- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
program sırasıyla alpha(5 hafta), beta(5 hafta) ve gamma(4 hafta) programlarından oluşuyor. yani toplam 14 hafta sürüyor. her program için ayrı egzersiz videoları düzenlenmiş dolayısıyla çeşitlilik bol, bir süreden sonra rutine bağlanma gibi bir sorunu yok. alpha ve beta programları hafta için 5 gün 6 egzersiz, gamma için hafta içi 5 gün 5 egzersiz programı uygulanıyor. cumartesi günleri boş gün, pazar günü ise isteğe bağlı esneme egzersizini yapılıyor
Merhaba bol motivasyon dilerim ikimizede takip edeceğim :)
biraz izledim de baya zor görünüyorkolaylıklar dilerim...
her zaman var olan deneyimleri paylaşmaktan keyif duyarım :) Sürenin yanda akıyor olması iyi aslında 'az kaldı az kaldı ' diye diye bitiyorÇok teşekkür ederim, ben de seni takipteyim. Önde olduğun için deneyimlerinden faydalanacağım gibi duruyor :)
Çok teşekkür ederim. Maalesef bu işin kolay bir yolu yok. Emek olmadan yemek olmuyor. O yüzden çabalamak, kendimizi zorlamak gerek
her zaman var olan deneyimleri paylaşmaktan keyif duyarım :) Sürenin yanda akıyor olması iyi aslında 'az kaldı az kaldı ' diye diye bitiyor
Kesinlikle hergün tişörtü kaldırıp karnıma bakıyorum biraz sabırsızım ama bakalım bırakmak yok :)Bir yandan süre akarken motive oluyor insan ama gerçekten saniyelerin bu kadar yavaş geçebileceğini anladım :)
Bu zamana kadar bir çok programa başlayıp sonunu getiremedim, gerek sıkıldım, gerek araya hastalıklar tatiller vs girdi. Ancak 25 dakikalık bu program yapılmayacak gibi gözükmüyor bakalım. Sonuçların şahane olacağı kesin :)
plank en sevdiğimSelam canım günlüğüm
Bugün 5. gün olmuş. Dinlenme günü yapmaya karar verdim.
İnstadaki olay sarmadı beni, sevmediğim hareketler olunca hiç hoşuma gitmiyor.
Yine de 15 dk yani 1 mil yürümüş oldum ve biraz da hareketlerden yaptım. Boş geçmedim yorgunluktan ve uykusuzluktan ölmeme rağmen.
ZANGIR ZANGIR titredim yuh! Kendimize ne büyük kötülük ediyoruz hareket etmeyerek. Hadi bakalım aynen devam!
- Ha bir de 1 dk 10 sn plank.
plank en sevdiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?