Vergi dairesinde sabah sabah gerildim...

bazı alışveriş sitelerinde biliyosunuz yuvarlanıp isteğe göre yardım kuruluşlarına yardıma gidiyor hep yuvarlayıp veririm üstüne de koyarım. böyle olsa helali hoş olsun. ben 5 kr için müdüre çıkmadım çalışanların bu tavırlarından dolayı çıktım. keşke zengin olsam yapılandırılmış borcum olmazdı en azından, ödeyemediğim için yapılandırdım

şimdi verdiğiniz örnekle bu olay aynı mı?

Cok garip geldi yaptığınız.
O kadar büyüyecek bir şey göremedim.
Benim babam 50 kuruşta para üstü olsa almaz . Kasada eksik çıkıyor adamlar işinden oluyor 50 kurus bize zarar ettirmez der.
Hani bahsettiginiz meblag 1-2 lira olsa belki tamam ama 5 kuruş 10 kuruş için canınızı siktiginiza değmez.
Şimdi gidip baksam toka kutumda rahat 2 lira vardır 5 kuruştan :)

Ben de etiketlere .99 tl yazmalarina sinir oluyorum.15.99 tl gibi mesela..bir defasinda yine denk geldi, para uzerini istedim 1 kuruşu..kasiyer şok oldu.ama ben gayet ciddiydim 1 kuruşu isterken..kadin da 10 kuruş verdi :)
Neden 1.99 tl mesela cunku
şimdi verdiğiniz örnekle bu olay aynı mı?
Kurum farkli olabilir ama benzerlik var.. mesele 3 5 kurus degil.. neden bu kdr tepki gosterdiniz anlamis degilim.. bende ayni meslege sahibim neyin ne oldugunu biliyorum yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…