kıyafet getirdiler

İnsan arkadaşına bile verir

Arkadasım bebeğinin reflü yatagını verdi

Bir arkadasım ben aldığım halde al annende durur diyerek oyun halısı ve mama sandalyesi verdi

Abine çok üzüldüm kimbilir ne kadar üzülmüştür veririm ama birşey yapma dediiinde ((

Son düzenleme:
Valla park besık aldım bın lıra suan hıcte ucuz degıl.

Valla park besık aldım bın lıra suan hıcte ucuz degıl.

Gidip de en markasına bakarsanız her şey pahalı zaten, ortalama 300 liralık bir şey, burada da fiyat kıyasları var:

Şahsen ben fiyatına bile bakmam, elimde varsa, boş bekleyeceğine kardeşimin işi görülsün, yeğenim rahat yatsın der, verir geçerim gerisini de sormam. Hoş, önceki çocuğumdan kalma bir yatak olmasın ortada, lazımsa alıveririm de yeğenim neticede.

"Tekrar alınmaz bir şey değil" vurgusu için fiyat belirttim, lafı edilecek şeyler değil benim için.

Son düzenleme:
Bebek eşyaları biraz farklı oluyor. Yeni bebeğiniz olursa kullanırsınız hem güzel hatıra kalır. Böyle verip kırılanlar oluyor sonradan üzülüyorlar. Sizin için manevî değeri varsa vermeyin. Abiniz evdekini yaptırabilir. Almamış gitmiş zaten. Konuyu yeniden açmayın

Ayıp etmişsiniz kullan ver ne demek kenarda duracağına yatsın yavrucak bende pek yengemi sevmem ama çocuğuma küçük gelen kaliteli her şeyi ayırıp veririm abin de kırılmıştır sana kesin

Beni anlamışsınız vermezsem de huzursuz olurum o yüzden al kullan bi şey olursa da sorun değil dedim
Bazı şeylere çok inanırım. Bir gün lazım olur diye tuttugumuz şeyleri yeri gelip elden çıkarınca gerçekten lazım oluyor. Doğum yapıp birden kilo alınca elbiselerimi hep sakladim kilo verince giyerim diye. Ama veremedim. Ben de ümidi kestim başkasına verdim kıyafetlerimi. Verdikten sonra 15 kilo verdim.
Demek istiyorum ki bebeğiniz olması için o beşik çıksın evden. Bakarsın kızına kardeş gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…