- 23 Mart 2017
- 367
- 604
- 53
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
Ben olsam verirdim zaten yıllarca kullanması gereken bişey değil .benim bebeğim olduğunda ondan alırdım ve diyelim ki bi yeri kiriksa o zaman abim de aldığımız ürünün belli bir miktarını öder tabi bu anlaşmayla olacak bişey değil karşılıklı hassasiyetle anlayışla olur konusulunca çirkin dururBenim abim var 1 yaşında da bi kızı var benimde 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz belki bi kardeşi olur diye park beşikler var bilenler bilir kızımın park beşiğini de sakladık kardeşine 2 yıldır deniyoruz kardeşi de olmuyor o da benim ayrı bir derdim şuan asıl derdim abim bende park beşiği istedi kendi kızı için kendi kızının park beşiğinin ayağı kırılmış benimkini istedi bende vericem ama güzel kullan iade edersin dedim o da onun garantisini veremem dedi almadı ne yapayım ben şimdi yengemle de görüşmüyorum zaten o yüzden de pek veresim yok vermesem de içim rahat değil iki arada kaldım
Öyle bisey olsa esine sorar ,bize niye sorsunki?Herkez konuyu acana neler demis... Tamam abisi ama belkide aralarinda bilmediniz farkli sorunlar var. Her abi her abi gibi olmayabilir. Birisi kardesine araba hediye alir. Diyeri surdan suraya kendi arabasiyla götürmez benzin hesaplar. Tabiki bazilarinin maddi sorunu vardir bisey demiyorum.
Hersey karsiliklidir, belki abiside ondan herseyi esirgeyen birisidir. Yada hanimefendinin esiyle sorun yasiyabilir sonradan. Esi belki der gitsin alsin abin yenisini bizden iyi kazaniyor. Olayin bi icini bilin..
İyi de abisinin kisisel bir ihtiyaci degil ki.Evde bos bos duran bir yatak.Ortada bir bebek var ve bu bebek konu sahibinin yeğeni.Ayrica sizde bizlerde burda yazildigi kadarina yorum yapabiliriz.Soylediginiz seyler elbette yasanabilir ya da yasanmis olabilir ama bunu ongorup yorum yapmamiz biraz farkli olur.Herkez konuyu acana neler demis... Tamam abisi ama belkide aralarinda bilmediniz farkli sorunlar var. Her abi her abi gibi olmayabilir. Birisi kardesine araba hediye alir. Diyeri surdan suraya kendi arabasiyla götürmez benzin hesaplar. Tabiki bazilarinin maddi sorunu vardir bisey demiyorum.
Hersey karsiliklidir, belki abiside ondan herseyi esirgeyen birisidir. Yada hanimefendinin esiyle sorun yasiyabilir sonradan. Esi belki der gitsin alsin abin yenisini bizden iyi kazaniyor. Olayin bi icini bilin..
Eşim dedi zaten güzel kullansınlar iade ederler bizde yine kullanırız diye zaten benim umudum yok moralim bozuk tekrar çocuk olacak mı olmayacak mı umudum yok alsınlar ne yaparsalar yapsınlar karısına sinir oluyorum parmağında oynatıyor abimi karısı ne derse o ayrıca kendi beşikleri var karısı annesinin evine gidip kaldığında kullanacakmış yani ekstradan bi beşiğe daha ihtiyaçları olduğu için istiyorlar benim beşiğiÖyle bisey olsa esine sorar ,bize niye sorsunki?
Veresi yokmuş kendi söylemiş.
Herkez konuyu acana neler demis... Tamam abisi ama belkide aralarinda bilmediniz farkli sorunlar var. Her abi her abi gibi olmayabilir. Birisi kardesine araba hediye alir. Diyeri surdan suraya kendi arabasiyla götürmez benzin hesaplar. Tabiki bazilarinin maddi sorunu vardir bisey demiyorum.
vala ben kardeşimden pusetinden,oto koltuğuna herseyini aldım.İstemeden verdilier,boşa masraf yapmayın dedilir.Eşim dedi zaten güzel kullansınlar iade ederler bizde yine kullanırız diye zaten benim umudum yok moralim bozuk tekrar çocuk olacak mı olmayacak mı umudum yok alsınlar ne yaparsalar yapsınlar karısına sinir oluyorum parmağında oynatıyor abimi karısı ne derse o ayrıca kendi beşikleri var karısı annesinin evine gidip kaldığında kullanacakmış yani ekstradan bi beşiğe daha ihtiyaçları olduğu için istiyorlar benim beşiği
Park yatak mı ? Arada mı kaldınız ? Altı üstü bi park yatak abimden yeğenimden kıymetli olamaz herhalde tabi birazda aile bağlarınıza bağlıBenim abim var 1 yaşında da bi kızı var benimde 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyoruz belki bi kardeşi olur diye park beşikler var bilenler bilir kızımın park beşiğini de sakladık kardeşine 2 yıldır deniyoruz kardeşi de olmuyor o da benim ayrı bir derdim şuan asıl derdim abim bende park beşiği istedi kendi kızı için kendi kızının park beşiğinin ayağı kırılmış benimkini istedi bende vericem ama güzel kullan iade edersin dedim o da onun garantisini veremem dedi almadı ne yapayım ben şimdi yengemle de görüşmüyorum zaten o yüzden de pek veresim yok vermesem de içim rahat değil iki arada kaldım
Beni anlamışsınız vermezsem de huzursuz olurum o yüzden al kullan bi şey olursa da sorun değil dedimİçinizden gelmiyorsa vermeyin dikçem ama vermeyince de huzursuz olmuşsunuz verecekseniz geri beklemeyin o şekilde verin sonradan aranızda sorun olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?