Vereyim mi vermeyim mi

Eşyaya önem vermediğim için verirdim.Büyüklerle sorunum olsada yiğenime seve seve verirdim.

Ben olsam verirdim zaten yıllarca kullanması gereken bişey değil .benim bebeğim olduğunda ondan alırdım ve diyelim ki bi yeri kiriksa o zaman abim de aldığımız ürünün belli bir miktarını öder tabi bu anlaşmayla olacak bişey değil karşılıklı hassasiyetle anlayışla olur konusulunca çirkin durur

Herkez konuyu acana neler demis... Tamam abisi ama belkide aralarinda bilmediniz farkli sorunlar var. Her abi her abi gibi olmayabilir. Birisi kardesine araba hediye alir. Diyeri surdan suraya kendi arabasiyla götürmez benzin hesaplar. Tabiki bazilarinin maddi sorunu vardir bisey demiyorum.

Hersey karsiliklidir, belki abiside ondan herseyi esirgeyen birisidir. Yada hanimefendinin esiyle sorun yasiyabilir sonradan. Esi belki der gitsin alsin abin yenisini bizden iyi kazaniyor. Olayin bi icini bilin..

Öyle bisey olsa esine sorar ,bize niye sorsunki?
Veresi yokmuş kendi söylemiş.

İyi de abisinin kisisel bir ihtiyaci degil ki.Evde bos bos duran bir yatak.Ortada bir bebek var ve bu bebek konu sahibinin yeğeni.Ayrica sizde bizlerde burda yazildigi kadarina yorum yapabiliriz.Soylediginiz seyler elbette yasanabilir ya da yasanmis olabilir ama bunu ongorup yorum yapmamiz biraz farkli olur.

Öyle bisey olsa esine sorar ,bize niye sorsunki?
Veresi yokmuş kendi söylemiş.
Eşim dedi zaten güzel kullansınlar iade ederler bizde yine kullanırız diye zaten benim umudum yok moralim bozuk tekrar çocuk olacak mı olmayacak mı umudum yok alsınlar ne yaparsalar yapsınlar karısına sinir oluyorum parmağında oynatıyor abimi karısı ne derse o ayrıca kendi beşikleri var karısı annesinin evine gidip kaldığında kullanacakmış yani ekstradan bi beşiğe daha ihtiyaçları olduğu için istiyorlar benim beşiği

Sizin gibi insana ihtiyacım var gerçekten ama yargılayıcı şekilde düşüncelerini ifade edenlere de aldırış etmiyorum sonuç olarak anladım ki vermem gerekiyor vicdan olarakta vermesem rahat edemem zaten yenge kişisiyle şahsi olarak çok bi sorunum yok ama anneme çok kötülük yaptı o yüzden görüşmüyoruz abim de abilik yaptı diyemem ama bi kötülüğünü de görmedim abimdir severim zaten tekrar hamile kalacak mıyım o da belli değil 2 yıldır istiyoruz olmuyor tek dileğim yeter ki kızımın kardeşi olsun beşik falan hiç önemli değil aslında

yeğenim benim evladımdır ondan mı esirgiycem ortada olmayan hayali çocuk için.kırılırsa da canı sağolsun ondan değerli mi ya ne kadar ayıp bir şey yapmışsınız

Yatak falan hikayede siz yeğeninizi gelinle dargın olduğunuz için hiç görmedinizmi yani ...

Vallahi kullanılmış yatak sonuçtayi
Yigenlerime can feda
Verirdim tabiki,yatsın kuzucuk

vala ben kardeşimden pusetinden,oto koltuğuna herseyini aldım.İstemeden verdilier,boşa masraf yapmayın dedilir.
Damadımız 5 kat evime kadr taşıdı çocuk onları.
Pozitif duşunun olur.
Zaten 1 çocuk varmis Allah bağışlasın.
Aranız kötü de olsa böyle negatif düşünceler evrene msjdır.
İİyi duşunun iyi olsun.

Mal senin malın ister verirsin ister vermezsin. Ince dusunmeyin hayatta bu kadar , zira ince düşünenler genelde üzülüyorlar.

Biz kuzenlerle kardesimin kizinin besiginde kac cocuk buyuttuk hic de bir sey olmadi.ne zaman birinin bebegi dogacak olsa besik ona giderdi yedi sekiz ay sonra geri gelirdi.
Ben de esyaya pek manevi anlam yuklemem ya da dursun lazim olur diye saklamadim hic bir seyi.annem kizardi ikincide kullanirsin niye veriyosun diye ama kenarda beklemesindense ihtiyaci olan birinin isi gorulsun diye hep verdim.cani gonulden inaniyorum buna rabbim ikincide cok daha iyilerini alabilmeyi nasip etti bu yuzden.ama sizin durumda ne yapardim bilemiyorum acikcasi.ben biraz kinciyimdir yapilani unutmam hele de annemi uzeni affetmem.sanirim gonullu vermesem de kardesime hayir diyemezdim.

Park yatak mı ? Arada mı kaldınız ? Altı üstü bi park yatak abimden yeğenimden kıymetli olamaz herhalde tabi birazda aile bağlarınıza bağlı

Abimin çocuğu olacak ve ben yengemle kötüyüm diye 300 liralık malın hesabını yapacağım..
Her şeyden geçtim yeğenim için canım feda olur yahu..

ben anlamadım.
siz yeğeninizi hiç mi görmediniz?
ve hiç görmediğiniz yeğen için abiniz sizden park yatak mı istedi? üstelik görüşmüyorsunuz da?

Bu kadar düşünecek ne gerek var ? Bir park beşik nedir ki? O çocuk sadece yengenizin değil abinizinde çocuğu unutmayın.Ben olsam bende almazdım asla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…